Zamanın da Jeremy Pargo'da Ricky Hickman gibi bir senelik sıçrama yaptı. Ama sonra ne oldu? NBA'de süründü, avrupada orta halli basketbolcu haline döndü. Ricky Hickman'da böyle.
2 senedir üst düzey katkı veriyor Hickman
Zamanın da Jeremy Pargo'da Ricky Hickman gibi bir senelik sıçrama yaptı. Ama sonra ne oldu? NBA'de süründü, avrupada orta halli basketbolcu haline döndü. Ricky Hickman'da böyle.
Bu paralara Micov-Aradori resmen hırsızlık(olumlu manada bizim için).Şu ana kadarki olumsuz hava direkt dağıldı resmen.Pivot çok kritik bence.Ergin hoca 2-3 numaraya Aradori-Pocius gibi mevkisine göre çok iyi ribauntçular yerleştirdi.Ana pivotumuz ribaunt yerine hücumu ile öne çıkan biri olmalı muhakkak
Abi basketbol bir kisiyle mi oynaniyor bende cok seviyorum arroyoyu ama tek arroyo mu!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Twitter´da Yunan basketbol yazari Marko´dan daha iyi katki verir dedi. Ayrica Micov ve Aradori´nin tam Euroleague oyunculari oldugunu ve Galatasaray guclendigini yazmis. Yani Avrupa´da soz ettirecek transferler.Aradori büyük ihtimal Marko gibi olacak, zaten yükselişte olan bir oyuncu. Marko da bu yaşlarda gelip bizim için unutulmazlar arasına girmişti, Aradori de gelirse en verimli yıllarını bizimle geçirir diye düşünüyorum.
Uzun için Donatas ismi geçmişti bir kaç gün önce olursa o da çok üst düzey oyuncu ama kaynak kimdi bilmiyorum
Uzun için Donatas ismi geçmişti bir kaç gün önce olursa o da çok üst düzey oyuncu ama kaynak kimdi bilmiyorum
Vougioukas'a gideriz muhtemelen,o olmazsa Batista da olur.
Aykut Bey, tartışmaya girmek istemediğimi söylememe rağmen komik duruma düşüyorsunuz gibi ifadeler ile saygı sınırını aşıyorsunuz. Bu benim fikrim, siz de kendi fikrinizi karşınızdaki kişiyi sinir etme seviyesine geçmeden söylersiniz, olur biter. Sizce öyledir, bence böyle. İyi akşamlar diliyorum.
Valla hocam kırmak için bu kelieyi kullanmadım kusura bakma, söylemek istediğim şu adamlar gidip Kobe'yi alsa o kim Gordon daha iyi diyende çıkar, şuan dünyanı hangi liginde oynarsa oynasınlar Gordon Hickma'dan iyi olamaz, benim sözüm adam sırf şikecilere gitti diye tukaka yapanlara, eğer siz hep böyle düşünüyorduysanız o zaman saygı duyarım, ama bazı kişiler sırf rakipte olduğu için adamları tukaka ediyorlar, bize gelseler bayram ederlerdi, yani basketbolcular giydiğu formaya göre iyi olmaz...
Saygılar, İyi Akşamlar...