• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray (TEMSİLİ) :D

dfdfdf.jpg

Lampe yada o tarzda 4 no da oynatabilecegimiz birini aliyorsak yanina Semih hamlesi gelebilir, mantikli bi duyum ama Ergin hocayla iyi oynayacagini dusunsemde malum sebeplerden istemem.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eyüp Yıldızın her dediğine bakmayın o kendi isteğini yazmış sadece ki genelde de yapar bunu ve bazen çok saçma adamları ister. Semih ve Batistayı alacağımıza Furkan tek başına takılsın daha iyi.

Arroyo - N. Smith - Ender
Aradori - Sinan - Göksenin
Micov - Pocius
Erceg - Kerem
Furkan - Dorsey

Yedi yabancılı gayet güzel bi kadro oldu.

Ben hala mutlu degilim.Hala bir 'yildiz' alinmadi. Su anlik rotasyon bence lige bile yetmez.
Arroyo-Ender(yildiz bir combo alinmali)
Aradori(kotu transfer)-Sinan
Micov-Pocius(Cenk daha iyi)
Erceg-Kerem(yeterli)
Furkan-(Lampe,Pleiss,Dorsey uclusunden biri)
O yildiz da umarim Spanoulis olur.Olmasa bile ona yakin bir isim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nolan Smith transferi asiri kotu bir transfer olur umarim gelmez.

Geçen yıllardaki gibi talihsizlikler yaşamazsak çok iyi bir sezon geçirecez. Hedef final four

Acaba Pocius'tan mı vazgeçtik ki ?? İş resmiyete dökülmeden rahatlayamıyorum ben :) İnşallah Pocius'tan vazgeçmemişizdir , şutuyla atletizmiyle gerekli bize 9parmak.

Ben hala mutlu degilim.Hala bir 'yildiz' alinmadi. Su anlik rotasyon bence lige bile yetmez.
Arroyo-Ender(yildiz bir combo alinmali)
Aradori(kotu transfer)-Sinan
Micov-Pocius(Cenk daha iyi)
Erceg-Kerem(yeterli)
Furkan-(Lampe,Pleiss,Dorsey uclusunden biri)
O yildiz da umarim Spanoulis olur.Olmasa bile ona yakin bir isim.

İroni mi bu ona gore cevap yazalim?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Pocius yerine Harris daha iyi gider 7.yabancı olarak bence..

Pleiss olmasın. Onun boy-out una ve kendisine vereceğimiz para ile Zaza'yi alırız.

Semih,FbÜlker ile anlaştı endişesi olan arkadaşlar rahatlasın.Zaten Furkan varken ve yabancı uzun alacakken çok saçma olur.

Bugün 17 Hazirandan sonra 1 ay içindeki en mutlu gün olsa gerek bizim adımıza.Güzel haberler ardı ardına geldi.En azından kıpırtı olduğunu gördük.

Cenk'in durumu ne olacak merak ediyorum,gitme ihtimali günden güne artıyor.Bir şekilde orta yolda buluşulur anlaşılır inşallah.

Arroyo-Nolan-Ender
Aradori-Pocius-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Gönlüm-Kerem Kanter
Pivot-Furkan

Pota altı rotasyonumuzun sayıca az kaldığını düşünüyorum.Micov'un 4 numara oynama yeteneği ne bilmiyorum ama 5 10 dakika civarında oynayabilirse biraz elimiz rahatlar.Yoksa ben devşirme alınmasından yanayım ligde iş görebilecek(Dudley gittiğine göre kapı Ali Karadeniz'e çıkıyor)Nolan delicilik konusunda sıkıntı çıkarmazsa combo guarddan verimi alırız.Alınacak uzunu merak ediyorum.

Nolan delicilik konusunda bekleneni veremezse delicilik konusunda sıkıntı çekeriz gibi.Bir de savunma konusunda endişelenmiyor değilim.Gerçi savunma bireysellikten ziyade takım işi.

Transferler fena durmuyor,performansları bizi yanıltmaması dileğiyle.

Rerere rarara Gassaray Gassaray cimbombom (transfer duyumlarıyla mutlu olan hasta Galatasaray'lı mode :D ) yani ben...

Elinde Arroyo varken yıldız yok diyorsun çok yanlış gelmişsin sen.

Savunma konusunda Pocius'ta Aradori'de Micov'da pozisyonunu iyi savunan oyuncular. Zaten çok risk alarak savunma yaptıran bir koç değil Ergin Ataman sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum kısa savunmasında. Sinan ve comboyla(Nolan) da rakibin özel oyuncuları savunabiliriz. Spanoulis , S.Rodriguez , Navarro , Bogdan gibi...

Uzun savunmasına gelince genelde sırtı dönük oynayan teknik pivotlar biraz yumuşak kalabiliyor.Burada ercih edeceğimiz uzun savunması iyi ve sırtı dönük olursa harika olur. Mesela Esteban'ın geldiğini farzedelim Erceg-Esteban ın yan yana olduğu 20 dakika olur.Çok ciddi sıkıntı çekmeyiz ama görünen kadrodaki tek soru işaretimiz şimdilik bu olur gibi.

Ben hep Erceg haricinde şutu olan 4 numara olması gerektiğini söyledim(Erceg'in devamlılık problemi) , geçen sene Macvan'ın da işin içinde olduğu maçlarda muazzam performans gösterdik o yüzden Bertans 'a çok sevinmiştim.Micov'un zaman zaman 4numarada göstereceği performans o yüzden önemli bence.

Uzun konusunda Pleiss ve Lampe değil anladığım kadarıyla o isim. Heyecanlandıracak biri denildiğine göre acaba NBA pazarından mı bakıyoruz diye düşünüyorum.Çünkü Avrupa'da şu anda aradığımız tipte Tomic,Krstic,Pleiss falan heyecanlandırır.

Micov yıllık 1.6 almayacak değil mi 1+ 1 1.6 milyon gerçi bize ne ama merak işte. Her türlü çok iyi transfer .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri