• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun konusunda Pleiss ve Lampe değil anladığım kadarıyla o isim. Heyecanlandıracak biri denildiğine göre acaba NBA pazarından mı bakıyoruz diye düşünüyorum.Çünkü Avrupa'da şu anda aradığımız tipte Tomic,Krstic,Pleiss falan heyecanlandırır.

Tomic'i Galatasaray formasıyla izlemeyi çok isterdim. Hakikatten komple bir pivot, hatta EL'nin en iyi pivotu benim için.

Çok objektif bir yorum yapıyorum. Takıma 6. yabancı olarak alacağımız Combo Guard için 2. alternatif olan Jamon Gordon bile, Fenerbahçe Ülker'in aldığı Ricky Hickman'dan daha iyi oyuncudur.

Pleiss gelirse forma alıp ismini yazdırırım

Tomic'i Galatasaray formasıyla izlemeyi çok isterdim. Hakikatten komple bir pivot, hatta EL'nin en iyi pivotu benim için.

Bende isteirm tabi ki de şu anda imkansız gibi bişey bu transfer hem maliyet yönünden hemde Barca bırakmaz. Ben Lampe'yi de bırakmayacaklarını düşünüyorum sadece Lorbek ' i bırakacaklar bence.

Joffrey Lauvergne olsa çok iyi olurdu aslında hem hırslı,hem sırtı dönük oynar ama o da Khimki ile imzaladı. Acaba Boban Marjanovic falan mı düşünülüyo ki ?

Çok objektif bir yorum yapıyorum. Takıma 6. yabancı olarak alacağımız Combo Guard için 2. alternatif olan Jamon Gordon bile, Fenerbahçe Ülker'in aldığı Ricky Hickman'dan daha iyi oyuncudur.

Hickman iyi adam abartmayalım :)

Fener'in sorunu bireysellik değil kimya olacak bu sene Arroyo seviyesinde bir liderleri yok

Heyecan verici diyorsa eğer Zaza,Pekovic ve Tomic'den birisi olmalı benim için :)

Benim merak ettiğim 7. yabancı alınırsa ligde oynayabilecek mi? Yeni yabancı kuralı bir kaç kere değiştiği için pek takip edemedim ama ilk çıktığında sadece 6 yabancı ile sözleşme imzalanabiliyordu sanki. Tribün için oyuncu alınamıyordu. Değişti mi bilmiyorum ama sadece Euroleague için alınacaksa hiç alınmasın daha iyi.

Uzun rotasyonumuz biraz dar olacak sanki. Geçen senelerde faul problemi yada form düşüklüğü gibi durumlarda Ersini oraya kaydırabiliyorduk ama Kerem Gönlüm ile bunu uzun süreler yapabilmek pek mümkün değil. Keremin 5 numaraya kaydığı zamanlarda fazlaca alan savunması yapmak zorunda kalırız. Yada 5 numaraya inen bire birde direk yardıma gitmek gerekir. Buda bizim için bu sürelerde savunmada açık demek. Umarım az faul problemli bir sezon geçirir pota altı oyuncularımız.

Fenerbahçeye de biraz değinmek istiyorum. Onlarda bizim kadar iyi şutörler aldılar. Takdir etmek rekabetin doğasında yok kabul ama bu kadarda yerin dibine sokmamak lazım. Geçen seneden daha güçlü geliyor 3 takımda.

Kardesim bende galatasarayliyim ama at gozlugunu cikarin arroyo tamam cok iyi oyuncu ama tum mac boyunca arroyo mu tasiyacak bizi bu is smithle mimitle olmaz arroyonun yanina cok saglam adam almaliyiz.ben illa spa olsun demiyorum sadece spa ayarinda olsun diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Arroyo ayarında 5 adam yok EL de bulmuşuz bunuyoruz Efes Fener milyonlar harcadı hala Arroyonun yarısı kadar bir adamları yok.Pana bile Diayı Ukicle beck up ediyor sınırlısayıdaelit kısa var Elde biri de bizde

Sadece Gordon'un rüyasında Hickman'dan daha iyidir, abartmaya gerek yok Hickman son Euroleague şampiyonunun 1. skor opsiyonu, Uzun zamandıra Maccabi'nin 1 numaralı skoreri, şikeciler yine yanlış bir yapılanma yaptılar bana göre bu bizim için iyi oldu...

Spursu şampiyon yapan Duncan ve Ginobili kaç yaşında?

galatasarayın başarısının en büyük sebebi ARROYO'dur ...belki 6-7 asist ortalaması var gibi görünüyor ama 20 baskette payı var....40 dakikaya yakın oynuyor sıfıra yakın top kaybı ve yaklasık 30 dk takımı yönlendiriyor ve o sürede 24 saniyenin 15 saniyeden fazla sürede topu elinde tutuyor...ortalama 15 -20 sayı atıyor ve senede 2-3 kötü maç oynuyor...bu özellikleri sayınca belki akla spanoulis geliyor ama bu adam ARROYO işte....Spanolis gibi içeri penetresi ve inanılmaz denecek sayıları çok az ama ARROYO da ondan daha iyi takım organize ediyor

Fikirleri ve yaptığı haberlerle çok değer verdiğim bir isim olan Çağlar Torun twitter da

Manuchar sonrasi Micov hamlesi guzel oldu. Manuchar'in daha yavasi belki fakat sahayi daha iyi gorup daha fazla silaha sahip hali Micov.

Ataman'in siradaki hamleleri Aradori - Kerem Gonlum - combo guard. Koc bu sezon ilk kez kendi havuzunun disina cikiyor sanki, gorelim.

@caglartorun

Zamanın da Jeremy Pargo'da Ricky Hickman gibi bir senelik sıçrama yaptı. Ama sonra ne oldu? NBA'de süründü, avrupada orta halli basketbolcu haline döndü. Ricky Hickman'da böyle.

Çağlar Torun ; Ataman'ın sıradaki hamleleri Aradori,Gönlüm ve Combo dedi twitter'da. Kendisi yanıldığını görmedim nerdeyse. Pocius işi iptal olabilir sanki. Aynı pozisyona 300bin daha ucuzunu bulduk diye düşünmüş olabilirler ama tekrar söylüyorum Cenk'e 300-400 bin vereceğimize Aradori'ye vermiş olalım , Pocius işini bozmayalım.

Abi basketbol bir kisiyle mi oynaniyor bende cok seviyorum arroyoyu ama tek arroyo mu!?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ntvspor spor gecesinde simdi Galatasaray Liv hospital ile ilgili haberi verdiler. Kerem gonlum ve pociusla Bu hafta sozlesme imzalanacak. Aradori ile anlasmaya varildi. Ender takimda kalacak denildi. Micov haberini vermediler ki zaten geldi takima. Demekki Pocius da geliyor. Pocius , Micov, Aradori kesin gelenler.

Bu paralara Micov-Aradori resmen hırsızlık(olumlu manada bizim için).Şu ana kadarki olumsuz hava direkt dağıldı resmen.Pivot çok kritik bence.Ergin hoca 2-3 numaraya Aradori-Pocius gibi mevkisine göre çok iyi ribauntçular yerleştirdi.Ana pivotumuz ribaunt yerine hücumu ile öne çıkan biri olmalı muhakkak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri