• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam bekledi o kadar yani sonunda gider tabi ..Murat Özyer tam bir ne yaptığı belli olmayan gereksiz adam bir an önce istifa etmeli ! Habere göre Marko 2 yıl için 2 M 'a anlaşmış Cska ile . Su adama 1 M veremedi ya koca kulüp diyecek bir şey yok Micov gelirse en az 1.2 falan isteyecektir

Murat Özyer akbaba gibi bunun olmasını beklıyor zaten :)

Rezil ederiz onu !!

Dünya'yi başına yikarız.

Aslında suç bizde. Biz gerekli tepkiyi koymadik bugüne kadar. Gerekli tepkiyi koysak çoktan göndermişti Ünal Başkan.

Nasıl Adnan Sezgin inadı Adnan Polat'ın sonunu hazırladı ise,Bülent Tulun ve Murat Özyer inadı da Ünal Aysal'ın sonunu getirecek...

Paracıklarımız cebimizde kaldı işte mis. Harca harca bitmez şimdi.

Micov ve Gordon gelecek muhtemelen. Micov teklifimizi güzel bulmuş, Gordon'un da Galatasaray aşkı çığ gibi zaten...

Bu arada Marko ne kadar ücretle gitti CSKA'ya ? Bari onun ücretine karşılık sağlam bir oyuncu alalım.

Arroyo-Jamon-Ender
Harris-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem
XXX-Furkan

7 yabancı olacak arkadaşlar, sakin olun.

Micov ve Gordon gelecek muhtemelen. Micov teklifimizi güzel bulmuş, Gordon'un da Galatasaray aşkı çığ gibi zaten...

Bu arada Marko ne kadar ücretle gitti CSKA'ya ? Bari onun ücretine karşılık sağlam bir oyuncu alalım.

yıllık 1m € 2 yıllık kontrat yaptı.

Ne Murat ÖZYER, nede Bülent TULUN burda suçlu bu adamlar çalışan, tek suclu bu adamların bize verdiği zararları görmezden gelen Sayın Ünal AYSAL....

Birinci önceliğimiz artık Ender, Cenk ve Ersin olmalı. Cenk ile aramızda fark vardı. Marko'nun gitmesi de Cenk'in işine geldi şimdi. En kritik nokta Cenk şu anda.

Herkes Micov diyor da Özyer ilk tercihimiz değil demiş. Bence ilk tercih Joe Ingles, hem boşta hem de Ergin Ataman'ın sevdiği tipte bir oyuncu.

Marko nun yerini Micov vs dolduramaz savunmada çok aksayacagiz bu yıl. Çok kaliteli olsa Cska onu bırakıp Marko yu almazdı. Marko>Micov.

Hergün birileri transfer oluyor bu kulübe,şu aşamada KESİN TRANSFER YOK !!! Kerem Gönlüm hariç pocius cepte ikinci tercih olarak gelebal ismini doğrulatamadım.Yorum yok!!! Hoca plasis diyor altarnatif olarak lampe cepte.Başkan hafta sonu komşuda bir görüşme olma olasılığı yüksek ama onun masrafı tamamen başkana ait.Sponsorluk malum pegasus oldu gibi salon olayından vazgeçildi deniliyor.Micov anlaşma olasılığı çok yüksek yalnız birinci sıra değil.Jamaont gordon'un sağlık testleri kendisinden istenildiğini biliyorum.

Hergün birileri transfer oluyor bu kulübe,şu aşamada KESİN TRANSFER YOK !!! Kerem Gönlüm hariç pocius cepte ikinci tercih olarak gelebal ismini doğrulatamadım.Yorum yok!!! Hoca plasis diyor altarnatif olarak lampe cepte.Başkan hafta sonu komşuda bir görüşme olma olasılığı yüksek ama onun masrafı tamamen başkana ait.Sponsorluk malum pegasus oldu gibi salon olayından vazgeçildi deniliyor.Micov anlaşma olasılığı çok yüksek yalnız birinci sıra değil.Jamaont gordon'un sağlık testleri kendisinden istenildiğini biliyorum.

Birinci sıra Micov değilse kim?

Micov 1.tercih değilse 1.tercih Ingles bence. Boşta olan iyi SF pek kalmadı. Stephen Jackson'ı falan düşünmez bence artık hoca.

Rudez olabilir belki.

Yine birileri Spanoulis hayali satıyor burda.. yeter yahu

Marko nun yerini Micov vs dolduramaz savunmada çok aksayacagiz bu yıl. Çok kaliteli olsa Cska onu bırakıp Marko yu almazdı. Marko>Micov.

Marko olayı tamamen Itoudis'le alakalı. Itoudis'in özel isteği Marko. Çünkü yarı final serisinde canını yaktı ve yakından tanıyor. O mantıkla bakarsak adamı Real ile Oly istiyor????

Rudez olabilir belki.

NBA'ya gitti.

Nocioni, Real ile kesin anlaşmadıysa Nocioni de olabilir. Manny Harris ismi atıldı ama ben bizim şubenin radarında olan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Joe İngles benim de aklıma geldi fakat Nba yapacak deniliyordu

Fener Bogdanovice formayı giydirmiş biz de halâ tık yok aşırı sinir bozucu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri