• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov Marko'dan daha düşük maliyetli yazmıştım ama pek ciddiye alınmamıştı. Haberde geçen ücret doğru ama anlaşma var mı ben pek emin değilim. Ve hala Marko'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Marko da 1 milyona gitti ama bizde 800 bin civarına kalacaktı. Ilgisizlikten gitti. Aralarında 350 bin fark yok yani reelde.

Gerek Pocius gerek Micov gerekse diğer istenen oyuncuların transferlerinden emin olamıyorum ben. Belirsizlik devam ediyor bütçe konusunda.

Jamont beni twitterdan sebepsiz yere engelledikten sonra değil bizden hiçbir kulüpten iş alamayacak. :)

Micov hayırlı olsun diyelim.Çok iyi bir transfer.Burada girmediğim kadarıyla Baya bir Lofton konuşulmuş.Lofton iyi bir oyuncu iyide bir skorer ancak çok başına buyruk bir oyuncu.Şutları girmediğinde çok çabuk oyundan düşüyor.Şu anda bizim seviyemizde oyuncu değil.Birde sıklıkla Jerels örneği verilmiş ancak Milano'da her şey düzen dışı bire birlerle işliyor.Ve Jerels'ta bu oyunda çok etkili oyuncu.Jerels hem iyi bir şuta sahip hemde etkili potaya gidiyor.Bana diyeceksiniz o zaman niye nba vs. iyi bir eurolegue takımında oynamıyor.Cevabı çok basit düzensiz.Jerels'ı tutmak Lofton'a göre daha zor.Lofton driplingi ve potaya gitmesi yetersiz olduğundan euroleguede onu rahat kitlerler.

Dün arkadaslara da söyledim Jamont Gordon Play-Off'lara kadar ana avrat küfür yedi taraftardan Twitter'da. Burada da bir hayli dalga konusu oldu. Sezon boyunca da takımdan ayrılması istendi. Kazanılan şampiyonluk Birçoğumuzun gözünü boyadı anlaşılan. Jamont kalırsa saç baş yoldurur. Arşivde mevcut.

Bir de Muhammed yazmış kimse 2 sene önceye dönmek istemiyor diye de 2 sene önceki halimizle ne fark var ki? Şampiyonluk mücadelesi yapıyorduk yine yapıyoruz. Şampiyon olduk. O zaman da favoriydik olamadık. Üstelik şube daha ferah durumdaydı, belirsizlik de pek yoktu. Sanki küme düşmeye oynayan takımda oynamış gibi konuşuyorsunuz Jamon. Bence de gelmesin ama adamın hakkını da yedirmem :)

Daha ucuza daha iyi bir isim aldık bana kalırsa Marko'dan.Oldukça olumlu görüyorum bu hamleyi

Micov çok iyi transfer olur. Ancak tabii resmi açıklamayı görmeden olabildiğince beklentiye girmemek lazım. Sponorluk konusu çözülürse sanırım transfer büyük hız kazanacak...

Ismail Senol @ismailsenol

Galatasaray'da anlaşmaya varılan Martynas Pocius ve Kerem Gönlüm'ün transferleri hafta içinde resmiyet kazanır. Micov pazarlıkları sürüyor.

Dün arkadaslara da söyledim Jamont Gordon Play-Off'lara kadar ana avrat küfür yedi taraftardan Twitter'da. Burada da bir hayli dalga konusu oldu. Sezon boyunca da takımdan ayrılması istendi. Kazanılan şampiyonluk Birçoğumuzun gözünü boyadı anlaşılan. Jamont kalırsa saç baş yoldurur. Arşivde mevcut.

Bir de Muhammed yazmış kimse 2 sene önceye dönmek istemiyor diye de 2 sene önceki halimizle ne fark var ki? Şampiyonluk mücadelesi yapıyorduk yine yapıyoruz. Şampiyon olduk. O zaman da favoriydik olamadık. Üstelik şube daha ferah durumdaydı, belirsizlik de pek yoktu. Sanki küme düşmeye oynayan takımda oynamış gibi konuşuyorsunuz Jamon. Bence de gelmesin ama adamın hakkını da yedirmem :)

Saç baş yoldurduğu dönemler oldu ama o zaman bile Jamont Avrupanın fiziken en iyi guardlarından olduğunu gösteriyordu.Zaten geçen yıl playoff ve bu yıl sakatlanana kadar olan dönemde potansiyelini kullanmaya başlamıştı.Efes ile olan maçlarda da Jamon'u Anadolu takımı guardı kadar rahat ezdi kaç sefer.Bana kalırsa sağlık Jamont Jamon'un 2-3 gömlek üstü oyuncu ki bana kalmasına da gerek yok karşılıklı oynadıkları maçta ne kadar rahat ezdiği ortada Jamon'u.2 senedir Efes maçlarında kurduğumuz ezici üstünlüğün kilidi Jamont'un Jamon'la kedi-fare oyunu oynaması oldu.Sağlık durumunu bilmiyorum ama eğer olumluysa Jamon'la uğraşmaya çok gerek yok.Tabii ücret farkı falan vardır onu bilemem.

Ha gerçi 6. yabancı olarak Jamon'a da karşı değilim tabii sonuçta sevdiğimiz biri ama elinde çok daha iyisi varken dışarıda aramaya gerek yok

arroyo - ender - 1 ve 2 numara oynuyabilecek yabancı
sinan - pocius
micov - cenk
erceg - kerem - ersin
furkan - yabancı pivot

bu kadro olursa iyi olur yabancı pivot ve 1 2 oynuyabilecek yabancının kim olucağı önemli tabi

Arroyo-Jamon-Pocius-Micov-Erceg-Lampe
Ender-Sinan-Cenk-Gönlüm-Furkan

Şu rotasyonda yalnızca Ender içime sinmez. Gerçi Jamon olursa pek süre de alamaz. Furkan da sertlik seviyesini artırmalı boy dezavantajını minimuma indirmek için.

Rotasyonda görünen tek eksik; Afro-Amerikan bir atlet. Onu da sezon içi bulmak kolay.

Jamon yerine daha skorer birisi lazım bencr, bi takıma bu kadar asker fazla biraz.

10 Sayı - 5 Asist ortalamasıyla oynayan Jamon yerine gidip şutör almak saçma olur. Şimdi Jamon Gordon başka bir ligde, hiç tanımadığımız bir oyuncu olsa kafamda böyle resmederim; bu oyuncu şut olarak Malik'e benzeyen ama asist yapabilen birisi heralde. O sebeple alıyoruz derim.

Ağzına sağlık vallaha. Adamın koca sezon yemediği küfür yemediği hakaret, ruhsuzluğu falan kalmadı, play off videosundan sonra Jamont demeye başladı herkes..

Eurohoops:
Galatasaray Micov ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Vladimir Micov is expected to be the first official signing of Galatasaray for the upcoming season, as the player has a deal with the Turkish club for a 1+1 contract which will pay his in total 1,3 m. euros.

Micov had advanced negotiations with Real Madrid, however the puzzling situation about coach Pablo Laso’ position, stalled the deal. Olympiacos had contacted the player, but Galatasaray made the best offer and at this point only the details of the contract are left to be finalized.

Micov will replace Markoishvili who left Instanbul in order to sign with CSKA Moscow and that completes an unofficial “trade” between the two clubs.

Onur ben Jamon ile Jamon'un karşılaştırmiyorum. Aynı mevkide oynasalar da çok farklı oyuncular ikisi. Aldıkları para arasında bile uçurum var. Yalniz senin söylediğin maçlarda biz harika oynamistik, Efes ise inanılmaz silik oynamisti. Ataman'in Mahmuti ' ye karşı psikolojik üstünlüğünden kaynaklı rahat galibiyetler almıştık.

Olayın özüne dönersek Jamont hem aşırı dengesiz hem sakatlık riski var hem de aldığı ücret fazla. Bu yüzden istemiyorum. Jamon da tarzından dolayi Ergin Ataman'in oyun sistemine pek uymuyor. Onu da bu yüzden istemiyorum.

Dengeli şut sokabilen, penetresi güçlü ve top hakimiyeti ile oyun kurma özelliği iyi olan bir Combo bize daha uygun. Jamon'un penetresi Jamont'un da oyun kurma becerisi bize uygun değil bence.

Bizim takımın hazırlık maçlarıdır, kampıdır felan ne zaman başlayacak?

Tek bir yönü kuvvetli ve diğer yönleri ona nazaran daha zayıf olan ve asker diye tabir ettiğimiz oyuncular ve onların başında toplandığı her yönüyle kendini belli bir miktar geliştirmiş yıldız oyuncuların birlikteliğinden ziyade, oynadığı bölgenin oyuncusu yada komple oyuncusu dediğimiz oyuncuların olduğu bir takım olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu nedenlerden dolayı Micov hamlesi inşallah gerçekleşir hem savunma hemde hücum olarak şu anda alınabilecek o bölgedeki en iyi oyuncu

Gordon konusuna gelirsek gelmemesi isteyen arkadaşların Jamont un dönme olasılığı ve zamanında Efes'e gidip bizi terketti gibi bir algı yüzünden istemediğini tahmin ediyorum ve açıkçası bende öyle düşünüyorum.

Biliyorum sakatlıktan çok çektik ama hem yaş hemde fiziki açıdan Jamont bunu atlatabilecek biri ve eğer 100 de yüzüne ulaşırsa 5 tane Jamon karşısında duramaz.

Marko'ya 1 milyon fazla diyen şube Micov'a 900 bin veriyor ya o da güzel. Bu transferlerde kim ne çıkar sağlıyorsa artık ne diyim. Hayırlı işler.

Jamont'a mükemmel diyip Jamon'u neredeyse 2.lig oyuncusu konumuna düşüren, yok evirdi çevirdi falan diyen arkadaşlar bir zahmet 3 sene önceki CSKA maçımızı bir izlesinler kim kimi evirmiş çevirmiş :)

Jamont kötü demiyorum gayet kaliteli ve iyi bir oyuncu fakat 1 yıl sakatlıktan sonra bir arkadaşın da dediği gibi alacağı ücret 1 senelik en fazla 400bin dolar civarında olacaksa kalsın yoksa onun yerine sağlıklı bir Jamon'un 750 civarına gelmesini tercih ederim. Arroyo-Ender-Jamon-Sinan-Poicus- belki Göksenin-Micov-Cenk rotasyonu 1-2-3 için yeter de artar bile. Bu rotasyonu bu bütçeyle beğenmeyen arkadaşlar da bir zahmet hayal dünyalarından çıksınlar, fantasy ligte oynamıyoruz Rodriguez-Spanoulis-Weems rotasyonu oluşturalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri