• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic vakası vb. futbol takımında transfere giden paralar...Çöpe giden paraları düşünen yok galiba.Şu basketbol şubesine bütçe mi ayarlayamıyor koca Galatasaray? Ya bırakın bi o zaman kapatsınlar şubeyi.Üvey evlat muamelesi yapılıyor basketbola.Herkes ilgiyi futbola verince burası ikinci planda kalıyor.Ama işine gelince maçı izlemeye de geliyor Ünal Başkan.

Marko ya üzüldüm ama dızlerımı dövecek kadar değil,yeri dolar.

Jawai'nin alınması, hocanın Sofo'yı çok çok istemesi Bourousis ve Pleiss ile ilgilenmesi gösteriyorki hoca sırtı dönük oyunun yanında Size olarakta üstünlük kurabilecek birisini istiyor. Şu piyasada benim bildigim tek isim kaldı o da Boban Marjanovic. 2.20 boyunda iyi sayılabilecek bir sırtı dönük oyunu var. Bu boyla kolay kolay durdurulamaz. 20 dakika sürede 12-13 sayı katkı saglar. Tabi oyuncunun savunma zaaflarıda var. Şuana kadar hiçbir takımla ismi çıkmadı. Çok çok uygun fiyata alırız.

Marco 2 senelik sözleşme imzalıyor sağlık kontrolunden sora CSKA `la

Kaynak Ntvspor

Yazıklar olsun böyle yönetime be, bir de duruş masallarıyla uyuttular taraftarı yazık. Ne hikmetse şu Özyer´e söylenen sözlerin yarısı Ünal Aysal´a söylenmiyor, sanki kulübü Özyer yönetiyor.

Arkadaslar ben bir duyum aldim. Baskan anlasmayi bozup Marko'yu takimda tutmak icin bizzat kendisi ilgilenecekmis. Gorebilene tarihin en yalanci baskanlarindan Aysal.

Bayan baskette kadroyu koruyacagiz dedi. Erkek basket icin iddaali takim kuracagiz yalanlari falan. Yatsin kalksin Ergin ve Ekrem hocalara dua etsin. Hatta nefret ettigim Terim'e bile dua etsin. Cunku kor taraftar bu baskan yonetiminde sampiyon oldugumuzu saniyor. Halbuki gerekli destegi vermemesine ragmen Ekrem ve Ergin hoca sayesinde bu noktadayiz.

Neyse ya Marko gittigine gore daha iyisi gelecektir. Lebron bosta. Buyuk baskan onu getirecekmis. Benim duyumum 20 milyon butcenin disinda kendi cebinden karsilayacagi.
Galatasaray başkanına karşı saygı lütfen. Marko gitti diye ne bu kin öfke? Galatasaray Ünal Aysal ile basketbolda ciddi atılım yaptı. Türkiye ligi şampiyonu olduk yıllar sonra. Bayanlarda euroligi aldık insaf ya. Herşeyde de yönetime laf atmayın. Işıl neden sene sonunu beklemeden gidip imza atmış peki ne acelesi vardı ki biraz da oyuncularda vefasız.

Taraftar profilimiz ne kadar transfer endeksli olmuş ya! Elbet alınacak gidenlerin yerine adamlar. Ülker ile Efes her sezon bizim 3-4 mislimiz para yatırıyorlar netice ortada. Hocamıza güveniyorum giden adamların yerini dolduracak takım kurma bilgisi üst düzey.

Galatasaray başkanına karşı saygı lütfen. Marko gitti diye ne bu kin öfke? Galatasaray Ünal Aysal ile basketbolda ciddi atılım yaptı. Türkiye ligi şampiyonu olduk yıllar sonra. Bayanlarda euroligi aldık insaf ya. Herşeyde de yönetime laf atmayın. Işıl neden sene sonunu beklemeden gidip imza atmış peki ne acelesi vardı ki biraz da oyuncularda vefasız.

Yıllar sonra Türkiye ligi şampiyonu olmamızın Ergin Ataman´la daha çok alakası olabilir mi! Başkanı savunacaksan başka örnekler ver komik olmuş..

Madem konuyu bilmiyorsun niye konuşuyorsun? Kıza küçülmeye gidicez sana yeni sözleşme önerecek durumumuz yok sana gelen teklifleri değerlendir dersen o da tabii imzalar. Ayrıca başkan don iki senedir düzenli olarak yalan söylüyor. Güvenimiz kalmadı.

yıllar sonra türkiye ligi şampiyonu olmamızın ergin atamanla daha çok alakası olabilir mi!başkanı savuncaksan başka örnekler ver komik olmuş..

Ergin atamanı getiren Oktay Mahmudiyi bu taraftara rağmen gönderen kim peki? Taraftara kalsa Mahmudi devam etmeliydi! Başkan bu konuda haklı çıktı ve şampiyonluk aldık. Neyin komik olduğu ortada

Ergin atamanı getiren Oktay Mahmudiyi bu taraftara rağmen gönderen kim peki? Taraftara kalsa Mahmudi devam etmeliydi! Başkan bu konuda haklı çıktı ve şampiyonluk aldık. Neyin komik olduğu ortada

Kardeşim erkek ve bayan basketbolun durumu ortada, daha savunma yapmaya çalışma istersen. Herkes biliyor neyin ne olduğunu, duruş masalıyla milleti galeyana getirip sonra gizliden küçülmeye gidersen tepkiyi de görürsün. Iışıl´dan Albaya Marko´ya önemli oyuncuların kaybedilmesi de bundandır.

Burdan yazsanız kimsenin umrunda değil Tepkinizi SALON`DA verin. MURAT ÖZYER İSTİFA PANKARTI TEZARÜHATI gibi tepki vermesseniz Başkan böle devam eder Tepki verirsek ancak birseyler dank edilir mesela Murat Özyerin Şubeden gitmesi şubenin %50 daha başarılı olucagının garantisidir.

CSKA Nando de Colo'yu almis.

Micov'un kontrati bitti sanirim yenilenmeyecekse onu alalim bari.

Öncelikle hâlâ şu durumda bile birilerine laf sokmaya çalışanlar var. Burda kimse kendi kendine gelip bütçe falan yükseltmez. O izlenimi bırakan başkandır, yönetimdir. "Önümüzdeki sezon küçülmenin aksine güçlenerek devam edeceğiz" diye açıklama yaptılar kaç kere. Ne yani taraftarın başkana inanması suç mu? O yüzden saçma sapan iftiralar atmayın kimseye!

Marko da gerçekten az bir mebla yüzünden elimizden kaçarsa başkana ve yönetime söylenecek başka söz kalmıyor maalesef. Ben de takdir ettiğim "17 Haziran" duruşunun samimiyetine inanmaktan vazgeçeceğim böyle giderse. Yazık çok yazık.. Arroyo'yu da gönderin de tam olsun bari. Serbest atışlarda çemberi bulamayan 1.3m£luk Furkan oynar artık tek başına. Gerçi kadın takımının efsane sezonunun 3 kupalı kaptanı, Galatasaray sevgisi bütün yönetimin toplamından daha fazla olan Işıl Alben'i gönderenlerden her türlü hamle beklenir..

Yazıklar olsun!!!!!!!!! 25-30 gün önce final serisinde yaşanan kepazelikler ortadayken bu takımın bel kemiği olan 2 oyuncudan birini bahsedilen rakam doğruysa 1m euro için kaybet,yönetim taraftarın sabrını mı sınıyor,beceremiyorsanız çekin gidin,yazıklar olsun!!!!!!!!!!!! Acayip sinirlendim akşam akşam.

kardeşim erkek ve bayan basketbolun durumu ortada daha savunma yapmaya çalışma istersen herkes biliyor neyin ne olduğunu duruş masalıyla milleti galeyana getirip sonra gizliden küçülmeye gidersen tepkiyi de görürsün ışıldan albaya markoya önemli oyuncuların kaybedilmesi de bundandır

Ya burada herkes destek vermedi mi maça çıkmama kararına şimdi mi ters oldu? Neyin durumu ortada ya? Geçen senede bu vakitler öyle konuşuyordunuz yok bayan baskette küçülmeye gittik nasıl yönetim falan diye. Sakin olun ya daha sezon başlamadı kamp başlamadı takım kurulmadı. Her seyi bitmiş gözüyle bakıyorsunuz. Başarı olunca yönetenlerin hiçbir katkısı yok başarısızlıkta var mantığınız bu.

Şu forumdakı herkes misal Murat Özyer´e twitterdan İSTİFA CAGRISI YAPABILIR birbirimize laf sokmak yerıne GALATASARAYIN resmi sayfasına twet atılabilir.

Hayali takım kurmak yerıne birbirimize laf atmak yerine bence Eylemde bulunmak en güzelidir.

Oyun anlamında yeri dolmayacak oyuncu yoktur fakat yüreğiyle oynayan oyuncular gittiğinde çileden çıkıyorum.

Shipp gitti. Sırada Marko var.

Ama Erceg'e parayı gömün tabi.

Öncelikle hâlâ şu durumda bile birilerine laf sokmaya çalışanlar var. Burda kimse kendi kendine gelip bütçe falan yükseltmez. O izlenimi bırakan başkandır, yönetimdir. "Önümüzdeki sezon küçülmenin aksine güçlenerek devam edeceğiz" diye açıklama yaptılar kaç kere. Ne yani taraftarın başkana inanması suç mu? O yüzden saçma sapan iftiralar atmayın kimseye!

Marko da gerçekten az bir

Arkadaş laf sokmak degil amacımız ama kulübe yakın kişiler Langford Zaza ve Spa olayını yalanlerken birileri buralarda bas bas bağırıyordu gelecekler diye. Bununla beraber beklenti arttı, ama gel gelelim ki kulüp takımın bel kemigi, takım için her şeyini veren oyuncusunu kaybediyor hemde 1 milyon euro gibi bir paraya. Kulüp bu parayı veremiyorsa bu önemli isme digerlerini de siz düşünün.

Yönetime lâyık 5 : Sorumsuzluk-Beceriksizlik-Boş Vaâtler-Rezil Bütçe Yönetimi-Sahte 17 Haziran Duruşu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri