• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru bulmaman isabet olmus, bu mantikla bana hak verseydin kendimi soyle bir sorgulardim.

Kardeşim bu mantığı ben getirmedim basketbola :) git biraz araştır pivotlar daha fazla kazanıyor bunu savunuyorum demiyorum sana ama böyle...

Sinan Güler konusunda katılmıyorsan senin playoff serisini izlemediğini varsayıyorum çünkü izleseydin Sinan'ın Bogdanovicten daha az alması gerektiğini savunmazdın. Bojan Bogdanovic geldiğinde de aynı tepkileri veriyordu senin gibi başkalarının oyuncularını değerli gören arkadaşlar, şimdi aynısını Bogdanovice veriyorsunuz. Zaman gösterecek kimin haklı olup olmadığını bu sezon izleyelim bakalım Sinan Gülerden değerli (!) Bogdan Bogdanovici....

Erceg geçen sene Euroleague'de 37/111 üçlük atmış hani şu kadife elli Erceg. Nesini savunuyosunuz arkadaşım? Erceg'e bu kadar güveniliyorsa, bizden bu kadar para alıyorsa en az 50/111 atmalı EN AZ. Bu yüzdesi ve mevcut oyunuyla Erceg takıma gerçek katkıyı vermiyor. CSKA maçı hariç Erceg maç kazandırdı diyeceğiniz kaç maç var? Hadi bi de Real deplasmanı diyelim? 70'e yakın maç oynadık, sadece 2 maç.

İletinin içeriği Türkçe kurallarına uygun olmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

Forum da sürekli olarak böyle bir uygulama mı var, yoksa bana mı denk geldi? Sonuçta okuduğum çoğu ileti de turkce hataları oluyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tamam arkadasim pivotlar daha fazla kazaniyor kabul ediyorum.

Sinan Guler'de bize gecen sene geldi senelerden beri bildigimiz oyuncu, ayrica Bojan'da, Bogdan'da Sinan'dan en az 2 gomlek daha iyi oyuncular, bunu tartisacak birsey yok.

Erceg geçen sene Euroleague'de 37/111 üçlük atmış hani şu kadife elli Erceg. Nesini savunuyosunuz arkadaşım? Erceg'e bu kadar güveniliyorsa, bizden bu kadar para alıyorsa en az 50/111 atmalı EN AZ. Bu yüzdesi ve mevcut oyunuyla Erceg takıma gerçek katkıyı vermiyor. CSKA maçı hariç Erceg maç kazandırdı diyeceğiniz kaç maç var? Hadi bi de Real deplasmanı diyelim? 70'e yakın maç oynadık, sadece 2 maç.

Ben sana katılmıyorum abi. Bana kaldıysa Erceg Top 16 dahil çok iyi bir sezon geçirdi. Savunması kötü olabilir ancak hücumunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Birçok tıkandığımız maçta insiyatif alıp Arroyo ile skoru taşıdılar. En basit örneği bana kaldıysa; Kleiza, Bjelica, Savanovice göre daha fazla katkı verdiğini düşünüyorum. Bana kalırsa Erceg iyi oyuncu. O kadar eleştirileri hak etmiyor.

Serhat Cetin Ulker'de.

Hickman - Kenan - Berk
Goudelock - Omer - Melih - Altindig
Bogdan - Preldzic - Serhat - Metecan
Bjelica - Izzet
Zoric - Oguz - Semih?

Birde Freeland falan diyorlar.

Ne yapmaya calisiyorlar bilen var mi?

Ayrica Serhat'i almalari iyi oldu Cenk gorusmesinde elimiz rahatlar, Dacka'ya zaten gidemez Mahmuti var, BJK istedigi parayi veremez, Efes kapali, bir Telekom var.

Türk kalitesi olarak FB gecti bizi ve bence 1.ler

türk kalitesi olarak fb gecti bizi ve bence 1.ler

Buna katilmiyorum. Zaten malum kural degisti artik 20-25 dakika sure alacak Turk'e ihtiyaci yok hicbir takimin.

Back-up olarak bakildiginda;

Kenan - Melih - Serhat - Izzet - Semih.
Ender - Sinan - Cenk - Kerem - Furkan.

Efes'i saymiyorum zaten, bizim back-uplarimiz aldigi sure icerisinde takimina daha iyi katki verebilecek oyuncular.
Yerlilerin sampiyonlukta payi epey azaldi bu kuralla birlikte.

Onemli olan yabanci secimleri, Marko kalir, combo ve pivotta nokta atis yaparsak biz daha iyi takimiz.

Serhat Çetin'İ ülker aldı aslında bize yararlı olabilirdi normal şartlarda çünkü Cenk konusu hala kesinleşmedi bizim açımızdan . Türk oyuncu açısından en iyi oldular sanırım bu transferle.. Üzülüyoruz.

Buna katilmiyorum. Zaten malum kural degisti artik 20-25 dakika sure alacak Turk'e ihtiyaci yok hicbir takimin.

Back-up olarak bakildiginda;

Kenan - Melih - Serhat - Izzet - Semih.
Ender - Sinan - Cenk - Kerem - Furkan.

Efes'i saymiyorum zaten, bizim back-uplarimiz aldigi sure icerisinde takimina daha iyi katki verebilecek oyuncular.
Yerlilerin sampiyonlukta payi epey azaldi bu kuralla birlikte.

Onemli olan yabanci secimleri, Marko kalir, combo ve pivotta nokta atis yaparsak biz daha iyi takimiz.

Marko gitti. Onların dısında Can altıntığ , Oğuz , Emir (türk statüsünda oynayacak) var.

Yerli konusuna cok takilmiyorum 15 kisilik rotasyonun kurmanin bir anlami yok onlarda para var aliyorlar ne kadar sure verecekler, ne ise yarayacak bilmiyorum.

Bizim icin kritik 3 hamle var onlari yaparsak yeni sezona umutla bakabiliriz; combo, marko, pivot.

Mithat abi Ataman'in Aysal'la toplantiya girecegini yazmis, eger olan biteni oldugu gibi baskana aktarirsa istedigini alarak cikar o toplantidan.

Ozyer denen kimilzararlisida bakakalir ardindan. Selcuk Uni'de bile kocluk yapamayacak adam Galatasaray'in basina gecme hayalleri kuruyor, guler misin, aglar misin.

Telefondan yuklemeye calistim gercek listeyi en pahali oyuncular icin, Erceg 1,1m euro aliyor.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 105
Yakında Ataman istifa etti haberleri çıktığın da kimse şoka girmesin.

FbÜlker'in bizi yerli konusunda geçtiğini düşünmüyorum.Tabi Ender ve Cenk kaldıysa söylüyorum bunu.

Ender-Sinan-Cenk-Gönlüm-Furkan
Kenan-Melih-Serhat-Emir-Oğuz-Semih-İzzet

Görüldüğü üzere çok fark yok.Başa baş diyebiliriz ki zaten farkı yaratacak olan yabancılar.Yabancı kalitesini arttırmamız lazım.

FbÜlker ve Efes'in bazı transfer tercihlerini garipsesem de bir şekilde yanıt veremezsek kaliteleriyle ligi götürebilir bu 2 takım.Sadece bu 2 takım da yok.Banvit,KSK,Telekom,Doğuş,Trabzon hatta Antep de rekabetçi olmaya çalışacak takımlardır.Lig geçen seneye oranla daha çok yıpratıcı olacak gibi.Bunu iyi hesap etmek lazım.Arroyoya muhakkak yardımcı şart.

Sinan Bojan ve Bogdan'dan daha iyi demeyi ben fanatizmle aciklayabilirim. Baska bir izahi olamaz. Gelin Marko'yu kiyaslayalim mesela..

Ayrica Ulker'in yerlileri ile bizimkiler arasinda fark oldugunu dusunmuyorum. Kesinlikle oyle daha iyiler demek bence haksizlik olur..

Yakında Ataman istifa etti haberleri çıktığın da kimse şoka girmesin.

Ayni fikirdeyim, daha once silinen mesajim da belirtmistim; erkek takimi kadromuz da su an itibariyle sadece bes adet sozlesmeli oyuncumuz var. Bu oyuncular: Sinan Guler, Goksenin Koksal, Zoran Erceg, Furkan Aldemir ve Dogukan Sonmez. Carlos Arroyo' nun durumu nedir kimse bilmiyor ve kamuoyu bilgilendirilmiyor. Bildigim kadariyla 10 Temmuz gunu Euroleague kuralari cekilecek ve A lisansi icin ugrasmaktan yorgun dusmus olan baskanimiz, klup Ceo'muz ve sube sorumlumuz heralde basketbol takim kadrosunun12 oyucudan olustugunu unutmus durumdalar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben sizlere gore daha iyimserim. Bence kura çekimi ile birlikte birçok belirsizlik aydınlanacak ve transfer açıklamaları yapılacak. Dikkat edin bu sene Olcan Adın'ı aldılar çok dillendirmediler. Antrenör aldılar çok dillendirmediler. Basın bir sürü isim yazdı çizdi onları da ters köşe yaptılar. EL'de olduğu da düşünülürse bence iyi isimler de gelecek. Yoksa son olaylar sonrası yaptıkları ile tabiri caiz ise "tükürdüklerini yalamış" olurlar ki kişilik olarak Ünal Aysal bu yapıda bir insan değil. Kolay kolay söylediklerinden taviz vermez.

Katılıyorum. Grup belli olduktan sonra ciddi hamleler yapılacaktır.
Ben sizlere gore daha iyimserim. Bence kura çekimi ile birlikte birçok belirsizlik aydınlanacak ve transfer açıklamaları yapılacak. Dikkat edin bu sene Olcan Adın'ı aldılar çok dillendirmediler. Antrenör aldılar çok dillendirmediler. Basın bir sürü isim yazdı çizdi onları da ters köşe yaptılar. EL'de olduğu da düşünülürse bence iyi isimler de gelecek. Yoksa son olaylar sonrası yaptıkları ile tabiri caiz ise "tükürdüklerini yalamış" olurlar ki kişilik olarak Ünal Aysal bu yapıda bir insan değil. Kolay kolay söylediklerinden taviz vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri