• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kalırsa 4 ve 5 numaralara birer genç uzun alabiliriz. Tofaş'tan Ramazan ve Samet olabilir.

Ersin ile ilgili haberler hep "anlaştı" şeklinde yalnız. Çıkan haberlerde "İmzaladı" ifadesi hiç geçmiyor ki bu da henüz transferinde bir resmiyetin olmadığını işaret ediyor olabilir.

Bakın bizim haberlerdeki ifadeler ne kadar da net mesela; signed :) http://www.sportando.com/en/cups/eu...nnounce-martynas-pocius-and-kerem-gonlum.html

Lafın kısası Ersin konusunda hala yeni bir hamle yapmamız umudunu taşıyorum, taşımak istiyorum.

Serkan kardeşim ümitlerini kırmak istemezdim ancak Darüşşafaka Doğuşta çalışan arkadaşım var. Oradan da biliyorum imzaladığını. Ancak benimde devşirme statüsü adına kaçırdığımıza çok üzüldüğüm bir oyuncu Ersin :(

Türk veya devşirme bir uzun alınacaksa Ali Karadeniz bence iyi bir seçim olur. Yıllarca 15-20 sayı ortalamaları ile oynamış doğal bir skorer.

Yanına Kerem Gönlümü koyarsın. Savunmayı dengelersin. TBLde fayda verir kesinlikle

Nolan Smith transferiyle zannedersem ligde Arroyo ve Nolan'ı dönüşümlü kullanıcaz. Zaten Arroyo'nun yaşı malum, 72 maçı birden kaldırmaz... Ligde önemli maçlarda o çıkar, diğerlerinde de Nolan oynar, gelirse tabi. Umarım Arroyo'dan da birşeyler kapar...

Burada devşirme konuşuyoruz ama ben devşirme düşündüğümüzü hiç zannetmiyorum. Kerem yada Barış alınmadığına göre demekki Ergin Hoca'nın aklında Nikolov var. Buda benim açıkcası hoşuma gidiyor. Ben ondan çok umutluyum, oynarsa kendini de geliştirir. Bakarsınız bir Naumoskimiz olur bir kaç sene sonra.

Uzun konusunda bence eğer hla bizdeyse tabi 5. uzun olarak Doğukan'a bolca şans verilmeli. Çok iyi bir fiziği var, onu kullanmasını bir an önce öğrenmeli....

Erceg-Kerem
Pivot-Furkan rotasyonu nitelikten önce nicelik olarak oldukça yetersiz. 70 küsür maç oynayacağız en azından 5-6 kişilik bir uzun rotasyonumuz olmalı.

Dudley, Ergin hocanın çok tuttuğu bir isimdi. Gönderdiğimize göre ya bir transfer olacak yada Kerem Kanter-eğer transferi gerçekleştiyse- ve Ege Arar'a oldukça güveniliyor. Transfer söylentisi hiç geçmediğine göre sanırım ikinci şık tercih edilmiş staff tarafından. Buda aslında oldukça heyecan verici. Uzun süre sonra umut vaad eden genç oyuncularla kadro planlaması yapıyoruz. Çok alışık olmadığımız bir durum bu

Arroyo / Smith / Ender
Pocius / Aradori / Sinan
Micov / Cenk

Avrupa'nın en iyi kısa rotasyonlarından birine sahibiz. Uzun rotasyonunu yetersiz bırakıp, yazık etmeyelim takıma.

Arroyo / Smith / Ender
Pocius / Aradori / Sinan
Micov / Cenk

Avrupa'nın en iyi kısa rotasyonlarından birine sahibiz. Uzun rotasyonunu yetersiz bırakıp, yazık etmeyelim takıma.

Aslında bi bakıma Efes'in tam tersi bi takım olduk. Onlarda cidden sağlam pota altı oyuncularına sahipler.

Ben 4-5 oynayan birini almaktan ziyade orada hoca Kerem Kanter olsun Doğukan olsun onlara bazı maçlara süre vereceğini düşünüyorum. Bence 8. yabancı şimdiden almaktansa sonra alacağını düşünüyorum. Sakatlık vs olması durumunda.

Arroyo / Smith / Ender
Pocius / Aradori / Sinan
Micov / Cenk

Çok doğru. Hatta mumkunse ucuz bir 8.yabancı bile alabiliriz gerekli görülürse. Ama bu pivot transferi çok mühim.

Dogukan dan hicbirsey olmaz arkadaslar. Ege ve Kanter in ustune dusmek lazim. Soz acilmisken su dikkatimi cekti Ege nin twitlerini takip ediyorumda adamin GS ile pek alakasi yok gibi bir hali var. Nikolov bunun tam tersi mesela.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sporx'e göre Nolan Smith ilk tercih değilmiş. Diğerleri olmayınca maliyeti yüzünden aldık. Yıllık 370 bin euro'ya oynayacak. Can Altıntıg'dan daha ucuza. Keşke daha iyisini alsaydık. Umarım kendisini geliştirir. Özelliklede sete sette.

Ali Karadeniz'i alacağıma Doğukan'ı oynatırım. Özel bir skorer değil kendisi bence. Ben atletik uzun alıp Jawai'yi uygun maliyette takımda tutup 8.yabancı yapma taraftarıyım. Çünkü bütçe olarak çok az para harcadık ama kaliteli kadro kurduk. 1 milyon dolarlık pivot rotasyonu yapılabilir mesela Slaughter-Jawai ikilisiyle.

İçimden bir his diyorki 8. yabancımız Jawai olacak...
Ve o his yine diyorki sene içerisinde takıma katılıp bir şekilde katkı sağlayacak...
Duyum filan değil, sadece his :)

Hamed Haddadi sezonu İran'da tamamlamış.İstenirse rahatlıkla transfer edilebilir.Mejri ile benzer özelliklerde ve hücum özellikleri Mejri'ye göre çok daha iyi

Hamed Haddadi sezonu İran'da tamamlamış.İstenirse rahatlıkla transfer edilebilir.Mejri ile benzer özelliklerde ve hücum özellikleri Mejri'ye göre çok daha iyi

2010'da milli takımla İstanbul'dayken Galatasaray'a gel dedim NBA'ye gideceğim dedi aferin hedefi var dedim sonra NBDL ve Çin dolandı durdu. Avrupa'nın özellikle Euroleauge'in sertliğine artık ayak uyduramaz. O günlerde gelseydi NBA'ye gittiğinde daha farklı bir gözle bakılırdı.

Bildiğim kadarıyla kulüpte bir kaç kez teklif yaptı. Geçen sezon ısrarcı olmayan bir tutumla teklif yaptık onu biliyorum.

En güzeli de Bogdanovicin üstünden atmış:)

Yalnız Partizan taraftarı o şoka rağmen Kızılyıldızlı oyunculara birşey atmıyor , saldırmıyor. Türkiyede de olur birgün umarım

Maç Kızılyıldız ile değil ya Cedevita ile. Bu arada Bogdanovic'in videodaki ilk saniyelerde yaptığı savunma hatasını 10 yaşındaki çocuk yapmaz be :)

En güzeli de Bogdanovicin üstünden atmış:)

Yalnız Partizan taraftarı o şoka rağmen Kızılyıldızlı oyunculara birşey atmıyor , saldırmıyor. Türkiyede de olur birgün umarım

Ayrica mac euroleague e gidecek takimi belirliyordu. Euroleague gediklisi takimlarinin gidemeyecek olmasi da cabasi

Tofaş'taki Doğan Şenli 5.uzun için iyi bir adaydı hem de genç ancak Beşiktaş almış oyuncuyu

Ayni anda mac kadrosunda olabiliyordu fakat 2 devsirme olmayacagi icin, Vidmar yabanci kontenjanina giriyor, Zoric veya kleiza kadro disi oluyordu. Ben Vidmar in, Bjk de bile oynarken devsirme olarak oynadigini düsunuyorum.

Olabilir çok detaylı hatırlayamadım yabancı sayılmış olabilir ama peki Vidmar devşirme değil miydi?Onlar kullanmasa da devşirme diye hatırlıyorum yanılıyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri