• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov'un istediği ücret Oly'e ağır gelmiş. Bizle görüşüyormuş. Eurohoops güncel haber.

Pleiss icin buy out odeyip sonrada NBA'ye gonderirsek tam olur.. Yanlis anlasilmasin gelirse cok mutlu olurum ama pek olanakli gorunmuyor.

1.5 ve 5 numaralara kimler gelecek cidden cok merak ediyorum

Micov now in talks with Galatasaray

thumb.php

By Nikos Varlas/ varlas@eurohoops.net

After what proved to be a brief flirt with Olympiacos, Vladimir Micov now initiated talks with Galatasaray where he is expected to replace Manuchar Markoisvhili who is heading to CSKA Moscow. Micov’s financial demans proved to be too high for Olympiacos.

Don’t forget that the player is also negotiating with Real Madrid, but in the Euroleague finalists’ camp the firt priority is the final decision about the coach. Galatasaray seems like a good fit for the Serb forward and it remains to be seen where he will finally sign after leaving CSKA Moscow.

Micov işi ciddi ciddi olabilir yalnız, yeter ki şu belirsizlikten bir kurtulalım.

Micov inşallah olur. Çok çok iyi bir oyuncu. Keşke Marko ile birlikte olsaydı.

Bu arada Spanoulis de geliyor desenize İpekçiye.

Arroyo-Ender
Jamon Gordon-Pocius-Sinan
Micov-Cenk-Göksenin
Erceg-Kerem
Furkan-Lampe

Şimdi arkadaşlar açık konuşmak lazım. Genelde takımlar transferi temmuz sonuna yada ağustos ayına bıraktığında ya listesinde üstlerdeki oyuncuları alamıyor yada bu oyuncular için çok para ödemesi gerekiyor. Açıkçası bana ikinci ihtimal pek bir zayıf geliyor. Ayrıca bu yıl ligdeki rakiplerimiz hem transfer hem de hoca kalitelerini arttırdı. Takımdan kimleri göndermeleri gerekiyorsa gönderdiler ve yerlerini gayet iyi doldurdular. Şimdi bu noktada hem Euroleauge de hem de ligde yüksekleri hedefliyorsak bu başarıyı sağlayacak demirbaş bazı oyuncuları transfer etmemiz lazım. O yüzden ben Pocuis'la yada Vouguikas yada Maric'le hedeflere ulaşmayı hayal olarak görüyorum. Bizim daha çok büyük takımların ilgilendiği oyunculara ihtiyacımız var. Şimdi bazı arkadaşlar "bütçe düşerse oyuncu kalitesi de tabi ki düşer" diyebilir fakat bu taraftarın sorumluğunda bir durum değildir. Biz sahayı çoğu maçta hınca hınç dolduruyorsak bazı yatırımların yapılmasını istememiz de en doğal hakkımız. O yüzden çok zor bir dönem geçirdikten sonra artık bir an önce hamle yapıp kendimizi rekabete yeniden hazırlamalıyız diye düşünüyorum.

Micov savunmada nasıl ?

Bu arada Ergin hocanın açıklama yapmaması ilginç

Micov savunmada nasıl ?

Bu arada Ergin hocanın açıklama yapmaması ilginç

Savunmada iyidir ama Marko gibi rakibin en skorerini verelim onu kitlesin gibi bi rol verilecek oyuncu değil. Hücumda ama Marko'ya göre artıları çok daha fazla.

Çeşme'de bugün milli takım toplanıcak, Sinan Güler Ligtv 3 yayınında öyle dedi. Bence onunla bir alakası var.

Arroyo-Ender (Yabancı bir guard alınmalı)
Pocius-Sinan-Göksenin
Marko veya Micov (İkisi de olmasa bu ekolden bir oyuncu)-Cenk
Erceg-Dudley-Kerem
Furkan- (Yabancı?)

Guard ve pivot transferleri kalitemizi belirleyecek. 2-3 numarada sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Ahlar vahlar etmemizi gerektirecek bir durum yok. Rakiplere göre geç kalmış olsakta, gerekli hameller yapılacaktır..

Micov , Bo, Aleks Mariç, Marko gittiyse Pocius alınsa takımın bütçesi de aşılmaz ... Gücü de katlanır.
Ruslar her sene parlayan oyuncuları alıyor .. Ee haliyle bu adamlar seneye takımın sıradanlasan oyuncuları oluyor... Bu yüzden Rus takımlarındaki oyuncular 2 milyona imza attıysa sözleşme bitiminde 1'e düşer 1'se 600-700 e gider... Genel itibariyle Rusların bıraktıgı oyuncular çok verimli olabilir.

Bo keşke gelse ama oluru yok gibi

Ben Real Madrid'e gitmek isterdim ama Galatasaray'ın teklifi daha iyi diye açıklama yapmış Micov

Obaa hem de Djordje Matic imzalı.

Matic imzali bir kenara oyuncunun kendi aciklamasi, menejer haberlerinden degil.

Arkadaşlar şu yönetime güvenin en iyilerini getirecekler hiç merak etmeyin. Pleiss ve Micov gelirse harika olur. Marko falan unutulur yani. Pocius ve KG de geldi diyelim.

Dudley yerli statusunde oynayacak, onunlada imzalanir buyuk ihtimalle.

Erceg - Dudley - Kerem
Pivot - Furkan

Micov gelirse 3.5 arayisina gerek yok. Arroyo, Combo, Pocius, Micov, Erceg, Pivot yeterli olur.
Gerekli gorulurse duruma gore Euroleague icin TOP 16 oncesi takviye yapilir.

Gustavo Ayon, Tibor Pleiss, Aleks Maric... Aradığımız adamlar bunlar.

Micov ismi çok iyi olur.Fakat Real Madrid'den iyi teklif yaptıysak bütçemiz çok da kötü değil sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri