• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sponsor, eski sponsorumuz yani Liv Hospital. Eyüp Yıldız açıkladı.

Gözlerim yaşardı resmi siteden açıklama geldi Ender Aslan la sözleşme yenilendi 1+1

Helal olsun Ender'e. İstediği rakamdan indirime gidip klüple anlaşmasına rağmen bir indirim daha istendi ve onuda kabul edip imzayı attı.

Bu sponsor hamlesiyle daha iyi bir uzun alabilir miyiz acaba

Liv Hospital gecen yildan daha yuksek Para verecekmis Galatasaraya. Eyup Yildiz oyle yazdi.

Transferin resmi siteden açıklanmasının sebebi sanırım Enderin twitter adresinin olmamasından kaynaklanıyor .

[h=1]Nuria Martinez Galatasaray Odebank'ta[/h]

Galatasaray Odeabank, Nuria Martinez ile 1 + 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Nolan Smith ve ender Arslan'in takimda olmasiyla ligdeki PEK cok macta Arroyo dinlendirilebilir. Nolan takima hemen uyum saglarsa ve ender gecen sezona gore bir tik daha iyi oynarsa Arroyonun uzerindeki yuk azalacaktir. Enderin kalmasi Bu sebeple cok guzel oldu. Darisi Cenkin basina.

Hükümet sponsorlara baskı yapıyor balonu da patladı. Sonuç olarak yine hükümet adamı Muharrem Usta sponsor oldu.

Sponsor işinin çözülmesine sevindim. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Sponsordan gelecek para, mevcut bütçemize ek olarak mı yansıtılacak? Yoksa en baştan beri, planlanan bütçeye tahmini sponsor geliri dahil miydi?

Sponsor işinin çözülmesine sevindim. Yalnız merak ettiğim bir konu var. Sponsordan gelecek para, mevcut bütçemize ek olarak mı yansıtılacak? Yoksa en baştan beri, planlanan bütçeye tahmini sponsor geliri dahil miydi?

Bunu 3-4 gun once eyup yildiza sormustum. Sponsordan gelecek Para butceye direk eklenmeyecek. Kulubun cebinden cikacak parayi amorti edecek.

Transferin resmi siteden açıklanmasının sebebi sanırım Enderin twitter adresinin olmamasından kaynaklanıyor .

Hahahaha buna çok güldüm, eline sağlık Furkan :)

Sanırım bu hafta gelecek transfer açıklamaları, hepimize hayırlı olsun. Zor bir dönem geçirdik vallahi.

:) Süper :)

Sonunda resmi bir açıklama geldi buna da şükür.

Liv Hospital ile devam etmek hoş olmadı bence. Daha güzel isimli daha çok para veren bir sponsor bulabilseydik keşke :)

Baskonia 5 numara için İversonla anlaşmış bu arada Vougioukas ile anlaşamadılar demek ki sponsor haberi doğru ise bizde de maddi belirsizlik azalmış oldu tekrar gündeme gelebilir tabı gündem de çıktı ise

:) Süper :)

Sonunda resmi bir açıklama geldi buna da şükür.

Liv Hospital ile devam etmek hoş olmadı bence. Daha güzel isimli daha çok para veren bir sponsor bulabilseydik keşke :)

Beceriksiz yönetim bunu zor becerdi. Bence kıllısına gerek yok :)

Arkadaşlar dün aklıma gelen birşeyi yazayım sizlere sezon bitince Langforh'un adı Türkiye Milli takımı için çok geçmişti biraz düşündümde bu oyuncu neden Jamont olmadı bence Türk statüsünde oynasaydı belki Langforth dan daha fazla katkı verebilirdi takımımıza.

Birde Ender transferi sponsor işinin bir anda çözülmesi geçenlerde Ergin Hoca'nın yaptığı açıklamalar olabilir.

Bugün Avustralya-Finlandiya maçı var saat 7'de. Yayın bulmaya çalışacağım.

Oo bi günde iki isim açıklamışız, ortalamayı fazlasıyla aştık. Daha bir ay falan beklemeyin açıklama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri