Bende fülker in preldzic-vidmar ve bayan takımında nevlin-hollingsworth aynı anda maç kadrosunda olmuyordu.Ancak isterlerse değiştirerek kullanabiliyorlardı diye hatırlıyorum.Hatta eleştirmiştik yine.
Ayni anda mac kadrosunda olabiliyordu fakat 2 devsirme olmayacagi icin, Vidmar yabanci kontenjanina giriyor, Zoric veya kleiza kadro disi oluyordu. Ben Vidmar in, Bjk de bile oynarken devsirme olarak oynadigini düsunuyorum.Bende fülker in preldzic-vidmar ve bayan takımında nevlin-hollingsworth aynı anda maç kadrosunda olmuyordu.Ancak isterlerse değiştirerek kullanabiliyorlardı diye hatırlıyorum.Hatta eleştirmiştik yine.
http://sanlispurs.blogspot.com.tr/2014/07/nolan-smith-o-bir-sampiyon.html
Güzel analiz olmuş. Nolan Smith.
Ersinin Daçkayla imzaladığı nerede yazıyor? Bakmadığım yer kalmadı ama böyle bir şey bulamadım. Bence Ersin kalacaktır, Ergin hocanın ondan hemen vazgeçeceğini sanmam.
Ersinin Daçkayla imzaladığı nerede yazıyor? Bakmadığım yer kalmadı ama böyle bir şey bulamadım. Bence Ersin kalacaktır, Ergin hocanın ondan hemen vazgeçeceğini sanmam.