• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alba,,Işıl,, Marko .... Kimi sevdiysek gitti zaten hep öyle olmamış mıydı .... Basının önünde yönetim şaşalı cümleler kuradursun,biz yemeye devam ediyoruz.....

Maciulis'e topla tüfekle saldırmak gerek şu an.

Umutlarım yavaş yavaş azalıyor.

Önce kadın takımımız şimdi de erkek takımımız.

Sahi kimin gunahini aldık biz ?

İnanın inanın. Marko´ya 1m veremeyen yönetim Lorbek´e mi para verecek :)

Derrick Brown denmis de, Marko'ya 1 milyon vermeyen yonetim onu buy-out + en az 1 milyon maasla mi getirecek? Maciulis ne kadar ister ayrica? O 1'den aza oynar mi?

Haa, Maciulis'i yata alicaklarsa durum degisebilir..

Melo ve Lebron boşta sıkıntı yapmaya gerek yok

Arkadaşlar abartmayalım. Piyasada 10'larca iyi oyuncu mevcut her mevki için. Markoishvili gider, Maciulis gelir, Micov gelir. 1-2-3 numaralarda hiç sorun yaşamayız. Yalnız uzunlar için biraz daha hızlı hareket edelim. Erazem Lorbek ayrılıyormuş. Derrick Brown da henüz kimseyle anlaşmadı. 2-2.5 milyon dolar arası verelim ikisine de.

Kimi sevdiysek gidiyor ya insanı da en çok üzen bu oluyor. Marko paşa bu taraftar seni unutmayacak.

Strickland - Fitch - Graves - Buckman - Furkan.

Buda fena 5 degil.

Marko'nun yeri rahat dolar o kadar abartmaya gerek yok.

Lorbeke ne gerek var, Erceg varken çok gereksiz olur Bize sert ve atletik uzun lazım.

Ayrıca spor klubü müyüz yat şirketi miyiz anlamadım

Ünal Aysal'ın eşi sayın Fani Aysal yatlarında misafir ettiği Markoishvili'yi ikna edememiş mi?!

Üzülerek görüyorum olaylara derinlemesine bakamıyoruz. 22 milyon avrolardan, Spanulis'den vs.. bahsedenler çıtayı hayali olarak yükselttiler. Şube sorumlusu ise geçen seneki bütçemizden daha düşük olacağız dedi. Kimse dinlemedi tabi. Sonuçta Murat Özyer kim, nereden haberi olsun! Ve ne oldu şimdi? Bütçeden dolayı oyuncular kaçarken hedef Murat Özyer oldu ve birileri Murat Özyer eleştirilerini göbeklerini kaşıya kaşıya keyifle izlemeye koyuldular..

Aaa pardon yazıyı yazarken unutmuşum. Başkanın eşinin özel isteği olduğu için başkan hediye edecekti Spanulis'i, olay bütçeye dahil değildi. Hatta Sofo ile de aynı koşullarda ve başkanın yatında konuşulacaktı lakin yatın kaptanı Sofo çok kilolo olduğu için yatta bulunan Spanulis'in hayatını tehlikeye atmak istemedi ve olası bir aşırı yükten batma olayını büyük bir tecrübeyle engelledi.

Sonuç 1 - Bazıları için tekke düştü kel göründü.

Sonuç 2 - Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Sonuç 3 - Kimse hiç merak etmesin Galatasaray isimlerle değil yürek koyan oyuncularla da başarılı olacaktır. "Bütçemiz" dahilinde gerekli transferler yapılacaktır.

Bir de şu var tabi.. Paradan ziyade eğer Marko'nun önüne gerçekçi hedef koyamadıysak, para ne olursa olsun her oyuncu kafaya oynayan Cska için oynamak ister. İşin bu boyutu da önemli.

Lorbek'in kontratı malum.Barca dışında kimse o parayı vermese bile Lorbeki alacak takıma Lorbekin faturası az olmayacaktır.Lorbeke ihtiyacımız da yok zaten.Markoyu ufak farklarla tutamayan Derrick Brown filan da alamaz.

Hazirandan beri temkinli yaklaşan arkadaşlara gösterilen tepkinin haddi hesabı yoktu forumda."Maça çıkmadık,bunun bedeli ağır olacak,Top 8 yaptık,Başkan kızdı masaya yumruğunu vurdu" gibi sebeplerle masallar anlatıldı.Takke düştü kel göründü şimdi tepkinin boyutu olması gerekeneden fazla olacak haliyle bunun önü alınmaz.İnsanlara makul bütçeler kurulacağı anlatılsa,kulübün durumunun zor olduğu söylense ilk gün tepki olur ikinci gün tepki olur üçüncü gün anlayış gösterilirdi.Hem düşük bütçe kurmak ayıp değil,son 2 yılın şampiyonunun bütçeleri gayet makul seviyelerdeydi.Ama şov peşindeki başkan ve beceriksiz şube saolsun bugün yaşadığımız tablo bu.

Neyse ki Ergin Ataman hepsine karşı kılıcını kalkanını kuşanmış durumda elinden geleni yapmaya hazır.Hoş o da bu yaz Milli Takım ile uğraşacak bize ayıracağı vakit az.Şube iyice başıboş kalacak.Yazık,iç ettiler şubeyi.Futbolu ve bayan basketi yaptıkları gibi.

Lorbek'i alalım, yanına da Tomic iyi gider.

Farkında mısınız, 1 milyon euro verip takımın en önemli parçasını tutamıyoruz.

Murat Özyer de dün bumerang felsefesi falan diyordu. O bumerang var ya....

Halil Can Pelister ‏@HCanPelister 2 dk.
Birinci agizdan bilgi
Manuchar Markoishvili yarina kadar tatilde. Cska ile henuz imzalanmis birsey yok. GS cephesinden haber bekleniyor.

Takımımızı iki senedir digitürk play den takip ediyordum. Malum Euroleague' de lig tv'ye geçince decoder almak şart oldu; derken takım gün geçtikçe kan kaybediyor ! Bizimde sabrımız taşıyor ? Bari Kerem Gönlüm ü açıklasınlar sevabına :)

Halil Can Pelister ‏@HCanPelister 2 dk.
Birinci agizdan bilgi
Manuchar Markoishvili yarina kadar tatilde. Cska ile henuz imzalanmis birsey yok. GS cephesinden haber bekleniyor.

Ya haber beklese ne olacak 1 milyon verip adami takimda tutamiyorsak yaziklar olsun bize.

Kaldi ki adami CSKA istemesine ragmen hala haber bekliyorsa, bu bile bizim icin ne kadar ozel bir oyuncu oldugunu gosterir.

Bunlarin hepsini atese vermek lazim, bu kadar beceriksizlik, sorumsuzluk olmaz. Cok acayip kufurler geliyor agzima zor tutuyorum.

Twitter fenosu ciksin aciklama yapsin.

Geldiğinde burun büktüğümüz adamlara,giderken ilah gibi davranmakdan nezaman vazgecicez bilemiyorum.

Marko`yu elde tutamıyorsak bence paradan çok Hocanın Milli takıma yoğunlaşması vede Basiretsiz Murat Özyerin şubede olşudur.

Bu Marco Çocugu doğduğunda maça çıkmak isteyen takımı benımseyen bir adam ,Hoca ise daha asilce bir duruş sergileyerek maçı boşver çocuğunun yanına git demiş marco`yu gürcistana yollamıstı.

Ben Marco olayında paradan çok samimiyetsizlik vede Marco `yu sıradan bir oyuncu tutumu sergilediklerini düşünüyorum şubenin ,Hoca milli takımda olduğu için;Bunu yapan şahsiyet`de belli sölemeye gerek yok herseyin içine ...ıçmakla meşhur insan.

Tamamen kendi Düşüncem Duyum felan değil

Pelister'in aldigi bilgi oyuncu tarafindanmis. Muhtemelen menajeri yada direkt kendisi. Adam hala bir umut imzalarlar belki diye bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri