• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haber şayet doğruysa spa ile ilgili duyumlar beni tekrardan heyecanlandırdı mithat beyin dediği gibi illaha basın önceden bilecek diye bir şey yok.

Gelabale Berrtans'tan daha ucuza mı gelecek,hiç sanmıyorum.Koçun tercihi böyle olmuş demek ki.

Gelabale defansta tam bir belasıdır rakipler için..Marko yumuşak kalır bu konuda yanında :)) Çok atletiktir, çok iyi bir bitirici ve penetrecidir...Asıl mevkii 3'tür ama 4'te oynuyor...Geçen sene fazla izleyemedim ama eski Gelabale ise kesinlikle isterim...Şutu istikrarsızdır sadece ama süper yüzdelere attığı sezonlarda vardır..

Gelabale 3-4 numaralarda oynayan bir oyuncudur. Yani bizim transfer dönemi başından beri aradığımız 3,5 numara tanımına uyar. Fransız ve siyah ırka mensup olduğundan dolayı atletik yetenekleri ön plandadır. Her daim Fransa milli takım kadrosunda bulunur. Her şeyden biraz biraz yapabilir ancak hiç birinde çok iyidir denilemez. Tecrübesi ortada bir isim ne alacağını az çok kestirebilirsin. Son dönemde oda diğer bir transferimiz Pocius gibi formda değil ancak her zaman doğru kadrolarda ve yapılarda iş yapabilecek bir isim. Tahminim oda 500-600 bin euro civarı bir paraya imza atmıştır. Fiyat/performans çizgisinde baktığında fena hamle değil.

Gelabale Hawkins sonrası da gündeme gelmişti. Datome, Marko ve Gelabale idi alternatiflerimiz.

Gayet iyi olur gelmesi, FRANSIZ sonuçta :)

Gelabale de Avrupa da biraz parladıktan sonra NBA'e gidip havlu sallayanlardan. NBA yapmadan önce Avrupa'daki performansı gayet tatmin ediciydi. Üçlükleri olan, isolation oyunları oynayabilen, ribaund çekebilen bir oyuncu. Bildiğimiz gibi dönerse hafiften bir Hawkins havası da sezdirir. Önemli bir oyuncu Gelabale ancak 4 numara olarak düşünüyorsak ben Bertans'ı tercih ederim.

Gelabale yanlış transfer olur bana kalırsa. 3,5 numaraya yıldız transferi bekliyordum ben.

Gelabale nasıl mı? Üçlüğü olan, atletik, potadan dönen topları smaçla tipleyen, savunmada sağlam bir oyuncu. Böyle bir oyuncunun yanına güzel bir 5 numara çekersek fena oluruz vallahi.

Bu arada Ergin Ataman'ın 2012-13 sezonunda 11 milyon dolar bütçeyle;

Gordon-Ender-Engin
Domercant-Göksenin
Hawkins-Cenk
Macvan-Ersin
Ndong-Furkan

takımını kurduğunu unutmamak lazım. Kadro mühendisliğinde Avrupa'nın en iyilerinden. Yönetim yeter ki istediği asgari şartları sunsun hocaya.

Bertans ya da Maciulis'i tercih ederdim ben ama şartları bilemiyoruz tabi. Özellikle atlet bir oyuncu tercih edilmiş olabilir.

Gelabale transferi ile ilgili yorumum ; Koç çok zeki bir adam :)

Bu arada Ergin Ataman'ın 2012-13 sezonunda 11 milyon dolar bütçeyle;

Gordon-Ender-Engin
Domercant-Göksenin
Hawkins-Cenk
Macvan-Ersin
Ndong-Furkan

takımını kurduğunu unutmamak lazım. Kadro mühendisliğinde Avrupa'nın en iyilerinden. Yönetim yeter ki istediği asgari şartları sunsun hocaya.

Bu kadro aynen bu şekilde oynasaydı efsane olurdu. Allah kısmet etmedi. 3 sene götürürdü bu kadro bizi.

Gelabale geçen sene leş bi sezon geçirdi. Hiç istemem açıkçası.

Arroyo 1.7 - Ender 500 - Pocius 600 - Sinan 700 - Markoishvili 1 - Cenk 700 - Erceg 1.3 - Kerem 400 - Furkan 1.3

8.2 milyon dolar.

Eksigimiz 3 oyuncu. ( Combo, 3.5 ve Pivot )

13 milyon dolar sadece maas butcesiyse gayet iyi rakam.

Furkan 1.3 mil. Avro alacak yani 1.7 mil. Dolar.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Gelebale için 3.5 numara falan denmiş de ben 4 oynadığını hiç görmedim şahsen

Gelabale mi Maciulis mi derseniz ben Maciulis derim. Oyun konsantrasyonu ve sertlik açısından

Gelebale iyidir iyi, kadroda eksikliğini hissettiğimiz yanları iyi kapatır yeni bir Hawkins etkisi yaratır kendini bulursa. ( hairston gibi olmasın da) Ergin Ataman bir kez daha herkesi ters köşeye yatırdı yalnız kimsenin aklına gelmiyordu bu isim. :)

Valla ben bizde Cenk'in bile zaman zaman 4 oynadigi gordum, o yuzden cok problem olmaz.

Düşük bütçe dahilinde Gelabale alinabilecek bir risk bence.Koc bu tarz adamlardan genelde cok yuksek verim aliyor sevinirim gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri