Nolan konusunda bilgilerim çok sınırlı. Ama anladığım, NBA'de yer bulamamasının sebebi, kendini SG olarak kodlaması ama arada kalmışlığı. Avrupada PG özelliği daha ön plana çıkmış. Ki bize de lazım olan zaten bir oyun kurucu. Ben bir çoklarının aksine (mantıken Aradori-Pocius tan biri olur evet) 7. yabancı olarak ligde tribüne çıkacak oyuncunun Arroyo olacağını düşünüyorum. Çünkü onu hem idareli kullanmak isteyecektir hoca, hem de takımın diğer genç parçalarının takıma ve ortama adaptasyonunu hızlandırmak isteyecektir. Arroyo da yaşının dışında, EL'de daha güçlü ve aktif olacaktır böylece. Bunu düşününce Nolan'ın PG olarak ligde daha sık kullanılması daha akılcı olur sanırım.
Alınacak pivot için ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hem savunması iyi biri olması daha iyi olur zaten takımın tamamı sayı buluyor diye düşünüyorum. Diğer yandan ise hücumu iyi olan biri olmalı zaten Furkan hücum açısından sıkıntılı oradan alternatif oyunlar yaratmamızı sağlar diyorum. Açıkçası J.Bryant adı geçen bir çok oyuncudan daha iyi geliyor kulağıma. Batista iyi bir adam. Boyu mevkisine göre kısa olabilir tabii ama çok güçlü bize pota altında kalınlık sağlayabilirdi. Ama pahalı olmasını geçiyorum ikili sıkıştırmalarda dışarıya pas atacak düzgün bir ele sahip değil. Bize bu sıkıştırmalarda dışarıdaki boştaki adamı geçtim herhangi bir adamı görecek adam lazım. Furkan bile bunu yapabiliyor

)
Rakiplerin transferleri bu başlığın konusu değil. Ama FB'ninde Efes'in de kadro mühendisliklerinin çok kötü olduğunu düşünüyorum. Hİckman veya Goudelock'tan PG olmaz.

Özellikle goudelock konusuna iyi hakimim. LAkers'ta ona ettiğim küfrün haddi hesabı yoktu

) Hickman ise tam bir montofon ineğidir. Kovayı doldurup doldurup devirebilir. Maccabi'de de bunu yaptı bu sene çok defa. İpekçi'deki maçta epey iyi esti çünkü Arroyo sakatlandı Sİnan turnike kaçırdı üstüne hemen faul aptı 4ledi ve nu tutmak Ender'e kaldı o da haliyle Ender'e göre hızlı olduğundan esti.
Neyse bize dönersek eğer, Onur Yavuz'un dediği gibi forumda bir pozitif enerji var açıkçası aynı enerji bende de var. Nolan'ı hiç tanımıyorum neredeyse ama "J.Johnson 2" olacak gibime geliyor. Kerem de Darius Wilkinson Rancik diye yazınca aklıma o da geldi direk. Umutluyum ondan
NOT: Vidmar devşirme statüsünde oynuyordu. FB'de de geçen sene devşirmeydi. Ama kural gereği 12kişilik kadroda bir devşirme olabileceğinden Emir devşirme sayıldığında o yabancı sayıldı. Yani onu alacak kulüp yerli olarak onu oynatabilir. Ama bu kadar sakatlık yaşayan adam nasıl döner bilmiyorum