• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nolan Smith hayırlı olsun.

Nolan Smith temiz iş olacak

Bu iş biter...

Ismail Senol ‏@ismailsenol 3 dk.

Galatasaray Liv Hospital, Nolan Smith'e 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. Pazarlıklar sürüyor ama anlaşma yakın.

Bahsi geçen tüm isimler (Aradori,Pocius, Micov, Nolan) anlaşılırsa Arroyo,Erceg ve gelmesi elzem pivotla beraber 7 yabancı oluyoruz.

İçime düşen sıkıntı acaba Arroyo da bir problem mi var?

Wikipedi önemli bir kaynak değil. İsteyen istediği gibi düzenleyebiliyor orayı . Mesela ben şimdi pivot olarak lampe'yi ekledim bize

Forum olarak kimi istediysek aldırdık.Bizdeki sinerji Haldun Üstünel'de yok.

Nolan Smith ile birlikte 6 yabancı oldu takımda. Şimdi bu takıma iyi bir 5 numara ile birlikte doğru takım kimyasininda kurulmasiyla Euroleague ve lig de baya iddiali konuma gelicez. Iyi transfer

Bu statik boş şut pozisyonlarını ve rahatça smaca gitme pozisyonlarını Euroleague' de bulabileceğini mi düşünüyorsunuz? ;)
Stil olarak Lokomotiv Kuban' lı Marcus Williams' ı andırıyor ama ben şahsen ball handling konusunda mevkidaşlarına göre daha zayıf olduğunu görüyorum. Ayrıca video aldatıcı olabilir tabi ama ilk adımı da kendi mevkiisindeki meslekdaşlarına nazaran gayet yavaş geldi bana.

Neyse böyle oyuıncular Euroleague için pek doğru isimler olmayacaktır.

Sorunun cevabı kesinlikle evet. Heleki Ergin Ataman ve Arroyo nun olduğu bir takımda çok iş yapar düşüncesindeyim( Bonsu, Furkan, Malik, Sinan, Cenk, Marko, hatta ölmüş Henry ' bie listeye girer ). Hem geçen sene avrupadaki ilk senesiymiş tamam yazdığın gibi defoları olan bir oyuncu olabilir, bence Euroleague denenip görülmesi gerekli....Bunları yazarken İsmail Şenol Nolan Smith i açıklamış o halde hayırlı olsun. Carlon Brown'u artık başka zaman konuşuruz :)

500 bin dolar senelik.

Nolan Smith kolej kariyeri falan olarak açık farkla önde zaten Carlon Brown'dan.USA alt yaş milli takımlarında oynamış,Hoop Summit maçına çıkmış Amerikan karmasında,Duke gibi takıma lider oyuncu olup konferansta yılın oyuncusu seçilmiş.Üstüne ilk tur drafti yapmış.Nba'de tutnamamış olabilir ama KK Zagreb'in şampiyonluğunda da kilit rolde.Carlon Brown'la kolej kariyeri falan kıyas kabul etmez

Bahsi geçen tüm isimler (Aradori,Pocius, Micov, Nolan) anlaşılırsa Arroyo,Erceg ve gelmesi elzem pivotla beraber 7 yabancı oluyoruz.

İçime düşen sıkıntı acaba Arroyo da bir problem mi var?

10 Temmuz'a kadar fesih hakkını kullanmadığı için sözleşmesi otomatik olarak uzadı. Yani en problemsiz adama problem mi var dedin ;)

Kısa rotasyonumuz çok iyi oldu.

Nolan Smith aklını kullanır da Arroyonun kıçının dibinden ayrılmaz ondan bir şeyler kaparsa sezona damgasını vurur.

Ayrıca Arroyo fesih hakkını kullanmış olsa bir veda mesajı falan atardı mutlaka veya basına sızardı. Adam instadan paso idman fotoları paylaşıyor.

Geçen sene Adriatik ligi normal sezonda 2,54 top kaybı ortalaması var Nolan Smith'in. Bizim gibi topun kıymetini çok iyi bilen bir takımda bu nasıl olacak biraz soru işareti. Ancak Ergin Hoca ve Carlos sayesinde bu zaafından kurtulur ve oyun görüşünü geliştirirse -ki Pocius, Micov ve her ne kadar forum pek beğenmese de bence halen çok iyi bir 4 numara olan Erceg gibi basketbol zekası tavan seviyede adamlar da mutlaka onu eğitecektir.- tadından yenmez.

Nolan Smith hayırlı olsun. Bu transfer tutsun tutmasın mantıklı bir hamle ve her sene inş 1 tane böyle oyuncu alırız. Oyuncunun birkaç maçını daha izledim özellikle sert deplasman maçlarını tercih ettim(Partizan,Cibona).Kısaca söylemek gerekirse bu maçlarda ipleri eline almakta zorlanıyor . Uzaktan savunulduğu zaman etkinliği azalıyor ,penetre alanı daralıyor ve üreticiliği minumuma iniyor .Temennim şutunu bir tık ileri atması . İnş bizde gelişim gösterir.

Cedevita'nın bu sayede 4-5 maçını izlemiş oldum , pivotları 24 yaşındaki 2.13'lük Hırvat Miro Bİlan çok iyi sırtı dönük oynuyor , ileride daha iyi transfer yapabilir.

Cibona maçında Darid Saric hakkaten çok etkiliydi , 3lük yüzdesi çok iyi ve iyi ribaunt çekiyor.Hırslı bir oyuncu.

Beni şu anda kadroda düşündüren 2 şey var.
1.si Cenk'in durumu ne oldu veya olacak.
2.si ise yeni alınacak pivot ile birlikte uzun rotasyonumuz Furkan-Kerem-Erceg-Pivot ile birlikte 4 kişi olacak. Ne kadar yeterli olur. Yerli falan 1 uzun daha düşünülemez mi ucuz yollu idare edecek.

7 yabancıyla sezona giriş yapacaz sanırım. Kısa rotasyonumuz muazzam seviyede. Artık Arroyo bağımlı bir takım olmaktan çıkacaz. 5 numara hamlemiz euroligdeki geleceğimizi belirleyecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaldı 5 numara Gani Lawal gönlümden geçen değil ama muhtemelen o olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri