• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cska istedikten sonra yapacak pek birşey kalmıyor açıkçası markoya yaptıkları için teşekkürler Marko gitti diye Şube kapatılsın diyenlere de lafım yok

Micov olursa markoya göre daha iyi birini alacağımızı düşünüyorum inşallah olur birde 5 numara transferini çok merak ediyorum

Aroyyo' dan haber var mı ? Dün çıkış maddesini kulanması için son gündü. Basketfaulün verdiği listede kalanlar da Aroyyo ismi yok.

Aroyyo' dan haber var mı ? Dün çıkış maddesini kulanması için son gündü. Basketfaulün verdiği listede kalanlar da Aroyyo ismi yok.

Resmi olarak açıklanmayan hiç kimse yok o listede. Ama Arroyo kaldı.

arifkizilyalin 3 dk.

OLMADI 4 GÜN ÖNCEKİ DUYUMUMDA VERİLEN FARK SÖZÜ YERİNE GETİRİLMEYINCE MARKO GİTTİ

Tabii bu da kendini aklıyor olabilir ama doğru da olabilir. Bizim şubede söz yerine getirmemek bir tüzük maddesi!

Kendi adına özür diledi bir sonraki twettinde sanmıyorum aklamak için yazsın

Ya mesele Marko'nun yerine Carmelo Anthony alınması değil ki. Senin koskoca şubenin başındaki adam çıkıp çocuk çocuk tweetler atıyor sanki PC oyunu oynuyoruz burada. İşini ciddi yapmaz, işkembeden sallar millete umut verir. Mesele bu ! Dalga mı geçiyor milletle anlamadım.

Ya takımın işleyen parçası varken niye değiştiriyoruz? Micov'un Marko'dan daha az paraya oynaması -şimdiki piyasadaki ücretler bazında- imkansız.

Ben Ergin Ataman'ı biraz tanıyorsam her an ayrılabilir. Çünkü resmen dalga geçiliyor hem hocayla hem de taraftarla.

Adam "Marko 2 gün düşünecek" yazdıktan 12 saat sonra Marko CSKA'yla imzalıyor. Olacak iş değil ya bu. Bu işbilmezlik falan da değil, bunun altında artniyet arıyorum ben.

İstifa et Murat Özyer, istifa et!

Marko nun gidişi üzücü.Hem hücumda hem de savunmada iyi işler yapıyodu.Micov gelecekse hücum olarak markoyu aratmaz,hatta daha iyi bile denebilir ancak savunmada marko paşa kadar ısıran bi oyuncu değil.Bizim için asıl önemli olan 1 ve 5 numara transferleri bence.Bu seneki kaderimizi bu 2 transfer belirleyecektir.

Yani inanılır gibi degil, Marko şu anda Moskovo'da herhalde dün veya bu sabah uçtu adam, ve şube koordinatörünün bundan haberi yok sabah karşı 2'de tweet atıyor! Yani adam fax ile falan degil bir fiil Rusya da imzalıyor sözleşmeyi, sen hala twitter´dan vıdı vıdı yapıyorsun. İş yapın kardeşim biraz, bu klup sizin babanızın çiftliği degil ve siz ciddi maaşlar alarak orada bulunuyorsunuz. Bu arada Şube Koordinatörü' den daha büyük sorum sadece boyu posu olan, onun dışında ne iş yaptığını kimsenin bilmediği kulüp Ceo'muz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaslar eurohoopsa Pocius gelecek mi ne oldu transfer diye sordum o da birsey bilmiyormus. Ben de Ozyer'in sali gunu yonetimin kararina gore transfer yapacagiz aciklamasini yazdim. Butceye gore hareket edilecegini soyledim. O da 10m butcesi var Galatasaray in dedi. Ben de sponsor bulunursa artacak dedim. Daha sonra mesaj atti butce artmayacak, 5m Pegasusdan 5 m da kulupten cikacak Yani 10m butce varmis maximum.

Arkadaslar eurohoopsa Pocius gelecek mi ne oldu transfer diye sordum o da birsey bilmiyormus. Ben de Ozyer'in sali gunu yonetimin kararina gore transfer yapacagiz aciklamasini yazdim. Butceye gore hareket edilecegini soyledim. O da 10m butcesi var Galatasaray in dedi. Ben de sponsor bulunursa artacak dedim. Daha sonra mesaj atti butce artmayacak, 5m Pegasusdan 5 m da kulupten cikacak Yani 10m butce varmis maximum.

Bunları Eyüp Yıldız da söylemişti, yeni bir haber yok demek ki. Sponsor sadece bütçenin ne kadar kulübün cebinden çıkacağını gösterecek.

Bana gore Bu Para da fena degil. Guard ve iyi bir pivot aldiktan sonra Ender ve Cenki de takimda tutmaliyiz. Gerci Enderin yerine Kerem de olur
Bunları Eyüp Yıldız da söylemişti, yeni bir haber yok demek ki. Sponsor sadece bütçenin ne kadar kulübün cebinden çıkacağını gösterecek.

Bana gore Bu Para da fena degil. Guard ve iyi bir pivot aldiktan sonra Ender ve Cenki de takimda tutmaliyiz. Gerci Enderin yerine Kerem de olur

Kerem, Beşiktaş'la; Barış, Telekom'la anlaştı. Yani unutalım onları.

Kerem, Beşiktaş'la; Barış, Telekom'la anlaştı. Yani unutalım onları.

Kerem henuz anlasmadi. Gorusme halindeler. Bu arada Pocius Su an transfer hakkinda konusamam. Yakinda aciklayacagim demis Galatasaray a transfer hakkinda.

Pelister; Marko, Galatasaray'ı 10 gün bekledi diyor. Bu adamı bizim kaçırdığımızdan şüphem yoktu zaten. Somut hiçbir şey koymadık bence önüne.

O değilde en sonunda Ergin Ataman transferdeki sorunlar nedeniyle istifa etti haberi çıkacak...

O Can Pelister e güven olmaz daha 1 haberi tutmadı

Marko gitti ancak elimizde Arroyo,Erceg,Cenk,Ender ve hatta eğer yeniden sözleşme imzalanabiliyorsa Jamont Gordon u elimizden kaçırmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri