• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Micov iyi oyuncu, ne alacağını bileceğin oyuncu, 3 numara için ideal ama ben gelabele hayır demem kişisel olarak sevdiğim bir oyuncudur son dönemde düşüşte olduğu aşikar ama ücreti daha ucuz ve bütçede pivot için yer açılmasına yarayacaksa olabilir. Ergin Atamanla performansının bir kat artacağını ve oyunumuza farklılık kazandıracağını düşünüyorum. Bence en kritik transferimiz pivot olacak ahh keşke jawai ve jamont olaydı ama olmayacaklar. Ben zaza(türk ve istediğimiz özellikleri olmasından kaynaklı) olsun isterim ama zor hoca pleiss i istiyor sanırım, bence olursa çok iyi transfer olur. Kuban Brown'u bırakacakmış keşke alsak-alabilsek çok faydalı olur ama onu da zannetmiyorum. Combo meselesi de önemli ben her türlü jamonta başka yerden teklif gelmez ve piyasası düşerse az bi paraya sözleşme uzatırım 7. veya 8. yabancı olarak, Spa olursa tadından yenmez.(Başkanın ve eşinin kişisel hırsı ama bence olmayacak) Bo Mccaalebb fenere byout vermeyeceksek en iyi transfer olur taraftarla çoşar, içeriyi deler geçer doğru kimya ile hairstondan daha iyi şut atar, savunması da gayet iyidir. İtalyada şutu fena değildi. benim kadrom:

ender(barış)-arroyo-(niko türk sayılırsa)
(spa-ya olursa- ;) )- bo mccalebb- sinan
micov(gelabale)-cenk
erceg-kerem gönlüm-(derick brown- olmaz ama olsun çok isterim)
zaza yada pleiss - furkan

arroyo-bo(yada başka combo guard)-micov-erceg-pleiss ile 5 yabancı oldu spa alınırsa 6 olur olmazsa pocius alınacak sanırım bence diğer transferlerin ve sponsorluğun netleşmesi bekleniyor.
eğer yabancı pivot değilde zaza alınabilirse atletik 4 alınabilir bütçe sağlamsa brown olsun değilse abden ucuz yollu birşeyler ayarlanır.

Bunlar benim düşüncelerim tekrardan spa ve zaza atışmaları olmasın bu benim kişisel hayalim böle bir kadro kurulabilir sonuçta daha bütçe ve sponsor dahi hiçbir şey belli değil ama ben fenerasyona ve şikecilere iyi bir cevap vermek gerektiğini düşünüyorum bunun için yönetim çaba harcamalı...

Ben Bo'ya o kadar uzak bakmıyorum TBF şu 6 ay Türkiye içi transfere buy out ödenme saçmalığını çıkardı. Bo bize bir seçenek sunardı.

Arkadaşlar herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Sizce Ergin hocadan hiç ses çıkmaması hayra alamet midir? Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.

Arkadaşlar herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Sizce Ergin hocadan hiç ses çıkmaması hayra alamet midir? Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.

Milli takımla ilgileniyordur.Bu sene birşey olmaz ama seneye sözleşmesi bitiyor.Bjk'de yaptığı gibi bizimle de yenilemeyebilir

Burak Yılmaz instagram da şöyle bir şey koymuş.

BsWXr4jIIAAbpb3.png

Burak Yılmaz KG GALATASARAYA imza attı demis twetterdan

Onumuzdeki Cumaya kadar ic transfer (arroyo, ender, cenk, dudley+kerem) ve micov transferinin bitmesi lazim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hoca Başkanla görüstü Burak eğer istediklerini almasaydı istifa ederdi.

Salı günü Pocius,KG,Ender,Cenk ve Arroyo açıklanır muhtemelen.Hafta sonuna kadarda Micov veya Gelabale gelir bir daha ki haftanın ortası en geç transfer kapanır

Kerem Gönlüm geldiyse Ersin Dağlıyla sözleşme imzalanmaz gibi duruyor. Aslında 4 numaraya uçan kaçan, savunması iyi bir amerikalı lazım bize bence. Belki 6. yabancı olarak düşünülebilir.

Adam 1.9 milyon euroya oynuyordu nasil uzak bakmiyorsun? Cok rahat o civarlara kontrat bulacak. Bize yar etmezler.

Arroyo-Ender
sinan-Pocius-Goksenin
Cenk-Gelabale
Erceg-Kerem Gonlum
Furkan-Dorsey

Yuzde 90 bu olacak

her turlu 5 yabancidan fazla olur.Kadrodaki yabancilar bunlar olabilir ama yabanci sayisi olmaz.

Hayir kesinlikle bildigim falan yok. Ama gozuken asagi yukari bu kadroyla sezona baslayacagiz. +Micov da olabilir kuvvetli ihtimal bunu da belirteyim.

Eğer Serkanın dediği kadro olursa gine Arroyo ya 30dk düşecek zannetmiyorum koçun bu riski alacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri