Bana kalırsa 4 ve 5 numaralara birer genç uzun alabiliriz. Tofaş'tan Ramazan ve Samet olabilir.
Ersin ile ilgili haberler hep "anlaştı" şeklinde yalnız. Çıkan haberlerde "İmzaladı" ifadesi hiç geçmiyor ki bu da henüz transferinde bir resmiyetin olmadığını işaret ediyor olabilir.
Bakın bizim haberlerdeki ifadeler ne kadar da net mesela; signedhttp://www.sportando.com/en/cups/eu...nnounce-martynas-pocius-and-kerem-gonlum.html
Lafın kısası Ersin konusunda hala yeni bir hamle yapmamız umudunu taşıyorum, taşımak istiyorum.
Arroyo / Smith / Ender
Pocius / Aradori / Sinan
Micov / Cenk
Avrupa'nın en iyi kısa rotasyonlarından birine sahibiz. Uzun rotasyonunu yetersiz bırakıp, yazık etmeyelim takıma.
Arroyo / Smith / Ender
Pocius / Aradori / Sinan
Micov / Cenk
Avrupa'nın en iyi kısa rotasyonlarından birine sahibiz. Uzun rotasyonunu yetersiz bırakıp, yazık etmeyelim takıma.
Hamed Haddadi sezonu İran'da tamamlamış.İstenirse rahatlıkla transfer edilebilir.Mejri ile benzer özelliklerde ve hücum özellikleri Mejri'ye göre çok daha iyi
En güzeli de Bogdanovicin üstünden atmış
Yalnız Partizan taraftarı o şoka rağmen Kızılyıldızlı oyunculara birşey atmıyor , saldırmıyor. Türkiyede de olur birgün umarım
En güzeli de Bogdanovicin üstünden atmış
Yalnız Partizan taraftarı o şoka rağmen Kızılyıldızlı oyunculara birşey atmıyor , saldırmıyor. Türkiyede de olur birgün umarım
Ayni anda mac kadrosunda olabiliyordu fakat 2 devsirme olmayacagi icin, Vidmar yabanci kontenjanina giriyor, Zoric veya kleiza kadro disi oluyordu. Ben Vidmar in, Bjk de bile oynarken devsirme olarak oynadigini düsunuyorum.