TBL 21. Hafta | Galatasaray: 92 - Fenerbahçe Ülker: 88

Bu maçı izlemeyenler çok şey kaçırdı gerçek GS bu işte :D
 
ooooooohhhhhhhh beeeeee!!! ilk kez macı izlerken buraya yorum yazmadım, kazandık. gsbasket maç anlarında benim için bitmiştir :D
Sinan eline sağlık! Aslansın aslan, hakkın ödenmez senin sakat sakat oynadı bi de...
 
Hiç umudum yoktu ama bu takım beni utandırdı. Helal olsun hepsine!.. :D Bu akşam tribünlere gelen taraftarlara da teşekkürler. :)
 
Arkadaş yok böyle bir şey 6 kişiyle şu takımı yendik ya helal olsun yok böyle bir şey, adamlar resmen final four yolcusu ama genede yendik hemde 6 kişiyle yok yok yok böyle bir şey hepinize sonuna kadar helal olsun
 
Ağlattınız lan! Hepinize helal olsun! Yüreğinize, bileğinize sağlık!

6 kişilik Galatasaray > fenerbahçe+ülker+tbf

#YenilmezArmada
 
Ama bu sene yapılanları unutmayacağız. Takımı bu hale getirenleri, murat özyeri ve diğerlerini unutmayacağız!!!
Ergin Hoca ve bu çocukların sahaya koyduğu mücadele anlatılmaz! Carlosla ilgili de söyleyeyim fikrimi bence gitmekte haklıdır, yönetim yalan söylerse yapacak bir seyi kalmadı oyuncuların..
 
Ergin hoca ve aslanlarina baksinlar ve utansinlar.. Yonetim heralde kendine gelememistir bu galibiyetten sonra.. Nasil olur demislerdir..Yeni planlari bu sefer yaza kadar para vermemek.. Problem degil..Gerekirse tribunden 2-3 kisi lisans alir iner hem fenerasyona,hem klubun icindeki GS'li olmayanlara karsi mucadele devam..

Not : Ergin ATAMAN icin ne desek az...Bundan iyisini yapacak varsa dunya uzerinde buyursun gelsin
 
Maç biteli 10 dk oldu ben ağlamaktan yeni kendime geldim... Allah'ım iyi ki Galatasaray'lıyım... Helal olsun be size aslanlar, sizin hakkınızı vermeyenlerin allah belasını versin be
 
İkinci yarıyı izleyebildim. Orada olmayı çok istedim. Onları ellerim patlayıncaya kadar alkışlamayı çok istedim. Hepsinin ismini tek tek bağırmayı çok istedim. Hepsiyle gurur duydum. Spor para değil,ruh işidir,o da biz de fazlasıyla var. Hepsine helal olsun. Büyüksünüz.
 
Bu takıma taraftar rakip ayırt etmeksizin her maç bunun yarısı kadar gitse en kötü final yaparız; ya ezeli rakipler gelir ya iş milli bir mesela haline gelir ya da israil takımı gelince zahmet edip gitme tenezzülünde bulunuyor taraftar. İddia ediyorum Arroyo olayı 2-3 hafta önce olsa, netleşse takım o şoku geçen hafta yaşamasa madridle bile kafa kafaya oynardık. GURUR DUYUYORUM !!!!
 

Üst