2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda kurtulduk sanırım şu Spanoulis geyiğinden.

Spanoulis hala var Tolga:) İsmail sadece hatırlatma yapmış 2016'ya kadar sözleşmesi var diye. Yoksa herhangi bir açıklama falan yok. İsmail'e göre böyle bir transfer yok demek istemiş sanırım. Açıkçası Ergin Hocanın transfer politikasını İsmail'İn bilmemesi ilginç olurdu. Yalnız başkanın da NTV Spor çalışanlarına demeç vermeyin dediğini biliyorum. Açıkçası Spanoulis beni zaten heyecanlandırmıyor. Gelirse gelir gelmezse gelmez.

Hala Zaza'yı bekliyorum ben. Çok optimistim belki de:))

@VeysiDenizBaskın

Seni takip ediyorum ayağını denk al! Üçgen hücuma az önce laf ettin. Lakers Fanları olarak üzerine çöktük çökeceğiz. Torium civarında toplamıyoruz şu an!! :)

Bertans Cedevitaya gittiyse bu daha iyi bir isimle anlaştığımıza kanıt benim gözümde.İstesek Cedevita alamazdı demek ki biz kendi hamlemizi yaptık.Umarım Maciulis olayı sonuçlanmıştır

İsteyen istediğine inanır veya inanmaz, bu konuda insanlar özgür. Geçmişe de bakarak, herkes yazılanları kendi mantık süzgecinden geçirerek bu kararı verebilir. İletiler forum kuralları dahilinde yazıldığı sürece sıkıntı yok, eğer sınırlar aşılırsa o zaman gerekli kurallar uygulanır.

Bazı konuları daha fazla uzatılmadan konu başlığına uygun, "2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları", iletiler yazmaya başlarsak daha güzel olacak.

Şikayetleri olanlar için ise ilgili başlığımız mevcut; http://www.gsbasket.org/forum/duyur...daki-degisim-amp-sikayetler-amp-oneriler.html

Maciulis-Marko-Erceg-Arroyo

Bir Guard bir de Pivot eklenir bu listeye.Bu iki tercih bizi vezir de eder rezilde.Sırtı dönük oyunu olan ve mümkün olduğunca sert bir Pivot ve penetre eden sert savunmacı bir PG lazım.Maric ve Bo olursa sıkıntı kalmaz bu arada Pocius ile Cenkin durumuna göre anlaşılacak benceCenk kalmazsa7. Yabancı olur

Oly birçok maçta rezil oldu bu sene. Son 2 sezondaki o muhteşem itibarını yeterince kaybetti ve son yaşanan Yunanistan ligi final serisinde hayal kırıklığı ve Spaya yapılanlar... Spa takımdan ayrılmak istiyor.

Açıkçası artık bazı hamlelerin açıklanması gerekiyor. Haftalar önce anlaştığımız Kerem Gönlüm bile açıklanmadı daha. Bu bekleme süreci artarsa taraftar olarak tepki daha da artıyor.

Bir çok isim öneriliyor vs deniliyor, anlamadığım nokta sezon sonu oturulup eksik olan noktalar konuşulup gerekli olan isimler belirlenmez mi? İsim olarak transfer listesi hazırlanıp ona göre oyuncu menajerleriyle temas kurulmaz mı? Bu şekilde menajer önerileri üzerinden gitmek bizim ayarımızdaki bir kulübe hiç yakışmayan bir durum. Manavdan karpuz seçer gibi menajer listelerinden transfer yapmamamız lazım.

Brown 4 numara,Darden-Weems 3 numara.Pocius 2 numara.Karşılaştırma yapacaksak Hackett ile yaparız ki Pocius daha atlet zaten Hackett'tan.
Ayrıca milyon yıldır aynı anipülasyonları yapıyorsun bıkmadın.856 tane forumdan kovuldun ama hala aynı tarz.Önce gelip buraya ligin en kötü atletizmli takımı oluruz diyorsun sonra gidip 2 numara Pocius ile Avrupanın en atlet 4 numarası Pocius'u karşılaştırıyorsun sırf bok atabilmek için.Senin bahsettiğin Tbl'nin en kötü atletizmi olayıyla D.Brown'nın alakası ne?Ortaya bir şey attıyosan ona göre konuş.Pocius ile Alper Saruhan,İbrahim Yıldırım,Serhat Çetin'i falan karşılaştıracaksın ortaya bi görüş attıysan Tbl ile ilgili.Ya da sallamayacaksın.Kubanın 4 numarasını işin içine sokup kendini rezil etmene gerek yok

Brown, 4 numara oynamaya Avrupa'da başladı. 3,5 numara demek daha doğru. Haklısın arada boy farkı var, karşılaştırmak doğru olmaz. Doellman, Eliyahu gibi adamlar var diye öyle yazdım.

Weems, Darden, Hackett gibi adamlarla aşağı yukarı aynı boyda. Pozisyona bakmak yersiz. Bir sürü isim var daha böyle, aklıma ilk gelenleri yazdım. Bir sürü 1,90 civarında ABD'li guard var Avrupa'da, neredeyse hepsi de Pocius'tan daha atletik. Bu kıyasa girersek, Pocius zararlı çıkar kesinlikle.

Bu arada burada kimse Pocius'a, Maciulis'e kötü demiyor. Sadece takım atletizm yönünden dezavantajlı bir konuma gelecek transfer olurlarsa. Ben hatta ikisinden birinin gelmesini de isterim. Skor yönü daha iyi olduğu için Pocius tercihimdir, ancak ikisini birden almak takım mühendisliği açısından sıkıntılı. Üstelik bir de Markoishvili var takımda.

Onur Gürel haklı. Shipp-Hawkins mevzusunda forumun %90'ının Shipp demesine aldanmayıp sürekli Hawkins'i öven biri, bırakta Hackett-Darden-Weems üçlüsünden Pocius'u seçsin. Onda da haklı. Bunda da haklı

Sponsor sorunu yok!!! sorun bizim yönetim örnek 10 değil 5 verin yıllık bize salon yapın diyor sponsor biz salona karışmayız diyor.

Benim yaptığım kıyaslamada iyi veya kötü diye bir ayrım bulunmuyor. Konuyu manipüle etmeye çalışmayın. Atletizm yönünden bir kıyaslama yaptım.

Arroyo-Barış
Langford-Pocius-Sinan
Markoishvili-Cenk-Maciulis
Erceg-KG
Vougouikas-Furkan

Bunlar eğer bütçe ayarlanırsa sponsor işi ayarlanırsa kurulabilecek kadro. Ben Maciulis'in 7.yabancı olarak alınabileceğini düşünmüyorum ama gelirse harika olur. Bertans Cedevita'ya gitmiş zannediyorsam, ben üzüldüm ucuza kapatılırdı ben çok beğeniyorum. Langford'a para harcansın bi zahmet artık yabancılardan 1'ini ucuza kapattık zaten piyasada çok kaliteli adam da kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...