2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylastiklarinin neredeyse hiçbiri gerçekleşmemiş biri için gayet iddialı cümleler kurmuşsunuz. Biz sizi biliyoruz diğer arkadaşlar da öğrenir yakinda. Benim duyumculuk gibi bir hevesim yok ama geçmişte burada yazdığım isimlerin hepsi gelmiştir, bilen bilir. Hani Özyer kankamdı ya size göre.

Hala tehditlere, meydan okumalara devam ediyorsunuz. Sizinle çocuklaşma gibi bir düşüncem yok. Yaşınızın gerektirdiği gibi davranın artık. Tehditlerinize boyun eğecek kimse yok burada. Kimsiniz de sizden çekinsin insanlar? Tabi tabi siz kulübe büyük emek vermiş birisiniz ama nedense sizi kimse tanımıyor.

Sizin korkutacaginiz insanlar buraya yazması için yönlendirdiğiniz insanlar. Yiğit de o insanlardan değil ben de değilim. Yiğit ayrıca çocuk değil 18 yaşında aslan gibi delikanlidir, kendi kararlarını kendi verebilecek, kendisi önemli tespitler yapabilecek bir kardeşimdir. Sizin yönlendirdiginiz kişilerden ve sizden bile daha iyidir bu konuda.

Bu arada eklemek istediğim bir konu daha var ki bu husus eskiden bu forumda pek yoktu ama ortam büyüdükçe ister istemez bu tarz sonuçlar da doğruyor.
Maalesef çok fazla alıngan bir ortam oluverdik; herkes biribirinin en ufak kelimesine bile takılıyor ki bu reel hayatta pek fazla önemsemediğimiz kelimeler bile olabiliyor.

Arkadaşlar bu tarz ortamlarda herkes aynı fikirleri paylaşmıyor olabilir ama fikirlerine olumsuz yorumlar yapıldığında direk agresifleşmemek gerekir. Pek tabi hakaretvari eleştiriler doğru değil ama böyle bir durumda bile direk kalkanları çıkarıp savunmaya geçmek de garip oluyor.
Burasını bir aile gibi düşünüp; kelimelere çok da fazla takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ha takılınsa bile esprisel şekilde bunu anlatıp ortamın gerilmesinin önüne geçebiliriz.

Doğuş'a sahip olan; Lasme'yi, Draper'ı alan takıma atletik değil denmiş?

Pocius'a, Maciulis'e "atletik değil" demiyorum bu arada. Overall olarak dedim. Bu transferlerden sonra rakiplere karşı atletizm olarak dezavantajlıyız. Bütün rakiplerimiz bizden daha atletik.

[video=youtube;OvKQn0A3i8A]http://www.youtube.com/watch?v=OvKQn0A3i8A[/video]

Pullen de düşünülebilir.navarro yokluğunda ligde iyi maçlar çıkardı.

Spanoulis için Olynin transferini bekliyoruz madem o zaman neden adamların 1 numaralı hedefi Delaney ile adımız geçiyor ? Üstelik Law'ı bırakmış Oly her halükarda bir kısa alacak Spa transferini etkilemez bu ortamda Spanoulisi bırakmazlar bence

Rudy Fernandez' Top Dunks - YouTube

Manu Ginobili Best Dunks I HD - YouTube

Atletizm budur.

Neyse bu iki adamı alamayacağımıza göre dışarıda ABD'li sert ve atlet çok siyah oyuncu var.

23-24 yaşlarında kilo 70'ken ve smaç vuruyordum. Boy 1,80 ama atlet bir oyuncu asla olmadım.

NBA'de oynamış adam Euroleague'deki adamla bir tutulmaz. Hidayet'in burada attığı smaçlarla NBA'de attığı smaçlar bir mi? Antreman, beslenme birsürü fark var. Ömer'in burdaki haliyle ordaki hali arasında dağlar kadar fark var. Bana Pocius atletik değil derken Euroleague'deki bir oyuncuyla karşılaştırma yapın. Markoishvili-Preldzic-Cenk-Micov-Doellman-Eliyahu gibi isimlerin hepsinden daha iyi smaç basıyor.

Adamlar kısa için Curtis Jerrels ve Carlon Brown'la ilgileniyor. Curtis gelince Spanoulis'in gidişini izin verecekse Oly dükkanı kapatsınlar,böyle bi mantık olamaz . . Adamlar bildiğin Spanoulis 'in yanına geçen sene Law'dan alamadıkları katkıyı alacakları oyuncu bakıyorlar. Geçiniz.

Doğuş'a sahip olan; Lasme'yi, Draper'ı alan takıma atletik değil denmiş?

Pocius'a, Maciulis'e "atletik değil" demiyorum bu arada. Overall olarak dedim. Bu transferlerden sonra rakiplere karşı atletizm olarak dezavantajlıyız. Bütün rakiplerimiz bizden daha atletik.

Efes'i sadece ben yazdığım için banaydı bu galiba...

Öncelikle atletik değil denmedi hangisinden atletiğiz sorusuna Efes cevabı verildi. Arada fark var.

2. si sende yazmışsın 3 (ÜÇ) isimden buna karar veriyorsun ki biri Doğuş. ahh ahh.. :)

Şakayı bir tarafa bırakırsak bu isimlerin transferi olsa bile alınacak 2 isimden bahsediliyor karalar bağlamak için çok erken. Ayrıca bu kısa rotasyonu ile Efes atletizm abidesi olsa bir şey olmaz. Yarı final ile sınırlama kendini :)

Forum manipülasyona çok açık. Bir şey yazıyorsun, hemen değiştiriyorlar yazdığını. Maciulis, Pocius gibi adamları aldıktan sonra; diğer takımlara karşı atletizm yönünden dezavantajlıyız. Bunu inkar etmeye gerek yok arkadaşlar.

Bu arada Pocius da, Maciulis de 1,96 boyunda. Bu boyda bir oyuncunun smaç basması değil, basamaması gündem olmalı. Beyaz oyuncular arasında atletik olması da bu arada beni ilgilendirmiyor. Yerli olsa yine anlarım da, beyaz-siyah ayrımı direkt ırkçılıktır.

Yiğit´i yaklaşık 5 yıldır tanırım ve forum aracılığıyla iyi ki tanışma fırsatım olmuş dediğim gençlerdendir. Gerek tribünde gerekse forumda bugüne kadar hiç kimseye karşı saygısız bir tutumunu görmedim. Son iletisinde tasvip etmediğim bir söz kullanmış ama geçmişini düşününce hatayı tek tarafa yüklemek daha büyük hata olur düşüncesindeyim.

Saygı bekleyen herkes, başta karşısındaki kişi olmak üzere herkese karşı saygılı olmaya özen göstermelidir.

Ceza konusuna ise hiç girmeyeyim... Saygısızlık mı büyük bir ceza gerektirir yoksa tehdit mi? Herkes şapkayı önüne koysun lütfen..

Şimdi öyle bir şey yazmışsınız ki iyi bir insan hiç bir zaman hata yapamaz mantığına geliyor bu . Bakın bir insanın iyi olması onun hiç bir zaman hata yapmayacağı anlamına gelmiyor. Geçmişe bakarak önümüzü göremeyiz, geçmişte iyiydi tamam bu hatayı affedelim ,dur bunu da affedelim diyerek yürümez bu sistem.

Bu arada o arkadaşa yazısından önce herhangi bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum bir anda geldi salladı gitti eğer saygı bekliyor ise yazdıklarına dikkat edecek net. Eğer bu şekilde saygısız bir tutumda bulunuyorsa tanıdığınızda olsa kayırılmadan cezasının verilmesi taraftarıyım.

O yaptı karşısında ki daha kötüsünü yaptı eşitlendiler gibi bir tutum ne kadar doğru sizce ? iki tarafta bir hata yaptıysa cezasını çekmeli.! Forum kurallarına göre davranmayan bütün kişilerin ceza alması taraftarıyım. Ama ceza verilmesinde öncelik bu tartışmanın sebebi olan yazıdan başlamalı diye de altını çiziyorum.

Forum manipülasyona çok açık. Bir şey yazıyorsun, hemen değiştiriyorlar yazdığını. Maciulis, Pocius gibi adamları aldıktan sonra; diğer takımlara karşı atletizm yönünden dezavantajlıyız. Bunu inkar etmeye gerek yok arkadaşlar.

Bu arada Pocius da, Maciulis de 1,96 boyunda. Bu boyda bir oyuncunun smaç basması değil, basamaması gündem olmalı. Beyaz oyuncular arasında atletik olması da bu arada beni ilgilendirmiyor. Yerli olsa yine anlarım da, beyaz-siyah ayrımı direkt ırkçılıktır.

Irkçılıkla alakası yok tamamen anatomik bir gerçek.

NBA'de oynamış adam Euroleague'deki adamla bir tutulmaz. Hidayet'in burada attığı smaçlarla NBA'de attığı smaçlar bir mi? Antreman, beslenme birsürü fark var. Ömer'in burdaki haliyle ordaki hali arasında dağlar kadar fark var. Bana Pocius atletik değil derken Euroleague'deki bir oyuncuyla karşılaştırma yapın. Markoishvili-Preldzic-Cenk-Micov-Doellman-Eliyahu gibi isimlerin hepsinden daha iyi smaç basıyor.

Weems'ten, Brown'dan, Hackett'tan, Darden'dan ve daha bir sürü siyahi oyuncudan daha iyi smaç basıyor mu? Beyazlar arasında iyi smaç basması kimseyi ilgilendirmiyor sanırım.

Benim dediğim smaç basmak atletizm değildir. Manu avrupa'da oynarken de böyle ele avuca sığmazdı. Atletizm hız, çeviklik, ani tepki vermedir.

Pocius, Markoishvili, Maciulis... Aynı adamlar bunlar. Transfer döneminde çuvalladık resmen.
Markoishvili net 3 numara. Topu yere vurması sıkıntı , oyun kurmaya katkısı yok. Fakat fake sonrası topu yere vurup potaya gidebilme gibi yeteneklerine ters bir özelliği var. Birebir iyi savunmacı fakat daha önemlisi takım savunmasını bir üst levele itiyor.
Pocius Marko ayarında bir şutör değil. Fakat asist ve drive özelliği var. Fena bir atlet değil fakat elit bir atlet asla değil. Oyun bilgisi Marko'nun önünde ama savunmada Marko kadar olamaz.
Maciulis bir litvanyalıda olmaması gereken atletizm , güç , hız , ultra özveri gibi garip özelliklere sahip. Avrupa'da benzeri yok tarz olarak. Dribbling üstü şut atamayan fakat hem ceza şutörü olup hem de sırtı dönük oyunu olan Avrupada kimse yok ki. Savunması ise oyun bilgisinden ziyade güç üstüne dayanıyor.
Bu üç adam birbrine benzemiyor. Hatta MAciulis'e Avrupa'da kimse benzemiyor.
Birde siz kendinize cevap olarak algılamayın ama Maciulis'in Yalova kaymakamı muamelesi görmesi garip geliyor bana. En üst seviyede yıllardır oynayan ve performansı düşmemiş bir oyuncu Maciulis. Takım için gereksi bulanlar saygım sonsuz. Sonuçta hepimizin kafasında bir sürü hücum sitili ve kadro yapısı var. Üçgen hücum oynatma hayali olan manyaklar bile vardır ki zaten bu siteyi güzel yapan da bu zaman zaman ütopik hayaller oldu. Ancak Maciulis kendini ispatlamış , yaşı geçmemiş bir oyuncu.

Weems'ten, Brown'dan, Hackett'tan, Darden'dan ve daha bir sürü siyahi oyuncudan daha iyi smaç basıyor mu? Beyazlar arasında iyi smaç basması kimseyi ilgilendirmiyor sanırım.

Brown 4 numara,Darden-Weems 3 numara.Pocius 2 numara.Karşılaştırma yapacaksak Hackett ile yaparız ki Pocius daha atlet zaten Hackett'tan.
Ayrıca milyon yıldır aynı anipülasyonları yapıyorsun bıkmadın.856 tane forumdan kovuldun ama hala aynı tarz.Önce gelip buraya ligin en kötü atletizmli takımı oluruz diyorsun sonra gidip 2 numara Pocius ile Avrupanın en atlet 4 numarası Pocius'u karşılaştırıyorsun sırf bok atabilmek için.Senin bahsettiğin Tbl'nin en kötü atletizmi olayıyla D.Brown'nın alakası ne?Ortaya bir şey attıyosan ona göre konuş.Pocius ile Alper Saruhan,İbrahim Yıldırım,Serhat Çetin'i falan karşılaştıracaksın ortaya bi görüş attıysan Tbl ile ilgili.Ya da sallamayacaksın.Kubanın 4 numarasını işin içine sokup kendini rezil etmene gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...