• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelabele ve Ingles ' ten biri olmaz kulüpte para yok

Jamont'un yaptıklarını yapacak bir oyuncu bulamayız.Lucas Gordon kendi döneminde tek başına takımı sürüklüyordu ama bu Jamont el üstünden attıkları,içeri girip kaç kişinin arasından potayı bulması,top çalmaları başka bir enerji veriyordu takıma.Bu kadar kolay harcıyorsak yazık bize

Micov daha iyi Ingles'tan. Ingles birinci tercih değil bence. Murat Özyer kurnazlık için öyle bir kelime kullanmıştır.

Arroyo'yu yedekleyecek combo için Jamont sağlıklıysa gayet düşünülebilir aslında

Salı gününü iple çekiyorum. Nasıl bir stratejimiz olacağı iyice merak konusu oldu...

Micov-Ingles tercihi takımın diğer forvetleriyle de alakalı bence. Pocius ve Gelabale olursa ben Ingles derim. Birebir oyuncu kalitesi olarak değil takımı tamamlama açısından bakmak gerek

Micov-Ingles tercihi takımın diğer forvetleriyle de alakalı bence. Pocius ve Gelabale olursa ben Ingles derim. Birebir oyuncu kalitesi olarak değil takımı tamamlama açısından bakmak gerek

Gelabale olmasa da Micov-İngles-Pocius bir arada olsa

Gelabale olmasa da Micov-İngles-Pocius bir arada olsa

Öyle de olur hatta dediğiniz gibi daha güzel olur. Üç tane yabancı forvet alacağız 2, 3 ve 3.5 numaralarda. Mümkün olduğunca birbirinden farklı tipte ve karakterde oyuncuları seçmeliyiz

Madem Gordon sağlam takım tutmazsak kusura bakmayın enayilik. Gordon'ın takımda tutulması demek 2 transferle transfer sezonun kapatmak bile yeter demek.

Gordon konusunda kulübün sağlık raporlarını inceleyip kalmaması yönünde karar aldığı konuşuluyordu demek ki doğruymuş.Ama ben olsam sezon başı denerim.

1,2,3 bölgesine 4 yada 5 yabancı 4,5 bölgesine 1 veya 2 yabancı ersin kalırsa 1 yabancı alınır. Takımda kalan kesin yabancı oyuncu Erceg

Piyasadaki oyuncular: Pettway - Lawal - Hamilton - Shermadini - Begic - Ersin Dağlı - Vasialedis - Lofton - Pullen - Omar Cook -Arroyo- Gelabale - Pacius -Jamont - Gecevicus - Micov - Darden

Kimseyi yanılttığım yok altta tahminim olduğunu belirttim. @esat iri

C. Arroyo-J. Lucas-E. Arslan
M. Pocius-S. Güler
J. Ingles-M. Gelabale-C. Akyol
Z. Erceg-Kerem Gönlüm
Maciej Lampe-F. Aldemir

Son gelişmeler ışığında istediğim kadro bu. Eğer Gelabale ve Pocius'u aldıysak kısa forvette Ingles'ı Micov'a tercih ederim. Ingles daha yaratıcı takım arkadaşlarına daha çok pozisyon hazırlayabilen kadroya daha çeşitlilik katacak bir oyuncu

İngles yerine atletik 5 numara alıp Lampe'yi 4 e kaydırırsak ve Lucas yerine daha iyi bir combo alırsak hiç fena kadro değil.

JAMONT GORDON hakkında çok iyi niyetli beklentiler var ama elimizde DOMERCANT gibi bir örnek varken hala ne bu ısrar...Oldu olacak SABONİS ve KUKOÇu alalım

Jamont Gordon ve Domercant arasında bağlantı kurmak bence yanlış.Yaşı ve fiziki durumlarını baz alacak olursak Jamont daha sağlıklı dönebilir.Ancak bende Jamont Gordon riskine girmezdim.Son yıllarda bu konuda dilimiz çok yandı...

Dün de yazmıştım, Jamont madem sağlam, neden bir aydır en ufak bir teklif dedikodusu bile medyaya düşmedi?

Ben de dahil herkes jamont'u çok seviyor. Kadroda 6 yabancı hakkımız var. Madem +1 yabancı hakkımız var 7. yabancı olarak Jamont düşünülmelidir. Kendisiyle uygun şartlarda bir sözleşme imzalanır ve tam hazır olduğunda ligde ve özellikle Avrupa'da kadromuzda yer alır. Hatta ligde bir çok maçta Arroyo dinlendirilebilir ve yerine de Jamont'u oynatırız.
Jamont Gordon bu şekilde takımda tutulmalıdır.

Bende dahil herkes jamont'u çok seviyor. Kadroda 6 yabancı hakkımız var. Madem +1 yabancı hakkımız var 7. yabancı olarak Jamont düşünülmelidir. Kendisiyle uygun şartlarda bir sözleşme imzalanır ve tam hazır olduğunda ligde ve özellikle Avrupa'da kadromuzda yer alır. Hatta ligde bir çok maçta Arroyo dinlendirilebilir ve yerine de Jamont'u oynatırız.
Jamont Gordon bu şekilde takımda tutulmalıdır.

Bence 7. değilde bütçe yeterse 8. yabancı olarak tutabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri