• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapacağımızı ve ne yapamayacağımızı çok merak ediyorum hakikatten.

Ergin hoca ve şurda haftalardır kafa patlatan cefakar taraftar için en iyisi olur inşallah.

David Blu neden İsaril dışına çıkmıyor ?

Oly nin guard rotasyonu nasil suanda yerine alabilecekleri biri olsa belki derim ama birakmazlar artik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oli açıklama yapıyor Spa kalacak diye biz hala Spa bize gelecek mi diyoruz.Başka adamlar geldi de geriye Spa kaldı.Hatta başka adamlarda gelmedi eldekilerin durumu bile netleşmedi.Bu aşamadayken Spa'yı alırsak şok olur herhalde

Açıklama nerde?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şarkı derki esa mesa stingardiyamu sorkise mundan gaymu

Mithat bey selamlar. Sanırım sizi bu forumda tek ben anladım, en çok ben anladım. Israrla Spa & Zaza ismini yazarak yapmak istediğiniz şeyi çok iyi görüyorum. Bir kaç olumsuz haber daha gelirse sezonun ilk seyircili maçlarında hedefinize ulaşacağınızı düşünüyorum çünkü işler istediğiniz gibi yürüyor.
Ben ısrarla 12-14 milyon dolar bareminde ayakları yere basan, gerçekçi bir takım kurulacağına inanıyorum. Ayrıca saydığım bir tanıdığım Jamont Gordon'un takımda kalabilme ihtimali olduğundan bahsetti. 3 numara ise Micov değil Gelabale ismini duydum ben en yakın olarak. Karamsarlığa kapılıyoruz lakin az daha sabır ve gelecek oyuncular yıldız olmasa da patlama potansiyeli olacağından destek şu an ihtiyacımız olan şey.

Bitsin artik şu belirsizlik ortami.

Spa muhabbeti gerçekten sıktı

Ucuz ve kaliteli oyuncular arıyorsak şuan boşta olan Lawal ve lofton çok iyi transferler olur.

Yalnız başkan cebinden para çıkaracak ise illa da spa spa diye ısrarcı olunmamalı o parayla iyi oyuncular alınır.

Spanoulis ismi lanetli gibi geliyor bana artık asdkhsakldh :D

İçim sıkılyor bu adamın adını duyunca.

Benim gözlemim Cenk,Ender,Arroyo kalacak ,Pocius,KG,Jamon,Lampe,Micov(Gelabale) gelecek belki Ersin kalır birde.

Arroyo-Gordon-Ender
Sinan-Pocius-Gordon
Micov(Gelabale)-Cenk-Pocius
Erceg-Kerem-Ersin-Lampe
Furkan-Lampe-Ersin

Şöyle bir rotasyon olur

Bir kere her sene spa diyoruz ondan sonra avucumuzu yalıyoruz,madem onu alacak paran var gelmiyorsa başka bir yıldız için ver o parayı,kabak tadı verdi artık spa olayı

Başkan Spa'yı hediye edeceğine Langford ve Sofo'yu hediye etse daha iyi olurdu. Tabi doğruysa :)

Benim gözlemim Cenk,Ender,Arroyo kalacak ,Pocius,KG,Jamon,Lampe,Micov(Gelabale) gelecek belki Ersin kalır birde.

Arroyo-Gordon-Ender
Sinan-Pocius-Gordon
Micov(Gelabale)-Cenk-Pocius
Erceg-Kerem-Ersin-Lampe
Furkan-Lampe-Ersin

Şöyle bir rotasyon olur

Gordon harıc dıgerlerı mantıklı.

Jamon yada Pocius yerine Jamont Gordon riskine girmeliyiz eger kalmak istiyorsa. Arroyo, Combo, Jamont, Micov iyidir.

Gary Neal olması imkansız çünkü kendisi Charlotte Hornets'a geçti ve 2014/15 sezonu için 3.5 milyon dolarlık kontratı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri