• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuna belli derecede yön verebilen bu uc oyuncu gelirse ben 7.yabancı hakkını ocak ayında duruma gore ya pivota ya da comboya kullanmamız gerektiğini dusunuyorum..

Ocak ayina birakilamaz pivot transferi.simdi hemen aradorinin arkasindan pivot da aciklanir yakinda.

Hepimiz karamsardık ancak Aradori Micov Arroyo Pocius birde Jamon olsa müthiş kısa rotasyonumuz olur.HER tipte oyuncu var.Jamon olmasada kötü bir takım olcağımızı düşünmüyorum.Pivot pleis olsa Ergin hocanın dediği gibi final four hayal değil.Geçen sene koçun revire dönen takımla yaptıkları ortada.Gerçekten seneye iyi bir basketbol seyredeceğiz.Dorsey'de gelse kabulum.Gerçekten 10 milyona takımmı kurulura en güzel mesaj şöyle bir kadrodur.

Aradori transferi çok iyi hamle. Ben Cenk yerine alınmış olmasını umut ediyorum.Pocius yerine olmuş olabilir diyen arkadaşlar var bence o transfer bitti. İnşallah Micov transferini veya combo transferini engellemez. Bir combo-guard ilavesiyle harika bir kısa rotasyonuna sahip oluruz. Daha skorer combo alınması taraftarıydım ama şu aşamada Jamon'a bende fitim.

Ben sahada yerli tutma zorunluluğu olmadığı için hocanın Cenk konusunda çok istekli olduğunu düşünmüyorum. Arroyo-Combo-Aradori-Micov-Pocius gibi bir kısa rotasyonu oluşturabiliriz. 6 yabancı + 1 EL Yabancı + 4 yerli. 1 yerli daha alma şansımız var mı bılmıyorum ama bence yeterli. Aradori'yi daha çok 2-3 olarak alınacağını düşünüyorum

Aradori 1.94 boyunda. Sanki 3 numara oynaması zor gibi. Ayrıca olası bir Aradori transferinde combo transferi de düşünülmeyebilir belki. Geçenler de okumuştum bir yerlerde CSKA Pargo ya da Aaron Jacskon'dan birini serbest bırakacak diye. Çöksek ya da birine.

Pocius, Micov, Aradori aynı anda olmaz. Pocius-Micov veya-Aradori-Micov olur.

Kerem Bey'in dediği gibi hem arradori hemde pocius aynı tip oyuncular. İkiside asıl olarak skorer guarda olup dönem dönem kısa forvet olarak da kullanılabilecek oyuncular. Ama her ikiside top getirme yada sete başlama konusunda bir guard özelliğinde deiller. Bu yüzden ben hala bu kadroda Carlos'a yardımcı olucak bir combo guard gerektiği fikrindeyim. Assist ortalaması başka bir şey oyun kurmak başka. Örneğin Prkaçin her maç minimum iki asist yapardı ama bu onun oyun zekası ile alakalı bir durumdu. Ayrıca uzun sezonda Arroyo veya Ender ufak bir sakatlık dahi yaşarsa, o noktayı dolduracak oyuncu olmaması ciddi dezavantaj yaratır.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bahsettigim X+Micov olayi = Marko parasindaki X Aradori'ydi 300 bine, insallah resmen imzalar, prensip olarak anlasma zaten yapilmisti. 7 yabanci olacagiz combo kesn geliyor, Aradori+Micov+Pocius 2-3 yabanci transferlerimizdi planlanan 2'si tamam Micov'da da problem cikmazsa harika dengeli bir kadro olur.

Ocak ayina birakilamaz pivot transferi.simdi hemen aradorinin arkasindan pivot da aciklanir yakinda.

Yok ben şimdi almamız gereken pivotun dısında 7.yabanci konumunda olacak ikinci pivot durumunu belirttim..

Gordon diyoruz ya hep, bu adam asla eski Gordon değil. Gelirse muazzam katkı vereceğine inanmıyorum. Daha çok da savunması için istiyoruz bu adamı. Peki neden Sinan değil? Bu çocuğun yükselen performansı var. Gordon'u da alırsak Sinan'ın süreleri iyice kısacalak ki ben bu sezon Sinan'dan oldukça umutluyum. Bence almayalım combo. Gordon'un yapacağı işi Sinan pek ala görecektir bence. Ya da farklı alternatif comboları düşünelim. Her şeyi yapabilen gibi. Gordon gibi kısıtlı olmamalı. Ama Gordon alınacaksa ben orda Sinan olsa daha iyi diyorum.

Aradori 1.94 boyunda. Sanki 3 numara oynaması zor gibi. Ayrıca olası bir Aradori transferinde combo transferi de düşünülmeyebilir belki. Geçenler de okumuştum bir yerlerde CSKA Pargo ya da Aaron Jacskon'dan birini serbest bırakacak diye. Çöksek ya da birine.

Berkay'a katılıyorum. CSKA bırakıyorsa Pargo veya A.Jackson harika olur.

Öncelikle düşüncelerimi kimseye laf sokmak amacı ile yazmadığımı belirttim.. Burada herkes görüşlerini yazıyor .Herhangi bir vasfa lazım olmak gerekmiyor yorum yapmak için. Adam gibi yazıyorum zaten ama adam gibi okunmadığını gördüm şuanda benden büyüksün saygısızlık etmek istemiyorum haddimizi aşmayalım fazla ..Zira saygıda bir yere kadar

Düzgün yazarsan düzgün karşılık görürsün. Gereksiz gibi laflar kullanıp sonra da benim düşüncem diyemezsin. Herkes hakettiği karşılığı alır. Sen bilirsin kısaca.

Bahsettigim X+Micov olayi = Marko parasindaki X Aradori'ydi 300 bine, insallah resmen imzalar, prensip olarak anlasma zaten yapilmisti. 7 yabanci olacagiz combo kesn geliyor, Aradori+Micov+Pocius 2-3 yabanci transferlerimizdi planlanan 2'si tamam Micov'da da problem cikmazsa harika dengeli bir kadro olur.

Hocam kim bu combo kesin gelecek, 7.yabancı olacak :)))

Combo guard kesin aliyoruz demek istedim, o ismi yazabilsem yazarim ama simdilik oyle gerekiyor iyi transfer olur iciniz rahat olsun. Korkum su: Micov yalan olursa simdilik 6 yabanci baslayalim, Pocius-Aradori idare eder orayi mantalitesi. Bizim Micov tarzi 3,5 numaraya mutlaka ihtiyacimiz var. Su an dusunulen 7.yabanci Pocius ya da Aradori zaten, ligde diger 5 yabanci kesin oynayacak.

Herşey iyi güzel ama asıl combo guard önemli.

Aradori çok iyi oldu. Combo geldimi tamamdır iyi dengeli herşeyi iyi yapabilen bir takım haline gelicez.
Kadın takımından o kadar değilde erkek takımından çokşey bekliyorum.

Dudley'i takımda tutabilseydik aslında iyi olurdu,5 oyunculu bir uzun rotasyonu kurmak önemliydi,şu an 4 oyuncu + 3 numaranın 4'ten alacağı süre gözüküyor,fakat olası bir sakatlık durumunda biraz sıkıntı yaşayabiliriz,özellikle 7. yabancıyı da kısa rotasyonundan yana kullanırsak.

Combo guard kesin aliyoruz demek istedim, o ismi yazabilsem yazarim ama simdilik oyle gerekiyor iyi transfer olur iciniz rahat olsun. Korkum su: Micov yalan olursa simdilik 6 yabanci baslayalim, Pocius-Aradori idare eder orayi mantalitesi. Bizim Micov tarzi 3,5 numaraya mutlaka ihtiyacimiz var. Su an dusunulen 7.yabanci Pocius ya da Aradori zaten, ligde diger 5 yabanci kesin oynayacak.

Aradori 7. yabancı olamayacak kadar iyi gibi aslında :). Bu adam net bir kilit parça değil mi sence de?

Peki Gelabale ile ön görüşmeler yapıldı. Micov olmazsa orayı Gelabale ile mi doldururlar diye aklımı kemirmiyor değil. Bir de combo geliyorsa, Arroyo ligde daha sık tribüne çıksa çok iyi olacak :)

Ben 7. Yabanci hakkimizi ocak ayinda kullanmaliyiz diye dusunuyorum. Aradoriyi combo guard olarak almamissak guard olarak yabanci degil Kerem Tunceri ye yonelmeliyiz bana gore.
Yabacilarimiz arroyo- aradori-Pocius -erceg-micov ve pivot olur. Keremle guard boslugunu kapatmis oluruz. Sakatlik veya eksik gorulecek mevkiye gore ocak ayinda 7.yabanci hakkimizi kullanabiliriz.

Gordon diyoruz ya hep, bu adam asla eski Gordon değil. Gelirse muazzam katkı vereceğine inanmıyorum. Daha çok da savunması için istiyoruz bu adamı. Peki neden Sinan değil? Bu çocuğun yükselen performansı var. Gordon'u da alırsak Sinan'ın süreleri iyice kısacalak ki ben bu sezon Sinan'dan oldukça umutluyum. Bence almayalım combo. Gordon'un yapacağı işi Sinan pek ala görecektir bence. Ya da farklı alternatif comboları düşünelim. Her şeyi yapabilen gibi. Gordon gibi kısıtlı olmamalı. Ama Gordon alınacaksa ben orda Sinan olsa daha iyi diyorum.

Arroyo,Pocius,Sinan,Arodori,Mİcov(inşallah) var gibi elimizde. Direk 1 numara oynatabileceğimiz Arroyo dışında bir yabancıya sahip değiliz , combo transferi yapılmalı.

Combo transferi yapılırkende bazı dengeleri gözetmek gerekiyor. İlla Jamon olması gerekmiyor ama gelirse de parçaları birleştirmek adına iyi olur.Atletik,savunması iyi ve süre dağılımda sıkıntı çıkarmayacak bir combo alınması taraftarıyım şu aşamada ve öyle çok paralar ödemeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri