• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko da kalmak istediği halde giderse çok caf caflı küfür ederim.

Ben yine de Markosihvili'nin CSKA ile anlaştığı haberlerinin yalan olduğunu menajer oyunu olduğunu düşünüyorum.
Sakin olmak ve sabırlı olmak gerekiyor.
Furkan Aldemir konusuna değinmek istiyorum. Furkan'ın 1.3 milyon euroluk sözleşmesinin yeniden görüşülüp 1 milyona çekilmesinden yanayım. O da tüm bu gelişmelerden sonra inanılmaz yüksek bir sözleşme imzaladığının farkında. Eğer bu sözleşme aşağı çekilmezse; Furkan sezon içinde çok zorluk çeker. Az bir şey kötü oynadığında da büyük tepkiler alacaktır. Furkan'a 1 milyon Eu ücret makul ( normalde bu bile fazla )
Ha Furkan GS ye attığı bu kazığı savunup ısrar edecekse yolu açık olsun.

Joe Ingles alınsa keşke ama bütçe yok ki arkadaş.

Aynı şeyi tekrar yazıyorum , Galatasaray spor kulübü hiç iyi yönetilmiyor.
Bu süreç futbolda Yönetim kurulu değişikliği ile başlayıp , Fatih Terimin gitmesi ile devam etmişti.
Ergin Ataman da giderse hiç kızmam hocaya , bu yönetime de hiç şaşırmam .

Yönetimin en iyi yaptığı şey ; BAŞARIYI CEZALANDIRMAK :(

Benim anlamadığım nokta madem maddi olarak sıkıntıdayız neden sene başında zaten sözleşmesi olan iki futbolcunun sözleşmelerini zam yaparak uzatıp(Burak ve Selçuk) basketbol takımı için hayati öneme sahip adama 300-400 bin dolarlık zammı çok görüyoruz. Furkan'a verilen astronomik parayı saymıyorum bile.

Manu'nun ayrılması Melo'nun ayrılması gibi bir şeydir ve basketboldan daha ötedir.Yerine belki daha kalitelisini bulursun ama aynı verimi,istikrarlı biçimde almak çok ama çok zor.Başka hiçbir oyuncuyla kolay kolay bu kimyayı yakalayamayız. Çok yazık oldu doğruysa...

O paraları konuşmadığımızı nereden biliyorsunuz kardeşim? Her yeri geldiğinde eleştiririz merak etme Azizebahçe değil burası! Kulübün borcu da bizim konuşmamızla artıp azalmıyor.

Azizbahçe branşlara yatırım yapıyorlar futbolda yabancı oyuncularıyla az hasar görüyor, bizim başkan branşlara önem vermiyor. Kadın basketbol takımı başarısı oyuncuların başarısı yönetim katkısı yok yönetim yüzünden Whalen gitti bir şampiyonluğu ve Eurolgue kupasını mal olabilir. Futbolda kulüp olarak fatih terim gidişinden beri kötü yönetiliyoruz futbolda bonservis parası kazandığımız yok.

Ünay Aysal cebinden 2-3 milyon $ veya euro verse-ydi şu anda çok farklı şeyler konuşuyorduk,halamın bıyığı olsa amcam olurdu falan diyebilirsiniz,ortalama vatandaş için 20-30 TL ne ise kendisi için hibe etseydi dediğim rakam yaklaşık olarak odur,muhasebesini falan tutmuyorum,medyada serveti ile ilgili dolaşan rakamlar ortada veya faaliyette bulunduğu sektörler için bahsettiğim rakamlar çerez.Galatasaray başkanı olmak öyle kolay olmamalı,gerektiğinde maddi anlamda da elini taşın altına koymalı.Prensipler veya kurumsallık demeyin...

Arroyo-Ender

Pocius-Sinan

Gelabale-Bertans-Cenk

Erceg-Kerem Gönlüm

Lampe-Furkan

Şu kadro bile iyidir,gerçi Lampe de ucuza oynayacak bir oyuncu değil.Ayrıca 10'unda Arroyo bırakıyor diye bir haber okusam,pek şaşırmam şu saatten sonra.

Bırakın nankörlüğü.Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Basketbol Takımı Ülker ile birleşmeden önce neredeydi?Acaba FbÜlker'in bu transferlerinde Fenerbahçe'nin kasasından 1 lira çıkıyor mu zannediyorsunuz?Nankörlük yapmayın.Hani bizimkilerin bir tezhüratı var kupaları şirketlere bırakmayalım diye.Aysal'ın sayesinde takım o şirketlere rağmen 2 yıldır final oynuyor.Türkiye'de futbol takımı olan hiç bir kulüp Fb dahil, Aysal'ın basketbola aktardığı parayı bugüne kadar basketbola aktarmadı.Siz hala Aysal'ı eleştirin.

Bugün sponsor olmasa bile Gs'nin basketbol bütçesi 10 milyon euro olacak deniyor.Hiç düşünüyor musunuz bu para acaba kimin cebinden çıkacak diye.Sanırım burada Aysal'ı eleştirenlerin cebinden.Ya da geçen yıl sezon ortası transferlerde bütçe aşımında kullanılan para kimin cebinden çıktı sizce ?Sanırım o da burada Aysal'ı eleştirenlerin cebinden çıktı

Ne diyeyim sizlere takımın adını dünya kamuoyuna rezilliklerle duyuran Aziz Yıldırım müstehak

azizbahçe branşlara yatırım yapıyorlar futbolda yabancı oyuncularıyla az hasar görüyor bizim başkan branşlar önem vermiyor kadın basketbol takımı başarısı oyuncuların başarısı yönetim katkısı yok yönetim yüzünden whalen gitti bir şampiyonluğu ve eurolgue kupasını mal olabilir. futbolda külüp olarak fatih terim gidişinden beri kötü yönetiliyoruz futbolda bonservis parası kazandığımız yok.

Zaten onu söylemeye çalışıyoruz. Berbat şekilde yönetiliyoruz. Azizebahçe amatör branşlara yatırım yapıyor ama hakemlere de yapıyor aynı zamanda. Hem erkek basketbolda gidip ülkerle birleştiler, iki takımın birleşimi oldular fenev falan değil fb+ülker, ülkerin de bütçesini, A lisansını bedavadan aldılar arkalarına. Biz ise kendi imkânlarımızla, yetersiz sponsor desteğiyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Ancak yönetimimiz gerçekten kötü..

Bu bir ironi olmalı herhalde.
Sportif başarıda yönetimin başarı oranı çok az bence .

Ya benim en çok ağırıma giden şey aptal yerine konmamız. Dün Murat Özyer'in attığı tweetleri okuduk hepimiz, herkesin ortak kanısı son iki sezondakine benzer bir bütçeyle -ortalama yani- iyi kötü bir kimyanın oturtulacağıydı. Yani adam(!) Işıl'ın gidişini bumerang falan diye geçiştirmeye çalışırken bi de transfer yalanı yutturmaya çalışmış bize. Whalen de haindi tabi, hakkı olan parasını istediği için takıma ihanet etmişti. Şaziye hakeza... Alba da paragözün tekiydi canım, di mi Murat Özyer?

Yahu senelerdir şu şubenin ayağa kalkması için kafa patlatan, ses tellerini yırtan, yağmur çamur demeden Abdi İpekçiye gelen taraftara yazık. Bu taraftar Fatih Solak zamanında da vardı, Hüseyin beşok'ta da, Cemal Nalga'da da... Ya insan azıcık utanır şu cefakar kitleyi kandırmaya/boş vaatlerle oyalamaya çalışırken. Galatasaray'a ufacık saygısı olan adam ya şu ahlaksız demeçleri vermez ya da "ben bu işi beceremiyorum" diyip çekip gider.

Marko gitmiş veya kalmış, bunlar bi yere kadar önemli. Esas sorun bu şubedeki "saldım çayıra mevlam kayıra" anlayışı, sorumsuz sorumlular, etkisiz yetkililer...

Buyrun internete Kristijan Nikolov yazın ve ne kadar aciz bir yönetimimiz olduğunu görün. Ya da "Jamont Gordon ihtar" yazıp googlelayın... Ergin hoca "Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz" diyip set çekmese sorun çok daha büyüyecekti belki de.

Son sözüm de Ünal başkana, umarım artık bardağı taşıran ihmalkarlıklara hesap sorarsın başkan. Kurumsallaşma bunu gerektirir çünkü.

Sponsor bulmak bizim işimiz değil yönetimin işi,küçülmeyeceğiz deyip beklentimiz yükseltiliyorsa ve sonrasında 3 kuruş fark için marko yu kaptırıyorsak eleştirmekte sonuna kadar haklıyız,"sizlere Aziz Yıldırım müstehak" tesptiniz ise sadece kolaycılık.

Zaten onu söylemeye çalışıyoruz. Berbat şekilde yönetiliyoruz. Azizebahçe amatör branşlara yatırım yapıyor ama hakemlere de yapıyor aynı zamanda. Hem erkek basketbolda gidip ülkerle birleştiler, iki takımın birleşimi oldular fenev falan değil fb+ülker, ülkerin de bütçesini, A lisansını bedavadan aldılar arkalarına. Biz ise kendi imkânlarımızla, yetersiz sponsor desteğiyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Ancak yönetimimiz gerçekten kötü..

FB hakemlerle kadın basketbolda en az 4 şampiyonluğumuz çaldı, erkeklerde sorunlarımız var anlarım da kadınlarda neden böyle yatırım kestik bizim sponsor var FB´nin yok.

Spa gelse ne olur başka yıldız gelse ne olur,birkaç sezonluk zevkten ötesi degil bu esas sorun şubenin devamlı bir büyüme saglaması,şubenin kurtuluşu sponsordur !

Öyle bir sponsor lazım ki en az 5 yıllık bir anlaşma olmalı ve kulübün kasasından basket için minimum miktarda para çıkmalıSponsorla ortak hedef belirlenmeli mesela ilk 2 yıl final four ondan sonra şampiyonluk gibi,bu dogrultuda sponsor bütçe yaratmalı,önce canla başla sponsor aransın şubeye ondan sonra transfer kolay iş.

Sezonluk sponsorlarla,sezonluk fedakarlıklarla,yok bu sene 3-5 milyon kasadan koyarız demekle şube kurtuluşa ermez,son olarak şunu belirteyim bana kalırsa şubeye yeterince önem verilse bahsettigim tarzda bir sponsor bulunurdu

Başarılı yönetim ve başkanımız önce , sponsoru, sponsorla uzun vadeli ne gibi projelerimiz olduğunu, bütçemizi, Nikolov konusunun ne oldugunu, bayan basketbol takımımız neden dağıldığını, Türkiye Liginde oynamayız Avrupa'da oynarız dedikten sonra VTB-Adriyatik Ligine katılım konusunda ne çalışma yaptıklarını,aynı doğrultuda önümüzdeki Federasyon başkanlığı seçimi için ne gibi çalışmalar yaptıklarını, yıllar önce sözünü verdikleri salon konusunda ne gibi çalışmalar yapıldığını, UEFA kriterlerinden sonra amatör branşlara kaynak yaratmak için ne gibi çalışmalar yaptıklarını açıklasın..Bunlarda bir gıdım ilerleme yoksa 2-3 oyuncuya bonservis ödendi diye minnet duyacak bir taraftar grubu değil, bilinçli taraftardır Galatasaray taraftarı...Şunlarda ilerleme gösterdiklerini ciddi anlamda ortaya koysunlar, burada %90 kişi ne Marko gitti diye laf söyler ne Arroyo...

İleti Türkçeye özen gösterilmemesi nedeniyle silinmiştir.

Sponsor bulmak bizim işimiz değil yönetimin işi,küçülmeyeceğiz deyip beklentimiz yükseltiliyorsa ve sonrasında 3 kuruş fark için marko yu kaptırıyorsak eleştirmekte sonuna kadar haklıyız,"sizlere Aziz Yıldırım müstehak" tesptiniz ise sadece kolaycılık.

Bizim yönetim size sponsor bulmayacağız mı dedi?Ayrıca sponsor bulsan da en fazla verilen para 3-4 milyon euro.Yine geriye kalan 6-7 milyon euroyu sen değil yönetim karşılıyor.Kolaycılığın ne olduğunu sana söyliyeyim.Kendi cebinden beş kuruş para çıkarmayıp, Aysal'ın bugüne kadar yaptıklarını görmezden gelerek '' Ünal Aysal cebinde bir kaç milyon euro versin yaa, ne olacak , ona dokunmaz'' demek

Ayrıca yönetim küçülmeyeceğiz dediyse kadrolara Spaları, Zazaları, Langfordları yazın demedi.Hatta ta en başından Langford bize fazla gelir, o rakamları isteyen oyuncularla ilgilenmiyoruz dediler.Daha ne desinler?Ama siz söylenenlere inanmayıp hayaller kurmaya devam ettiyseniz yönetimin bu durumda suçu ne?

Marko konusuna gelirsek , bu sene 500 bin euroya oynayan adama yüzde 50 zam yapılıp 750 in önerilmiş, ama adam yüzde 100 zam istiyorsa yönetim ne yapsın?Her oyuncuya istediği parayı verisen işin içinden çıkamazsın.

Furkan'a iyi para verildi doğrudur ancak ülkede yabancı sınırı var.Ayrıca 2 sene sonra şu an ki kural tekrar revize edilecek ve muhtemelen yine sahada Türk oyuncu oynatma zorunluluğu getirelecek.Kaldı ki 2 sene sonra Furkan bu ligin açık ara en değerli yerli pivotu olur.Bu durum da mecburen Türk oyunculara istedikleri kontratı vermek konusunda daha fazla imtiyazlı davranıyorsun

Birak aciklama yapmasinlar daha iyi ne zaman agzini acsa pardon twitter o acsa ertesi gun biri gidiyor takimdan.

Birde kalkmis saygi bekliyor senin nerene saygi duyalim be adam zerre faydan yok su kulube, takima bi cift forma bastirip lige yetistiremeyen vasifsizin teki, takima otel bulmaktan baska bi halta yaramaz milyarlari goturur.

Yolda gorsem saldiricam o derece kinlendim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri