• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende fülker in preldzic-vidmar ve bayan takımında nevlin-hollingsworth aynı anda maç kadrosunda olmuyordu.Ancak isterlerse değiştirerek kullanabiliyorlardı diye hatırlıyorum.Hatta eleştirmiştik yine.

Carlon Brown da Brose'ye gitmiş.

Devşirme olarak Ersin'i Daçka kaptı. Ruzic Antep'e gitti. Simmons'un Banvit ile sözleşmesi var. Davud Kamer'i alacağımızı düşünmüyorum. Preldzic zaten imkansız. Ali Karadeniz'i alacak kadar saçmalayacağımızı düşünmüyorum. Eğer Nikolov yetişmez ise onu devşirme yapalım zaten mahkemede kazanırız. İlla devşirme kullanmamıza gerek yok.

Bende fülker in preldzic-vidmar ve bayan takımında nevlin-hollingsworth aynı anda maç kadrosunda olmuyordu.Ancak isterlerse değiştirerek kullanabiliyorlardı diye hatırlıyorum.Hatta eleştirmiştik yine.
Ayni anda mac kadrosunda olabiliyordu fakat 2 devsirme olmayacagi icin, Vidmar yabanci kontenjanina giriyor, Zoric veya kleiza kadro disi oluyordu. Ben Vidmar in, Bjk de bile oynarken devsirme olarak oynadigini düsunuyorum.

Vidmar'ın devşirme olması zor gibi. Milli takımda oynayabilecek durumu olanlar devşirme sayılıyormus ve Vidmar'ın da boyle bir durumu yok...

5. uzun olarak Samet Geyik'te olabilir, 10-12 dk süre alarak ligde katkı sağlar, geleceğe yatırım olur

Nolan Smith de oldu dersek bir Pivot transferimiz kaldı onunla birlikte 4 tane uzunumuz olacak ondan sonra hepimizce görülen sıkıntı 4 uzun yeterli olmayacak ve bir oyuncu takviyesi daha lazım.

Alacağımız oyuncu 4-5 oynayacak ve diğer uzunlardan kalan dakikaları en verimli kullanacak biri olmalı ayrıca Ligde ve çok azda olsa Euroleague' de kullanmalıyız

Bütün bu veriler ışığında oyuncuyu ligde kullanacağımız ve bütün bu transferlerden sonra çok az bir bütçemiz olacağını düşünürsek önümüzde 3 seçenek belirir

Devşirme:Michael Wright

Alt yapı:Ege arar

Boşta türk oyuncu :Ermal Kuqo......

Benim ilk tercihim Ermal ' den yana fakat bütçe ve zamanında bizi basamak olarak görmesi gerçeği var

Egenin potansiyelli bir oyuncu olduğunu ortada fakat daha tbl tecrübesi yeterli seviyede olmayan bir oyuncudan aldığı sürelerde istenilen katkıyı vermesini bekleyemeyiz Euroleagueden hiç bahsetmeye gerek yok zaten. Kiralanması gerekli

Dudley'nin daçka ile anlaşmış olduğuna göre geriye kalan tek 4-5 oynayan devşirme oyuncu Ali Karadeniz kalıyor bundan önceki mesajlarım da kendisinden bahsetmiştim tecrübesi, her gittiği takımdaki istikrarı, elimizdeki kalan bütçeyi ve alacağı dakikaları düşününce en makul isim olarak gözüküyor.

Yeterli olmayabilir ama piyasada da kim kaldı ki. İşin en garip yanı da sakatlanma riski ve bi sezon boyunca eksik bırakma riski olan 38lik kerem'i beğenenler Michael Wright'a dudak büküyor

Ege'yi oynatırım daha iyi. Blok yiyecekse o yesin, hatalı yürüme yapacaksa o yapsın, saçma sapan sayı kaçıracaksa o kaçırsın.

Ersinin Daçkayla imzaladığı nerede yazıyor? Bakmadığım yer kalmadı ama böyle bir şey bulamadım. Bence Ersin kalacaktır, Ergin hocanın ondan hemen vazgeçeceğini sanmam.

Daha Kerem Kanter var, durumu belli değil. Belki takıma o katılacak. Ayrıca Micov'un gerektiğinde 4 oynayacağını da biliyoruz.

Kerem Gönlüm 10 dakika süre alamayacaktır diyenler var. Kerem 17-18 dakika süre alabilecek halde hala. 5.uzunumuz Kerem Kanter olsun.

Ersinin Daçkayla imzaladığı nerede yazıyor? Bakmadığım yer kalmadı ama böyle bir şey bulamadım. Bence Ersin kalacaktır, Ergin hocanın ondan hemen vazgeçeceğini sanmam.

Ersin ile ilgili haberler hep "anlaştı" şeklinde yalnız. Çıkan haberlerde "İmzaladı" ifadesi hiç geçmiyor ki bu da henüz transferinde bir resmiyetin olmadığını işaret ediyor olabilir.

Bakın bizim haberlerdeki ifadeler ne kadar da net mesela; signed :) http://www.sportando.com/en/cups/eu...nnounce-martynas-pocius-and-kerem-gonlum.html

Lafın kısası Ersin konusunda hala yeni bir hamle yapmamız umudunu taşıyorum, taşımak istiyorum.

Nolan Smith'in analizlerinden yola çıkarak Mehmet Beygirci'nin göndermiş olduğu Cedevita maçlarından hareketle;

-Oyun görüşü iyi, topu eliinde fazla tutmaması bir artı
-Sete set hucumlarda izlediğim kadarıyla vasat. Sayılarının yarısından fazlasını hızlı hucumlarda buluyor. Sete sette etkisiz olması çok canımı sıkıyor. Sete sette ona pozisyon hazırlamak için P&R olduğunca uzaktan oynamalıyız yada uzunları dışarı çıkarıp ona koridor açmalıyız. EL seviyesinde kitlenebileceği maçlar olacaktır.
-Savunması iyi beğendim.

Sonuç olarak; hucumda onu kullanacak setler kullanmalıyız yoksa net bir şekilde hayal kırıklığı yaşarız.

Anlaşacak kadar bıraktıysak ipini, bence artık hamle yapmayız. Belli Ersin'in kalemi kırılmış, hoca düşünmüyor artık. Halbuki 4-5 oynayabiliyor. 10 dk oynasa yeterdi özellikle lig için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri