• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu paralara Micov-Aradori resmen hırsızlık(olumlu manada bizim için).Şu ana kadarki olumsuz hava direkt dağıldı resmen.Pivot çok kritik bence.Ergin hoca 2-3 numaraya Aradori-Pocius gibi mevkisine göre çok iyi ribauntçular yerleştirdi.Ana pivotumuz ribaunt yerine hücumu ile öne çıkan biri olmalı muhakkak

Vougioukas'a gideriz muhtemelen,o olmazsa Batista da olur.

Bu arada ntvspor spor gecesinde Aradoriye yildiz basketbolcu demeleri garibime gitti. Fenerbahce yanlisi bir kurulus hayret nasil olur da transferimize hak ettigi muameleyi gosterdi. Bu arada fenerliler aradoriye laf atmaya devam ediyor. Baya bozulmuslar Bu transfere

Abi basketbol bir kisiyle mi oynaniyor bende cok seviyorum arroyoyu ama tek arroyo mu!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu an aldıklarımız ve kurmaya çalıştığımız kadro rakiplerimizin ve bir çok Euroleague takımının kurmak isteyip kuramadığı bir kadro. Başarılı olur olmaz bunu sezon içi değişkenler de belirler fakat lige bile yetmez yorumunuz o kadar abes kaçtı ki anlatamam. Arroyo-Spanoulis-Diamantidis-Navarro dışında bana gerçekten kendini kanıtlamış, lider ruhlu, sizin deyiminizle elit kaç isim sayabilirsiniz?

Bununla birlikte tartışmaya girmek istemiyorum fakat bence de Jamon Gordon, Hickman'dan kat kat üstün bir oyuncudur. Sezon içinde göreceksiniz bunu zaten, her şey skor değil. Hickman dediğiniz oyuncu sadece bir sene Maccabi'de üst düzey sezon geçirdi onun dışında ne yapmış bir söyler misiniz 29 yaşına kadar? Oynadığı en üst düzey takım Pesaro, bildiğin Olin Edirne. Evet geçen sezon çok formdaydı, işleyen bir düzenin önemli bir parçasıydı fakat ben öyle ahım şahım bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Tanju bey acaba formda ismi geçen uzunlardan biri mi bu heyecan verici isim?

Aradori büyük ihtimal Marko gibi olacak, zaten yükselişte olan bir oyuncu. Marko da bu yaşlarda gelip bizim için unutulmazlar arasına girmişti, Aradori de gelirse en verimli yıllarını bizimle geçirir diye düşünüyorum.

Uzun için Donatas ismi geçmişti bir kaç gün önce olursa o da çok üst düzey oyuncu ama kaynak kimdi bilmiyorum

Aradori büyük ihtimal Marko gibi olacak, zaten yükselişte olan bir oyuncu. Marko da bu yaşlarda gelip bizim için unutulmazlar arasına girmişti, Aradori de gelirse en verimli yıllarını bizimle geçirir diye düşünüyorum.
Twitter´da Yunan basketbol yazari Marko´dan daha iyi katki verir dedi. Ayrica Micov ve Aradori´nin tam Euroleague oyunculari oldugunu ve Galatasaray guclendigini yazmis. Yani Avrupa´da soz ettirecek transferler.

Yapılan hamleler beni fazlasıyla tatmin etti
Ergin hoca çağlar torun un dediği gibi ilk kez farklı tarzda oyuncularla çalışacak
Çok şutör bir takım olucaz gibi
Şimdi beş numara kim olur onun heyacanı var

Güzel günler göreceğiz
Güneşli günler...

Bu arada Ender 2 milyon liraya anlaştı ya, kaç senelik bu? Umarım bir senelik değildir.

Gecen sezon Euroleague TOP 8 yapan, TBL sampiyonlugunda son maca tasiyan ( 2. mac falan geciyorum ) takimda duzenli katki veren tek adam vardi Carlos Arroyo. Sezonun yarisini Arroyo, Ender, Sinan, Cenk rotasyonuyla oynadi bu takim. Bonsu ya sakatti yada kafa sahada degildi hic katki veremedi sezon genelinde, Erceg bazen var bazen yok, Marko TOP 16 sonunda dondu, Dudley dondu ama katki veremedi. Domercant ve Hairston'i saymiyorum bile.

Adam 35 yasinda tek basina bir takimi bir yerden alip, bir yere nasil tasinirin dersini verdi hala burun kiviriliyor. Arroyo cabuklugunu kaybetmis olabilir ama kuvvetini ve kalitesinden gram birsey kaybetmis degil. Yaninda onu diri tutacak bir yapi olsun yeter ki ve o yapi suanda kuruluyor. Kaldi ki Arroyo eski Arroyo degil, daha olgun, daha takimi oynatan bir yapiya burunuyor, Daha evvelinde Arroyo daha cok kendi skorunu ureten bir yapidaydi.

Bugun Arroyo'yu biraksan kapisina en az 7 - 8 EL takimi gelir. Efes'in guard rotasyonu Draper, Planinic. Fenerbahce'nin Hickman, Kenan. Ben memnunum Arroyo'dan, 38 yasina kadar oynasin, adam kendine bakiyor, fiziginden belli. Kendine bakmayan adam gecen sezon o tempoda yigilip kalirdi saha ortasinda, oyle zor bir ortamda oynadi tek basina.

35 yaşında yaşının iki katı maç oynayan adama laf söyleyeni Allah çarpar. ;)

Aykut Bey, tartışmaya girmek istemediğimi söylememe rağmen komik duruma düşüyorsunuz gibi ifadeler ile saygı sınırını aşıyorsunuz. Bu benim fikrim, siz de kendi fikrinizi karşınızdaki kişiyi sinir etme seviyesine geçmeden söylersiniz, olur biter. Sizce öyledir, bence böyle. İyi akşamlar diliyorum.

Valla hocam kırmak için bu kelieyi kullanmadım kusura bakma, söylemek istediğim şu adamlar gidip Kobe'yi alsa o kim Gordon daha iyi diyende çıkar, şuan dünyanı hangi liginde oynarsa oynasınlar Gordon Hickma'dan iyi olamaz, benim sözüm adam sırf şikecilere gitti diye tukaka yapanlara, eğer siz hep böyle düşünüyorduysanız o zaman saygı duyarım, ama bazı kişiler sırf rakipte olduğu için adamları tukaka ediyorlar, bize gelseler bayram ederlerdi, yani basketbolcular giydiğu formaya göre iyi olmaz...
Saygılar, İyi Akşamlar...

Acikcasi Hickman iyi bir oyuncu, Maccabi’de yaptiklari tartisilamaz, ama bence oldukca riskli bir transfer. Maccabi ilginc bir takim ve kadrolarina aldiklari daha once cok buyuk basarilar elde etmemis biraz ucan kacan tipte ortalama seviyedeki Amerikali basketbolculari inanilmaz derece parlatiyorlar.

Ornegin Devin Smith Fenerbahce’de oynarken sahada hayalet gibi dolaniyordu, ama Maccabi’de yildiz oldu. Tyrese Rice, Eurocup duzeyindeki takimlarda oynarken ve cok da fazla dikkat cekmezken bu sene Final-four da en degerli oyuncu oldu. Hickman cok siradan takimlarda oynadi ama patlamayi Maccabi’de yapti. Bu nedenle Maccabi’den oyuncu almak bana cok riskli geliyor. Oynadiklari hizli basketbol ve 2-3 pasta hucum duzeni sanirim bu tip oyunculari oldukca parlatiyor.

Dolayisiyla ben de Hickman yerine Gordon’ u tercih ederim, cunku kendinden bekleneni her takim ve ulkede eksiksiz veriyor.

Valla hocam kırmak için bu kelieyi kullanmadım kusura bakma, söylemek istediğim şu adamlar gidip Kobe'yi alsa o kim Gordon daha iyi diyende çıkar, şuan dünyanı hangi liginde oynarsa oynasınlar Gordon Hickma'dan iyi olamaz, benim sözüm adam sırf şikecilere gitti diye tukaka yapanlara, eğer siz hep böyle düşünüyorduysanız o zaman saygı duyarım, ama bazı kişiler sırf rakipte olduğu için adamları tukaka ediyorlar, bize gelseler bayram ederlerdi, yani basketbolcular giydiğu formaya göre iyi olmaz...
Saygılar, İyi Akşamlar...

Gerçekten bunu düşündüğüm için söyledim. Belki de basketbol anlayışımız, zevkimiz ve takım oluştururken dikkat ettiğimiz şeyler farklı olabilir yoksa örneğin bir Freeland ya da Bogdanoviç çok iyi transferler bence.

Benim aklima Ajinca geldi ama takiminda kalacak sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri