• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Soulukas-Mike James-Pargo- isimleri ne kadar alıyor yıllık bilen varmı?

Sloukas çok almıyordur ama onu Oly'den kopartmak için verilecek maaş çok olur tahmini 1.5 milyon dolar/euro civarı bir şeye mal olur ki o kadar paralara değecek bir isim değil.

Para yok ama şu net sene başinı gectim ortasında yaptığımız transfer hatası bir lig finalini kaybettirebilir bize.

Alinmasi Gereken Yabancilar : De shaun wood ( Tofas ) + Keith Langford ( Unics ) + Boban Marjanovic ( Kizilyildiz ) + Ryan Toolson ( Malaga ) + Fran Pilepic ( Cedevita Zagreb )
Kalmasi Gereken Yabancilar : Patric Young + J.Carter(T.C Statusu)
Alinmasi Gereken Turk Oyuncular : Samet Geyik ( Tofas ) + Cenk Akyol ( Efes )
Kalmasi Gereken Turk Oyuncular : Ender-Sinan-KG

Ne kadar mümkündür, maddi açıdan piyasa açısından bilmiyorum ama, Duşan Cantekin'i çalabilsek çok iyi olur.

Justin Carter'in Turk statusunde oynama olayi nedir, acar misiniz? Milli Takima alinmadigi surece boyle birsey mumkun degil diye biliyorum?

Mike James Laboral'den çok kazanmıyordur, taş çatlasa 700 bin dolar falandır yıllık. Calathes seviyesinde oyuncuları getirmemiz imkansız, hiç olmayacak şeyler maalesef.

Seneye adımlarımızı dikkatli atalım ve oyuncuların maaşlarını zamanında ödeyelim. Başarı için illa janjanlı yıldızlara gerek yok.

Ercegin alacağı maaş ve pota altı rotasyonu önemli kendisinin kalıp kalmamasinda

Erceg 400 bine evet derse hay hay, aksi takdirde verilecek her kuruş zarardır.

Geçen ay Real Madrid'in istediği Erceg, şimdi bizimle devam etmeye sıcak bakıyormuş. Bak sen?.. :) İşte bunlar hep menajer... :D

Arkadaşlar Erceg sezonun kalan maçlarında bu performansına yakın oynasın amenna diyeceğim ama,1 maç oyna 15 maç savunmada kılını kıpırdatma olayı devam edecekse hiç k.bakmasın beyefendi ayrılsın..
Ayrıca Fbü odeabank ile sponsorluk anlaşması yapmış ? kadın takımımızı bırakıyorlar mı acaba?Ülker varken üstüne birde bu,yan sponsor galiba isim hakkı felan değildir yüksek ihtimal forma arkası ve ya şort reklamı sponsorluğudur tahminim?Ek kaynak sonuçta.. (yeri burası değil ama..)

Arkadaşlar Erceg sezonun kalan maçlarında bu performansına yakın oynasın amenna diyeceğim ama,1 maç oyna 15 maç savunmada kılını kıpırdatma olayı devam edecekse hiç k.bakmasın beyefendi ayrılsın..
Ayrıca Fbü odeabank ile sponsorluk anlaşması yapmış ? kadın takımımızı bırakıyorlar mı acaba?Ülker varken üstüne birde bu,yan sponsor galiba isim hakkı felan değildir yüksek ihtimal forma arkası ve ya şort reklamı sponsorluğudur tahminim?Ek kaynak sonuçta.. (yeri burası değil ama..)

Odeabank Beşiktaş'a sponsor diye biliyorum.. Bizimle sponsorluk bitmez bence, adamlarla 5 yıllık anlaşılmıştı yanlış bilmiyorsam ve parayı da peşin almışız sanırım

Yerli transfer dönemi kapandı. Özel izni olan Tutku hariç alınabilecek oyuncu yok

Bu saatten sonra en büyük transfer dönerse Arroyo olur.

Odeabank Beşiktaş'a sponsor diye biliyorum.. Bizimle sponsorluk bitmez bence, adamlarla 5 yıllık anlaşılmıştı yanlış bilmiyorsam ve parayı da peşin almışız sanırım
Para peşinse sorun yok :) 5 yılda iyi bir rakam..

Justin Carter Türk statüsünde oynayamaz geçen yaz düzenleme değişti.

Erceg konusunda menajeri saolsun San Antonio haberi bile çıkartrirmisti piyasaya

Geri