• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Pocius-Aradori-Micov-Erceg-Pivot-Combo

Aslında Combo transferini Ocak'ta Bo ile yapsak süper olur be :)

Arroyo- Ender
Aradori-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem
Furkan - Dorsey

Gibi bi rotasyon fena olmaz

Ben de combo transferinin şu an için ertelenmesi gerektiği taraftarıyım. Bu kadar çok pasör oyuncu var. Net bir comboya şu an ihtiyaç yok.

Bu takıma Kerem Tunçeri alınması daha mantıklı böyle olursa pivot çok sağlam olmalı bu takım oluşumunda.Olursa Plesis harika olur Lampe'de uyar bu 5 dışarda şutör sistemine ama basketbol değişi 3'lükle yaşayan 3'lükle can verir.Unutmamak lazım

Geçen sezon Aroyyo Hairston Marko üçlüsü oynarken top mecbur Aroyyoda kalıyordu Hairston ve Marko topla yarı sahayı bile geçmiyordu. Şimdi Aroyyo Aradori Micov hatta 4 kısaya döndüğümüzde Aroyyo Aradori Pocius Micov of of harika olur. Önlem alması çok zor bir takım oluruz. Tek bir ikili oyunla bütün savunmayı dağıtabiliriz.

Aradori ile micov ayni anda mi olacak yoksa micov transferi iptal mi oldu ben onu anlayamadim.Bilgisi olan paylasabilirmi.

Bu takıma Kerem Tunçeri alınması daha mantıklı böyle olursa pivot çok sağlam olmalı bu takım oluşumunda.Olursa Plesis harika olur Lampe'de uyar bu 5 dışarda şutör sistemine ama basketbol değişi 3'lükle yaşayan 3'lükle can verir.Unutmamak lazım

Kerem sadece temenni mi ? Yoksa öyle bir girişim var mı Mithat bey ?

Combo gelmeyecekse kısa vade de Ender out Kerem in yapalım ölüsü bile daha iyidir Keremin güven verir

Combo gelmez diyordum ama gelecek deniliyor. 7.yabancı combo guard olacak heralde.

Ergin Hoca şut anlamında çılgın bir takım kuruyor.

Mithat abi sana katılıyorum bende böyle düşünüyorum fakat ek olarak bir şey soracagim, 4 numara için biraz zayif olmaz mi? Kerem Tunçer´i yi alıp Lawal Lampe veya Lampe Pleiss olabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Büyük başkan açıklama yapmış artık dagilabiliriz. Ne gibi bir vasfın var da burada yazılanları gereksiz görüyorsun. Bir şey yazacaksan yaz adam gibi adamın asabini bozma.

Öncelikle düşüncelerimi kimseye laf sokmak amacı ile yazmadığımı belirttim.. Burada herkes görüşlerini yazıyor .Herhangi bir vasfa lazım olmak gerekmiyor yorum yapmak için. Adam gibi yazıyorum zaten ama adam gibi okunmadığını gördüm şuanda benden büyüksün saygısızlık etmek istemiyorum haddimizi aşmayalım fazla ..Zira saygıda bir yere kadar

O zaman belki de combo niyetine de Gordon'u alıp bitireceğiz. Bir de Tanju Bey'in söylediği Gordon'dan daha ucuz bi alternatif vardı. O kimdi acep?

Murat Özyer Micov 1. tercih değil diyordu acaba Aradori mi 1. tercihti.Tam aynı posizyonun adamları değil ama.

Aradori ile micov ayni anda mi olacak yoksa micov transferi iptal mi oldu ben onu anlayamadim.Bilgisi olan paylasabilirmi.

Tahminimce Aradori transferi Micov'dan ziyade engellerse Pocius transferini engelleyebilir mevki olarak.

Micov işi kesinleşti mi ? Gelmezse üzülürüm

Bir de Sinan'ın yükselen performansı var. Ben bu performansın önümüzdeki sezon da devam edeceğini düşünüyorum. İyi bir Sinan da o bölgede büyük katkı verecektir.

Tanju abinin bahsettiği skorer, aç oyuncu için aklıma Mccollum, Nolan Smith ve Joe Ragland geliyor.

Aradori çok iyi transfer yahu.Sene içinde de yazmıştım.Şutör ihtiyacını da giderdik.Az bütçe falan geçen yılkinden iyi kadro kuruyoruz yine.300 bine Aradori ne ya? Gerçekten çok iyi iş

Oyuna belli derecede yön verebilen bu uc oyuncu gelirse ben 7.yabancı hakkını ocak ayında duruma gore ya pivota ya da comboya kullanmamız gerektiğini dusunuyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri