• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pleiss alınırsa burda yazılan birçok pivottan önde. Şöyle ki hem postu var, ribaundları toplar, blok yapabilir. Baya çok yönlü pivot, her ihtiyacımızı karşılar.

Pleiss geçen sene en çok beğendiğim oyuncuların başındaydı umarım bize gelir. Ergin hocanın bahsettiği pivotun Pleiss oduğunu düşünüyorum.

Micov rüya gibi bir transfer olur ama ümitlenmek de istemiyorum...

GS TV'de Mirza Begic'de dediler.Bunu unutuyoruz.

Pleiss'da hersey var, ayrica orta mesafe sutuda elit seviyede, hatta pozisyon bulursa cizgi gerisinden bile eli titremeden sokar.

N'Dong dan aldigimiz katkidan daha fazlasini aliriz Pleiss dan ama gelecek sene NBA dusunuyorsa ona buy-out vermemiz imkansiz, Madrid yada CSKA isteyebilir belki.

GS TV'de Mirza Begic'de dediler.Bunu unutuyoruz.

Önümdeki listede var diye Begic'i saydım dedi ki o ara Oly'den bahsediliyordu doğru diyor Can Karadeniz. İlgileniyor olarak sadece Sofo ve Pleiss'ten bahsetti. Sofo imzaladığı için Ergin Hoca, Pleiss'i çok istiyor dedi. Begic örnekti.

Micov bütçe olarak hiç bir şey ifade etmez 10 milyon bütçe ile alınabilecek sınırlarda bir adam Micov piyasa olarak 750k-1,2m arası oynar fiyatı bizde alırsak muhtemelen 900k-1 milyon civarı bir paraya alıcaz.Bütçenin geçen seneye göre arttığını olursa Pleiss transferi gösterir kendisi buy-out dahil en 2,5 milyon tutar ki bu 10 milyon bütçeli bir takımın yapamayacağı türden bir transfer

Micovu 2008-2009 sezonunda Murat Özyerin paraları çarçur ettiği sezonda ilk defa bize karşı izlemiştim. Eurocup ön elemesinde Buducnost bizi ezmişti genç kadrosuyla. Dasiç çok ön planda olsa da Micovun kalitesi farkediliyordu. Dasiç Bjkden kovulma mertebesine geldi ama Micov CSKAnın ayakta kalan oyuncusu olarak özel bir yer edindi kendine. Mücadeleci, soğuk kanlı ve yüzdeli atışlarıyla harika bir transfer olur bizim için.

Bu zamana kadar hiç kadro kurmadım ama şöyle bir yabancı kadrosu söyleyeyim: Arroyo-Pocius-Combo Guard(Jamon olabilir)-Micov-Erceg-Pleiß. Keşke Micov yerine Marko yazabilseydik ancak CSKA ile imzaladı sanırım. Gelabele söylentileri vardı, şimdi bir haber yok galiba. Unutmadan Dudley ile de yeniden imzalamak gerek Erceg-Dudley-Kerem-Furkan-Pleiß 4-5 rotasyonu yeterli olabilir.

Salı günü dananın kuyruğu kopar.

Murat Özyer ‏@coachozyer 28 dk.
2014 - 2015 sezonu Turkish Airlines Euroleague 'de D grubunda önce ilk 4'e girmek için mücadele edeceğiz. Hayırlı olsun.

Adamın ne kadar ufak kapasiteli,ne kadar insan olduğunun kanıtıdır.

Hoca grupdan lider olarak çıkmayı hedefliyoruz diye açıklama yapar bu ilk 4 i.im gibi çapsiz bir açıklama.
Gruptan kaçıncı çıkacağının önemi yok ki

Begic Oly ile geçen ay imzalamadı mı yanlış mı hatırlıyorum ?

sanırım 17 30 da gstv de kura çekimi programının tekrar var açıklamaları tekrar duyabiliriz

Marko noldu? Şubeyi neden babasının çiftliği gibi kullanıyor bu yönetim? Futbolda içtikleri suya kadar siteden haber geçen adamlar diğer branşları neden iplemiyor? Marko kalcak mı gitcek mi? Ersin, Ender, Cenk? O divanda da 1 kişi çıkıp soramıyor mu bu soruları ya. Şurda takım idmanlarına bir şey kalmadı transferleri geçtim, illa hemen olacak diye bir şey yok ama şu elimizdeki adamlar öldümü yaşıyormu onlardan haberimiz olsun bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri