• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sene geçti, bu adam üzerine çok şey koydu. 2010'da Markoishvili bugünkü Marko gibi değildi. Veya herhangi bir oyuncu. Oyuncular gelişir, tecrübelenir. 4 sene önceki maç değil, geçen seneki maçlarını izle derim.

CSKA'da izledik bu adamı. Uzaydan gelmiyor ya bu adam!

Kendi görüşümü söyledim. Erceg'i de izlemiştik idare eder diyorduk savunması ama bizde oynayınca gördük ne durumda olduğunu. CSKA'nın Micov ile devam etmek istememesinin temel sebebi, sertlik düzeyinin düşük olması

Micov çok iyi savunmacıdır, devam edilmemesinin tek sebebi Itoudis'in Marko'yu bu sene canlı izlemesidir. Öyle iyi olsaydı biz alamazdık mantığı ne kadar saçma ya. Kötü alsan niye kötü oyuncu aldım, iyi alsan iyi olsa alamazdık. He aynen öyle Micov kötü savunmacı aynen :)

O zaman Real ile Oly de pek bi salakmış, böyle bir oyuncuya talip olmuşlar!

Elif hanım Lakovic veya Carrol gibi bir oyuncu alsaydık bir nebze hak verirdim ama Micov o şekilde bir oyuncu değil.Savunması da iyidir,idare eder falan denecek tarzda bir oyuncu değil

Micov'un savunması zayıf. Erceg'ten farkı yok gelirse sizlerde göreceksiniz

Micov hiçbir zaman mükemmel bir savunmacı olmadı ama dediğiniz kadar da zayıf bir savunması yok. Mücadeleden kaçmaz.

Her türlü görüşe katılırım ama bu adam iyi olsa CSKA bırakmazdı gibi bir görüşe katılamıyorum. O zaman Krstic de mi kötü bir adam . Ya da Real'in zamanında bıraktığı Tomic , keza Barça'nın bıraktığı ve bize gelen N'dong, Barça'nın bırakmayı düşündüğü Lampe, CSKA'nın bıraktığında bize gelen Jamont Gordon, Maccabi'nin zamanında bıraktığı Langford gibi sayısız örnek verebilirim .

Ben kendi düşüncemi yazdım. Herkes kendini düşüncesini yazacak bu son derece normal.

Scotty Hopson da Türkiye'ye gelmekten vazgeçmiş. Hornets'le imzalamış. Adı geçti diye belirtelim.

Akıllı dediğiniz Olympiakos sakat olan Bonsu'yu alıyordu az daha. Demekki yeterince akıllı değillermiş.

Akıllı dediğiniz Olympiakos sakat olan Bonsu'yu alıyordu az daha. Demekki yeterince akıllı değillermiş.

Zaten her iki mantık da saçma diye vurguladık biz. Bir oyuncu bir takımdan ayrılıyorsa bu onun kötü olduğunu göstermez. Bir takım bir oyuncuyu alıyorsa bu onun da eldekilerden iyi olduğunu göstermez. Bu tarz mantıklar saçma ve ters. Bir oyuncuyu bu şekilde eleştiremezsin. Oyununu eleştirirsin ama zaten bırakmışlar kötü bu demek de bilgisizliktir.

Bu nasıl bir mantık adamlar sağlık kontrolüne sokmadan nasıl anlayacaktı sakat olup olmadığını ?

Bu nasıl bir mantık adamlar sağlık kontrolüne sokmadan nasıl anlayacaktı sakat olup olmadığını ?

Bu arada Bonsu'nun bu sene istatistikleri: Euroleague 8,4 sayı 6.5 rebound, Tbl 8.9 sayı 6.2 rebound. Bu kadar eleştiri alan ve sakt olan bir oyuncu için hiç fena deil.

Sent from my iPad using Tapatalk

Bu arada Bonsu'nun bu sene istatistikleri: Euroleague 8,4 sayı 6.5 rebound, Tbl 8.9 sayı 6.2 rebound. Bu kadar eleştiri alan ve sakt olan bir oyuncu için hiç fena deil.

Sent from my iPad using Tapatalk
Istatistik kasmış abi kusura bakmasın.Ben bu sene ki Bonsudan kötü savunma yapan bir Boozerı gördüm

Oyuncu beğenmeme işinde çığır açmış bulunmaktayız. İlk geldiğinde hangimiz Markoishvili'yi beğenmiştik? Giderken hepimiz arkasından ağladık. Maciulis adı çıktığında kimse beğenmedi ama Kazan'a gidince elimizden nasıl kaçırdık, beceriksiz yönetim deyip Maciulis'i kral ilan ettik. Oyuncular hakkında hemen göklere çıkartıp hemen yerin dibine sokuyoruz. Biraz daha sakin düşünüp eğrisini doğrusunu iyi tartmak gerek.

Adı geçen Micov'da Ingles'da Gelabale ve Pocius'ta iyi oyuncular. Hepsinin değişik yetenekleri ve özellikleri var. Micov, Pocius daha savaşçı karakterde oyuncular. Taraftar ve takımı sahiplendiklerinde çok iyi savunma yapabilirler aynı Marko gibi. Baktığınızda Marko'da defansif fundemantalı çok iyi bir oyuncu değil, perdelerde çok takılıp erken faul problemi yaşıyordu, hamle hataları yapıyordu. Ancak formayı sahiplendiği için terinin son damlasına savaşırdı sahada. Mücadeleyi bırakmadığı içinde iyi savunmacı diyorduk. Pocius ve Micov'da aynı tarzda isimler. O yüzden takımı sahiplenirlerse Marko'yu çok aratmaz ikiside bana göre.

Ingles daha yaratıcı bir forvet, saha görüşü ve pas yeteneği üst seviyede. Barca'da rol oyuncusuydu, Maccabi'de normal sezonda iyiydi 10 sayı 4 ribo 3 asist gibi iyi sayılabilecek istatistiklerle oynuyordu ancak top16 ile birlikte süresi ve verimi düştü. Bunun arkasını iyi araştırmak gerekli. Ancak Ingles adı geçen isimler arasında saf yetenek olarak bence hepsinden daha iyi. Hem kendine hem arkadaşlarına pozisyon yaratabiliyor. Chuck Eidson tarzı bir oyuncu.

Gelabale'i uzun süredir izlemediğim için çok yorum yapamam ama her zaman Fransa milli takımında önemli roller üstlenmiştir. Yetenekli, atletik, hem penetre yapıp hem şut atabilen bir oyuncudur oda. Adı geçen isimlerden kim gelirse gelsin Ergin hoca onlardan maksimum verimi alıcaktır buna inancım tam. Önemli olan 2-3 numara transferleri değil 1-5 numara transferleri bana göre. Takımın potansiyelini onlar belirleyecektir.

Nolursa olsun Galatasaray taraftarı olarak sahada forma için mücadele eden oyuncularımızı desteklemeliyiz son topa kadar.

Çapraz bağ kopması 1000000/1 kadar zor olucak kısmetsız bir sakatlık bu sakatlık nasıl Kronik olur? bana biraz açıklarsanız sevinirim.

İngles kesinlikle özel yeteneklere sahip bir oyuncu ama savunmasına güvenilmez ve takım kimyasını bozar düşüncesindeyim.

Pivot için sofoklis,pleiss,bourousis gibi isimlerden birini alsak büyük olay olacaktı

Arroyo, Jamont, Erceg i tut. Micov, Lampe ve Combo ekle kafan rahat etsin. Baskan Spa olayini cozse mutevazi bir butceyle cok iddiali bir takim oluruz. EL icinde savunmaci atletik bu amerikali uzun aliniri dusuk maasa mis gibi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Makro gittiğine göre artık micov U kaçırmamalıyız . Gelabele paşanın yerini dolduramaz

Arroyo, Jamont, Erceg i tut. Micov, Lampe ve Combo ekle kafan rahat etsin. Baskan Spa olayini cozse mutevazi bir butceyle cok iddiali bir takim oluruz. EL icinde savunmaci atletik bu amerikali uzun aliniri dusuk maasa mis gibi.

Jamont kalırsa combo ya gerek yok, onun yerine Derrick Brown alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri