Şu anda yazılanları okuyunca dehşete düştüm ben eurocupta final 4 oynatan Murat Özyer'i iyi olarak bilirdim ama bunları okuyunca cidden üzüldüm.
Bırakın nankörlüğü.Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Basketbol Takımı Ülker ile birleşmeden önce neredeydi?Acaba FbÜlker'in bu transferlerinde Fenerbahçe'nin kasasından 1 lira çıkıyor mu zannediyorsunuz?Nankörlük yapmayın.Hani bizimkilerin bir tezhüratı var kupaları şirketlere bırakmayalım diye.Aysal'ın sayesinde takım o şirketlere rağmen 2 yıldır final oynuyor.Türkiye'de futbol takımı olan hiç bir kulüp Fb dahil, Aysal'ın basketbola aktardığı parayı bugüne kadar basketbola aktarmadı.Siz hala Aysal'ı eleştirin.
Bugün sponsor olmasa bile Gs'nin basketbol bütçesi 10 milyon euro olacak deniyor.Hiç düşünüyor musunuz bu para acaba kimin cebinden çıkacak diye.Sanırım burada Aysal'ı eleştirenlerin cebinden.Ya da geçen yıl sezon ortası transferlerde bütçe aşımında kullanılan para kimin cebinden çıktı sizce ?Sanırım o da burada Aysal'ı eleştirenlerin cebinden çıktı
Ne diyeyim sizlere takımın adını dünya kamuoyuna rezilliklerle duyuran Aziz Yıldırım müstehak
Bu forum basketbol konuşulmaktan çıkmış.Herkesin aklındaki tek şey transfer.Bu gelsin bu gitsin.
Yönetime giydirenler,antrenöre giydirenler,Özyer'e giydirenler...
Hiçbir zaman ayaklarınız yere basmadı ki!
Bizim sınırlı kayaklarımız olduğunu bile bile uçtunuz.
Sonuç şimdiki gibi umutsuzluk.Bırakın artık bu sohbetleri...
Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır.
Bu yönetim,bu oyuncular,bu koç bugüne kadar görmediğiniz kadar güzel anlar yaşattı son 2 sezonda..
Gelecek sezon da en az bu yıl ki kadar iyi olacaklardır.
Yönetim karşıtı 2 twitter hesabına,2 spor sitesine kanacak kadar zayıfız ne yazıkki..
Önce 17 Haziran duruşunun arkasında olun.Çünkü bu sezon her şey çok daha zor..
Sezon ortasındaki sakatlılarda bütçeyi aşıp Ataman'ın istediklerini karşılayan kimdi?Açıklarsan sevinirim.Kaldı ki Ataman bile teşekkür etti yönetime.Bu sene sponsor olmazsa bile bütçe 10 milyon euronun altında olmayacak diyen kim?(kaldı ki eurolegue'de bir çok takım bu paranın altında bütçeyle oynuyor)
Yahu şu bizim erkek ve bayan basketbol takımı bu yönetimden önce neredeydi, nasıl başarıları vardı bir anlatın da bilelim.Gören de diyecek Aysal dan önce başkan Fiorentino Perezdi.Aysal gidince de Enrico Cerezo gelecek muhtemelen
Ünal Aysal'dan önce Erkek ve Kadın baskette neredeydik demek kulübün tarihini bilmemektir.
Özhan Canaydın'ın sırf Özhan Abi'dir diye bıkana ve yorulana kadar Galatasaray'ın başında tutanları sormak lazım. Kızlar bu yönetimden önce Eurocup kazandı. F4 oynadı. Erkeklerde haklısınız lakin efes ve fülker'in saçmalamaları da işe yaradı.