• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelabale, Maciulis, Bertans vs. Bunlari tabii degerlendiririz ama combodan ses soluk yok, combo ve pivot transferi gelecek sezon hedefleri belirler.

Acaba diyorum 3.5 ve pivot icin butceyi oldukca kisip 2 numaraya herkesi sok edecek biri mi gelecek?

Basketbol kollektif bir oyun ama kim ne derse desin kisalarin kadar konusuyorsun. Perperoglou, Saric, Lasme, Krstic'e agiz sulaniyor ama kisa rotasyonu Planinic, Draper, Dogus, Birkan, Cedi. Gidecegin yer belli olur bu kisa rotasyonuyla.

Öyle isimler ortaya atıldı ki haliyle Gelabale'ye burun kıvrılır oldu. Khimki'de pek gösteremedi kendini ama iş yapabilecek bir oyuncu. Maciulis'i tercih ederim ama Marko-Pocius kesinse atletizm şart

Galatasaray sözlükte şöyle bir entry var. Bu konuda bilgisi olan/birşeyler duyan var mı? Biz şubeye sallıyoruz da işin bu yönünü hiç düşünmemiştim açıkçası.

TV'lerdeki haberlerin içeriğiyle bile uğraşan bir hükümet bunu yapmaz diyen var mı? galatasaray basketbol şubesi - galatasaray sözlük

Bertans,Maciulis,Gelabale üçlüsünde birinci tercihim ciddi gelecek vaadettiğini düşündüğüm için Bertans olurdu daha önce söylediğim gibi.Maciulis ise yine fena bir tercih olmazdı ve hali hazırda Bertanstan daha çok katkı verirdi bence.Gelabale konusuna gelince aslında beğendiğim bir oyuncudur Gelabale ama eskisi gibi değil ve kariyeri düşüşte..

Bogdan Bogdanovic benim en çok istediğim oyunculardan biriydi ve bence onun için 1.3 milyon euro buy-out verilebilir bir rakamdı ve nitekim fener verdi ve aldı ama bizim almamızı çok isterdim..Yıllık ücretine gelince 4 yıl için toplam 3.4 milyon euro alcakmış bu da sezonluk 850 bin euro yapar..Bu da Bogdanovic potansiyelinde bir oyuncu için verilebilir bir rakam bence..

Keith Langford konusuna gelince 2 yıl için 3.8 milyon dolara anlaşmış bu da yıllık 1.9 milyon dolar yapar..Jamont Gordon ve Henry Domercant 1.4 milyon dolar alıyorlardı ikisi de muhtemelen takımımızda olmayacak seneye ve langford gibi bir oyuncu için bence gayet makul rakamlar..Eğer langfordu alamıyorsan bence bogdanovici almak lazımdı ama alamadık..

Yabancı tercihlerini yaparken kariyeri düşüşte olan oyuncuları almak bir seçim elbette ve mantıklı yanları da var ama bütün yabancıları kariyeri düşüşte oyunculardan seçmek bence hata olur..Bazı oyuncular kariyeri düşüşte kalitesine güvenilen oyuncularken bir iki oyuncunda kariyerinin zirvesinde ya da kariyeri yükselişte oyuncular olmalı diye düşünüyorum..Böyle bir durumda hem takım dengesi hem de bütçe dengesi oluşturulabilir..

Gelabale 7.yabancı olarak kullanılacak galiba ya da guard seçimine göre Arroyo'da 7.yabancı olarak kullanabiliriz.

Gelabale iş yapabilirmi bilmiyorum. Geçen sene çok kötüydü bu yıl nasıl gelicek bize bilmiyorum. Eğer Gelicekse...

Gelebale iyi seçim.

Arroyoyu 7. yabancı olarak kullanmak intihar olur

Maç maç düşünerek hareket edilirse bazı maçlarda kadroya almayabiliriz sezon uzun sonuçta yaşı da spor için kemale erdi artık

Gaziantep oyun kurucuya Calloway'i getiriyor. Bizde Gelebale'i getiriyoruz. Tekrar eski günlerine döndürmek içinmi acaba.

Yine Ergin hocanın dışında transferler gerçekleşiyor galiba. Bülent Tulun sanırım basketbolun transferinede el attı. Seneye bu oyuncularlamı bu seneki federasyon rezilliklerine cevap vereceğiz.

Euroleague'de iddialı takımı Khimki'nin kontrat uzatmadığı adamla mı kuracakmışız? Gelabale azalan bütçede bile hayal kırıklığı olur benim için

Arroyonun yaşının kemale erdiği falan yok ya. Böyle diye diye öldüreceksiniz adamı, önünüzde taze taze spurs örneği var.

Daha ben geldiğinde beğenilen adam görmedim bu forumda :).Jamon Gordon Antalya'da bile baş rol değildi , Hawkins Shipin tırnağı etmezdi , Ship bizim seviyelerimizin adamı değildi , Ndong emeklilik ikramiyesini alacaktı falan diye gider :).Gelabale iyidir hatta eski günlerine dönerse Hawkins etkisi bile yaratabilir

Euroleague'de iddialı takımı Khimki'nin kontrat uzatmadığı adamla mı kuracakmışız? Gelabale azalan bütçede bile hayal kırıklığı olur benim için

Yanlış bir bakış açısı maccabide en değerli iki oyuncusunu gönderdi !

Yanlış bir bakış açısı maccabide en değerli iki oyuncusunu gönderdi !
Alakası bile yok.Maccabi onları göndermedi,elinde tutamadı.Takım tarafından kovulmak ayrı,ücretini karşılayamadığı için oyuncunun ayrılması farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri