Pivot arıyorken Lawal adının geçip Mbakwe adının hiç geçmemesi gerçekten çok garip. Mbakwe bu sene yapacağı transfer sonrasında keşke alsak keşke bizde olsa diyeceğimiz isimlerin başında gelecek
Arroyo-Barış
XXX-Pocius-Sinan
Marko-Cenk-YYY
Erceg-Kerem Gönlüm
Furkan-Vougouikas(Baynes)
XXX yerine skorer bir guard olur. YYY yerine de 3-4 oynayan bir oyuncu olur. Bertans 3-4 için istiyorum, maliyeti çok olmaz. Maciulis son zamanlarda fiziğini geliştirdi ve 4 numara oynayabilecek kıvama geldi, aslında onu isterim ama onu 7.yabancı yapacak paramızın ve lüksümüzün olduğunu düşünmüyorum. Skorer guard için sene başından beri Langford'u çok istiyorum, o iş tamamen yattı mı bilen varsa bilgilendirirse sevinirim, ama cidden bilen varsa. Langford olmazsa Bobby Brown isterim -Çin'de kontratı var ama istediği zaman feshetme hakkı var diye biliyorum- Nba'de serbest kalırsa -büyük bir ihtimalle kalmaz ama bir iki haber görmüştüm- Gary Neal'i isterim.
Sadece. NBA den teklif gelirse fesh edebiliyor her yol errick McCollum cıkıyor
Şimdi herkesin malumu sponsor açıklanmadı bunun sebebi salon anlaşmazlığı ve hale hazırda anlaşılmayan kendini bulunmaz sanıp uçuk rakamlar koparmaya çalışan oyuncular. Pocius transferi sözde bitti özde bitmedi Marko hizaya geldi ama imza önemli Oly cuma karar verecek Spa için. Pivot konusunda dün iki olan sayı bu gün takviyelerle 5 oldu; iki İspanya biri İtalya bir NBA bir de Almanya´da oynayan oyuncu var Macuils teklif edildi, hoca kesin karar vermedi sanırım zıp zıp bir oyuncu var kafasında.
bu arada fenerbahçe takımı güçlenmiyor daha çok zayıflıyor.yaptıkları transferler hiç akıl karı değil.hiç akıllanmamışlar ve yanlış hamlelere devam ediyorlar.efesde guard pozisyonu ve yerli rotasyonunda yetersiz.bence bu sene lig bizim açımızdan daha kolay geçecek.
Bilgim yok malesef ama alınabilecek biri eğer Barcelona ile devam etmiyorsa. Maric'i de beğenmiyorum o yüzden yazdım.
Dorsey ismi ilk geçtiğinde yıllar önce yerden yere vurmuştum onu. Antep'te çok iyi oynadı, bana kapağı taktı bir anlamda, biraz daha mesafeliyim artık ona.
Bu arada Dorsey tam Ülker'lik bir oyuncu bana göre. Oğuz, Dorsey, Zoric, Bjelica iyi bir rotasyon oluyor. Umarım almazlar.
Şimdi herkesin malumu sponsor açıklanmadı bunun sebebi salon anlaşmazlığı ve hale hazırda anlaşılmayan kendini bulunmaz sanıp uçuk rakamlar koparmaya çalışan oyuncular. Pocius transferi sözde bitti özde bitmedi Marko hizaya geldi ama imza önemli Oly cuma karar verecek Spa için. Pivot konusunda dün iki olan sayı bu gün takviyelerle 5 oldu; iki İspanya biri İtalya bir NBA bir de Almanya´da oynayan oyuncu var Macuils teklif edildi, hoca kesin karar vermedi sanırım zıp zıp bir oyuncu var kafasında.
Hayır hoca istemiyor, Malaga.Mithat abi İtalya'dan olan isim Lawal veya Mbakwe olabilir mi? İki İspanya'dan isiminde biri Dorsey mi?
hayır hoca istemyoor malaga
hayır hoca istemyoor malaga
Şimdi herkesin malumu sponsor açıklanmadı bunun sebebi salon anlaşmazlığı ve hale hazırda anlaşılmayan kendini bulunmaz sanıp uçuk rakamlar koparmaya çalışan oyuncular. Pocius transferi sözde bitti özde bitmedi Marko hizaya geldi ama imza önemli Oly cuma karar verecek Spa için. Pivot konusunda dün iki olan sayı bu gün takviyelerle 5 oldu; iki İspanya biri İtalya bir NBA bir de Almanya´da oynayan oyuncu var Macuils teklif edildi, hoca kesin karar vermedi sanırım zıp zıp bir oyuncu var kafasında..