• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko gitti mi cidden ? Hayır eğer gittiyse Allah belanızı versin yani ne diyim şu mübarek ayda da söylettiniz illa !!!

İrtifa kaybediyorsun başkan

Jamon gittiğinde de yakıp yıkmıştık ortalığı ama yeri doldu. MARKO'NUN GİTMESİNE SİZİN KADAR SİNİRLİYİM ama olan olduysa yerine adam almaya bakıcaz. Özyer oldukça bu saçmalıklara açık olun artık. Alba,Işıl, Whalen gibi fiyaskolar yaşandı bu şubede bu adamın görev süresinde.

Kuculme olmayacak, tam gaz devam ediyoruz diye hem Ozyer'in, hem Ataman'in, hem yonetimin demeci var.

Birebir kulaklarimla duydum, gozlerimle gordum, tv arsivlerinde vardir.

Insanlarin kan beynine sicramis hala burada senin duyumun, benim duyumum edebiyati kasiyorsunuz.

Ya sosyal medyadan kulübe yazın Marko için, aynı şekilde Özyer için. Marko giderse ciddi kafayı yerim helede 1 milyon'a. Şaka gibi arkadaş. Lütfen Marko'ya da yazın bizimle kalması için.

Küçülme yoksa hobi olsun diye mi vazgeçiyoruz Marko´dan yoksa kerizliğimizden mi? adam senelik 1 milyona gidiyor. Langford 1.3 mü ne aldı gitti. Fener Bogdonovic´i 800 bine falan oynatacak biz Erceg´e neredeyse 1.5 veriyoruz. Hala savunup durmayın şu şubeyi yönetenleri.

Carlos Arroyo da gönderilsin yoksa tek başına bişeyler yapmaya çalışır Euroleaugde gruptan falan çıkarız yazık olur...

Amrabata 8 - Dany 4 veren Salihe 2.5 verip 1 maç oynatıp sonra OLcan için takasta kullanıp üstünede 4 veren yönetimden daha fazlasını beklemek bizim suçumuz arkadaşlar hata onlarda değil...

Marko paşayada üzülüyorum S.Weemsin yedeği olacak orda, o hırsını kazanma arzusunu yansıtabileceği yada onların değer göreceği bir yer değil orası ama kendi seçimi tabi saygı duymak lazım...

Kendi takımında oynatılmayan ve başka takımda kiralık olarak forma giyen Rhodolfaya 7 milyon cevabı verilecekmiş galiba biz şimdiden söyleyelim o transfer gerçekleşirse elimizde patlayacak yazık o paraya onu Basketbol şubesine aktarın en azından boş gitmez paramız...

Yada Mevlüte 5 milyon vereceğine Necati Ateşi bedavaya al daha faydalı olur, o 5 milyonu heba etmeyin...

Arroyo bile gitse yerine birisi alınır falan deyip kendimi avuturdum ancak, Markonun gönderilmesinin açıklaması olamaz çünkü yerine Papanikalao-Maciulis falan bile gelse dolduramaz çünkü biz onu sadece oyunculuğu için sevmiyorduk takıma yansıttığı ruh için seviyorduk.

Bişey diyemiyorum Galatasarayımızı bu yönetici tayfası yüzünden sevmedik ki onların yüzünden de takımımızdan soğuyalım ama yazık ediyorlar...

Isin ilginc yani yabanci siniri kaldirilsin diye destek verdik. Sinan ile Bogdanovic ayni parayi aliyor. Lasme'de Furkan'dan daha az aliyordur muhtemelen.

Ya gerçekten kimseyi harcamak istemiyorum bi yerde Galatasaray'a hizmet ediyor diye ama bu yapılan artık bardağı taşırdı o Murat Özyer geldiği günden beri bir tane yararlı hareketi olmamış aksine zararı olmuştur.. O kadar mı öldü kulüp şu oyuncuyu elinde tutamıyor bu kadar hırslı arma için savaşan üstelik her zaman maksimumunu veren bi oyuncuyu !! Arkadaşlar yeri dolar diyor nereye dolar yeri Allah aşkına ya adamı Cska gibi bir kulüp alıyor yani kalitesi belli üstelik tercihi Galatasaray'da kalmaktı bu adamın yazık ne diyelim..KÜÇÜLMEYE GİTTİĞİMİZ ORTADA !!

Arroyo, Cenk, Ender sıradaki yolcular mı? Bu nasıl bir küçülme 500 bin euro bonservis parasıyla aldığımız Marko´yu yıllık 1 milyon Euro için takımda tutamadık.

Yarın Arroyo'nunda 250 bin Euro yatırılsın ondanda vazgeçilsin olsun bitsin. Burada Spa Zaza Langford sözü verenlere de selam olsun.

Bütçe 22 milyon euro ama 250 bin için Marko'yu kaçırdık. Nerde şu 22 milyon euro diyen arkadaş?

Küçülme yok diyen yalan söylüyordur,net.

Şuacan falan vardı,torpilli çocuk. Murat Özyer zekasını kullanır ve onu oynatmayı önerir artık.

Maciulis kesin düşünülmeli Marko gidecekse eğer.

1 milyona Marko'nun yarısını yapacak adam getirsinler bende dişimi kırayım

Ben bir Galatasaray'lı olarak kulübümün başarısını istedigim kadar zarar etmemesinide isterim.Yönetimi eleştirdigimiz konu basketbola yüksek bütçe ayırmamaları degil,bütçemizi yükseltecek sponsor bulamamaları.Eger sponsor bulunamıyorsa kulübü zarara sokmamak bencede dogru.Mesele bizi zarara sokacak şekilde kasadan para çıkmaması,paranın sponsordan gelmesidir.Yoksa yönetimler bugün var yarın yok,bu sene kulübü zarara sokacak harcamaların bedelinin ödendigi yıllardada biz Galatasaraylı olacagız ve o sıkıntıları bizde yaşayacagız.Eger sponsor olayı beklentileri karşılamıyorsa zorlamaya gerek yok,eldeki imkanlar dahilinde en verimli kadroyu kuracagız,bu kadro tarzının başarılı olmasının anahtarı ise yüksek maaşlı oyuncuları degil yüksek karakterli oyuncuları takıma dahil etmektir.Ayrıca bizim hayal ettigimiz bütçelere sahip olanlarıda görüyoruz,bizim kadar başarılı olamıyor,avrupa'da rezil oluyorlar.Bizim için bundan sonra mühim olan şubenin dogru yönetilmesi ve zaten kısıtlı olan bütçeyle en dogru takımın kurulması,ondan sonra çıkarız aslanlar gibi oynarız

* Ayrıca futbol'da milyonlarca euroyu boşa harcayan yönetim o paralarla çoktan bir salon inşaatına başlardı,yazık !

Marko olmuyorsa Micov alınmalı. Daha ucuz biri arıyorsak Gelabele muhtemelen gelecek. O da kafa'yı verse Hawkins etkisi yaratır. Ergin hoca umarım verim alır.

Ya yemisim bütçesini. 1m Euro verip bi oyuncuyu takımda tutacaksin arkadaş! Yerine 500-600 verip birini getirdin diyelim. Marko kadar katkı mı verecek? Yıldız, Spa falan istemiyorum. Simgelerimizi takımda tutsunlar yeter!

İleti Türkçe kurallarına özen gösterilmediği için silinmiştir.

Onur Yavuz

allah aşkına bir söyle kimle doldurcaz yerini? size müstehak aslında ya keşke Marko defalarca kez takımı ipten almasaydı da şubatta bitseydi lig.
Oyunculara o kadar takılmaya gerek yok,önemli olan sezon başlarken oluşturacağımız kadro,Hawkins ceza aldığında Marko yu bulmuştuk,yine buluruz birini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri