• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 gündür sadece yazılanları okudum, herkes bazı isimler söylüyor olmayınca da onlara saldırılar oluyor, neredeyse vatan haini ilan ediliyor. Yazılanlara tahammülünüz yok. Henüz olumlu veya olumsuz bir açıklama yokken kimseye saldırmayın. Renkdaşlardan birisi bütçe X olacak diğeri Y olacak diyor, birisi yanılıyor Kabul ama kimse yalan söylemiyor. Duyumlara gore yazıyor.

Kimse adı geçen oyuncuları beğenmiyor. Gidecek olana her zaman sahip çıkıyorsunuz Kabul ama biraz da insaf; Furkan'ın aldığı para çok eleştiriliyor ancak eğer yönetim anlaşma yapmasaydı ve Furkan'da Fener'e gitseydi nasıl bir yaygara kopacaktı farkında mısınız? En önemli silahımızı Fener'e kaptırdık vs. Sözleşme yapıldı herkes şimdi rakamları konuşuyor, ynetim ne yapsın adam bunu istedi, onlarda ellerinde tutmak için verdi.

Gelen hiç bir oyuncu başta istenmedi. Geçmiş yılları hatırlayın Shipp alındığında kaç kişi super oyuncu aldık dedi? Hemen herkes burun kıvırdı. Sonrasında savaşan oyuncu çıkınca herkes sahip çıktı. Bizden sonar nerede o katkıyı verdi? Arroyo için bile forum zamanında ikiye bölünmüştü. MArko iyi bir görev adamı ve takım oyuncusu, eğer siz iyi bir takımsanız iyi takım oyuncuları sizde yıldız gibi parlar.

Hep yönetime sallıyoruz da niye hiç oyunculara birşey söylemiyoruz. Madem Marko ile aramızda 250.000 USD var (rakamda yanılıyorsam kusura bakmayın) o zaman Marko niye fedakarlık yapmıyor. Herkes transfer zamanı maksimum parayı almak ister kulüp de min ödemeyi yapmaya çalışır. Burada hep yönetim hatalı. Birçok kişi yazmış Ergin Ataman'ı takımın başına getiren, şampiyon olacağı kadroyu kuran kim. Sakatlanan oyuncuları bırakın hap kullandığı ortaya çıkan oyuncu sonrasında bile o ayarda oyuncu alınmadı mı takıma? Kim aldı bunları...

Lütfen biraz sakin, geçen yıl da aynısı olmuştu, tranferler gecikti verdik veriştirdik. Sonra ne olduğu ortada son maça kadar gitti takım.

Günlerce, haftalarca herkeste bir Erceg'e sallama çabası var. Bu takıma gelirken daha çok şey beklediğimiz oyuncular Hairston, Domercant gibi adamlar değil miydi ? Herkes Erceg'i çok çok üst düzey basketbolcu olarak mı görüyordu en başta ? Bizim mi haberimiz yoktu ? Bu kadar ağır eleştirilmesine anlam veremiyorum gerçekten. Savunması iyi değil diyorduk zaten. 4 numara olmasına rağmen şuta dönük bir adam olduğunu da biliyorduk. Ne beklendi ne istendi bu adamdan garip.

Ergin hoca başkanla konuşmuş. İstedigim pivotu ve söz verdiginizi alın geri kalanını bana bırakın demiş. Takımın geri kalanı takım oyununa uygun ucuz isimlerden oluşacak galiba. Pocius,Gelabele gibi.

Ergin hoca başkanla konuşmuş. İstedigim pivotu ve söz verdiginizi alın geri kalanını bana bırakın demiş. Takımın geri kalanı takım oyununa uygun ucuz isimlerden oluşacak galiba. Pocius,Gelabele gibi.

Kaynak nedir ?

Umarim doğrudur bu haber :)

Arkadaşlar perşembe günki EL kura çekiminde Ergin Ataman da hazır bulunacak kura yerinde. Mutlaka ntvspora falan bağlanır grubu değerlendirmek için. O zaman transfer sponsor ve bütçeyle ilgili illa bir şeyler söyleyecektir. Ne konuşsak boş. Perşembeyi beklemek lazım.

Kaynak nedir ?

Umarim doğrudur bu haber :)

Twitterda yazıyordu. Dogrulugunu bilemem ama gidişat o yönde. Bütçe yüzünden ucuz ama katkı verecek isimler alınacak. Bu seneki gibi oyun kontrol edip düşük tempoyla oynayacaksa kilit nokta pivot transferi. En çok para bu noktaya harcanacaktır. Diger mesele ise malum.

Yani takımın iskeletini koruyup üstüne 3 4 transfer yapmak bu kadar zor olmamalı ki Bu takım da liginde 2 senedir final oynuyor EL de Türkiye yi en iyi şekilde temsil ediyor..Ama sponsor bulamıyor yönetim iyi yönetmiyor çok yazık

Eger Ataman birebir gorusmede Spa ve pivotu alin gerisini bana birakin demisse Aysal ne yapar eder bu iki oyuncuyu alir.

Pivot olarak kimi istiyor acaba. Yanlarinada Pocius ve Gelabale yada Maciulis sahane takim oluruz.

Ama Marko gidecek galiba ses soluk cikmadi.

Spanoulisi getirmenin tek yolu Mithat abiyi şubenin başına geçirmek :D.Sloganda hazır Mithat Duran Başkan , Spanoulis Galatasaray'da

Istedigi pivot Zaza mi acaba :)

Söz verdiği kişi ise Spanoulis sanırım :)

Hadi hayırlısı :)

Istedigi pivot Pleiss olabilir.

Marko işi netleşti mi?

Twitter'da yazıyorsa pek itibar etmemek gerekir.

Bu sezon ''duyumcu ve kulübe yakın muhabir'' diye adlandırdığımız isimlerin neredeyse tamamı patladı.Futbol branşında teknik adam süreci,transfer haberleri,sponsorluk ile yine basketbolda transfer,bütçe,sponsor haberlerinin çoğu yanlış çıktı.O yüzden en iyisi Ergin Ataman'ın konuşmasını beklemek.EL Kura çekiminden sonra bir açıklık getirilir.

Hocanın alamasak bile kafasındaki pivot ismini bende merak ediyorum,Pleiss'i çok mu istiyor acaba?Dorsey'i seneye takımımızda göreceğimizi düşünüyorum,başka isim yok piyasada çünkü.

DaJuan Summers düşünülemez mi acaba? Kiev'de oynadı şu an serbest. Hakkında bilgisi olan var mı forumda, nasıl oyuncudur? Oldukça skorer biri gibi duruyor.

Ismail Senol ‏@ismailsenol 2 dk.

TBF’nin yeni yarışma yönergesine göre tüm devşirme oyuncular yerlilerle aynı statüde oynuyor. Aradaki karmaşada Keith Langford’ı kaçırdık.

Langford treni kacti. Serefsiz TBF.

Dudley ile hemen sozlesme yenilemek lazim. Erceg - Dudley - Kerem iyidir.

Marcelus Kemp boştamı alalım onu?
Bonsununda sağlık problemi yoksa kalsın.

Ersin Dağlı kalsa bari.

Dudley-Erceg-Kerem ile tamamlayıp 4 numarayı

Hocanın istedeği Pivot vede Başkanın sözu olan Spa ile güzel kadro oluruz aslında

Arroyo-Spa
Sinan-Pocius
Gelabale -Cenk
Dağlı-Erceg-Kerem
Furkan-Pleiss

Çok şık kadro olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri