• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Şafak 2. Guard için yetersiz bir oyuncu. Oyununu biraz daha geliştirmeli. Bu kadroya ya devşirme olarak Dixon'un alalım. Bir de Türk ya da yabancı forvet. Ya da bir yabancı guard alalım.

Jeter 30 dk oynasa ortalama Şafak lig maçlarında süresini 10-12 ye çıkarır. büyük maçlarda ve Avrupada'da 32-33 dk oynar Jeter 6-7 dk dinlendirir ya o kdar da kötü adam değil şafak. olmadı Sinan oynar oyun kurucu oynamamış bir insdan değil yani Fb'ye öyle çaktık.
Devşirme olarak Simmons'u düşündüm ben. Türk forvetler şut atmaktan başka ne yapıyor ki gereksiz bence.

Şu kadro için bırak 7M'u 12-13M bile ancak yeter. Marko ve Dublijevic'in buy outu var zaten. Ama bu bütçeyle bir de EL'ye gitmeden bu kadroyu kurmamız mümkün değil.

Dursun Özbek bu sene 1p milyon euro olacak dedi bütçe için.
Bu kadro da en fazla 10 milyon euro eder.

Oyuncu bütçesinin 7 milyon dolar olacağını Ergin Ataman söyledi. Ve o kadro da 10 milyona kurulamaz. Zaten Dublijevic için en az 1,5 M€ buy put isterler. Marko için de 500 bin desen 2 milyon eder. 8 milyonla da o kadro kurulamaz bence.

Guardlarımız atletik,topa baskı yapan oyuncular olursa Toolson'da düşünülebilir. Hücumumuzu çeşitlendirir.

Yabancı-yabancı-Şafak
Toolson-Sinan-Göksenin
Micov-Carter
Erceg-Kerem-Ege
D'or Fischer-Sertaç

Ya da Toolson'un yerine Blake Schillb'de olabilir. 3-4 rotasyonunda oynar. Erceg'in sahada olmadığı dakikalarda 4 numaradan oyunu açabiliriz.

Sertaç yerine Türk uzun olarak Duşan'ı alsak daha faydalı olmaz mı?

Bütçe 10 milyon dolar/ euro gibi birşey olucak zaten ama 6-7 milyonu takım oyuncularına verilecek kalan paralar masraflar için.

Kesinlikle yerli bir pivot almalıyız. Sertaç Şanlı için Antep dedikodusu vardı şimdi de Trabzon diyorlar. Şafağı onlardan önce almıştık, Sertaç'ta da aynı şeyi yapalım.

Jeter - Şafak
J.Anderson - Sinan - Göksenin
Mıcov - Simmons
J.Brooks - K.G - Ege
Trewor Mbakwe - John Bryant

6 yabancılı bir kadro oldu. 1de devşirme olarak K.Simmons var. İyi katkı vereceğini düşünüyorum.

Jeter = 800
Şafak = 400
J.Anderson = 800
Sinan =700
Göksenin = 200
Mıcov = 800
simmons =400
J.Brooks = 750
K.G = 400
Ege = 50
T.Mbakwe = 750
J.Bryant = 750

6.900.000 Dolar yapıyor.

Her bölge için 2 youncu + Göksenin ile Ege genç olarak kadroda oldumu yeter. Gerekirse birde pivota türk olarak Sertaç yada Duşan alınabilir.
Atletik bir takım oluşturmak istedim inşallah böyle bir takım kurabiliriz.

Daha bir kaç gün önce ercegle anlaştığımız söylenmedi mi? Hatta carterın da kaldığı ben mi yanlış anladım olayları. Bu oyuncuları yazmadan kadro oluşturmak hatalı kalacakları aşikar sanırım, geçen seneden alacakları da var biraz indirim yaparak yeniden anlaştık erceg micov ve carterla.
bir de şöyle bir durum var james anderson bu sene gelişim gösterdi bize yedirirler mi?
jeter çinde oynuyor sanırım iyi oyuncu ama safakla guard rotasyonu 2 kişiyle geçilmemeli.
son bir sorum olacak baktım ama bulamadım radulijca ne alemde?
bende bir kadro yapayım:
1- Jeter(türk olacaksa Dixon) - Hackett - Şafak
2- Kyle Kuric (Carlon Brown) - Sinan
3- Micov - Serhat Çetin(simmons)
4- Erceg - Samet Geyik - K.G
5- Radulijca(mejiri)yada Bryant - T.Mbakwe

C.Davis'in formu çok düştü boşverin.Sadece Mejia'yı almak çok daha mantıklı olacaktır bence

3. guard olarak Şafak düşünülecekse çok para istemezse Rowland'ı 2.guard olarak alabiliriz.

J. Anderson'ı 800 bin dolara falan alamazsınız. Adam vitrin yapmak için bu sene 200 ibn dolara oynadı ama artık sağlam bir piyasası var hem EL hem de NBA ihtimali var. Eurocupya oynayan bir takım da 1,2-1,5 m civarı bir para verecekki aklını çelebilsin. Bu senen kısa piyasasının en gözde adamlarında birisi EL takımına bile 1 milyondna aşağı imza atmaz. Eurocupta mücadele edeceğimizin bilincinde olup ücret paylaşımı yapalım. Geçen sene bu kadar alıyordu üzerinden değil serbest piyasa bu bir adam geçen sene aldığıyla değil bu sene kendisine önerileceklere göre fiyatını koyar.

Yine aynı şekilde Hackett da 2 milyon Euro kazanıyordu piyasası düştü ama ne kadar düştü ben 1 milyon üzerinde kontrat alabileceğini düşünüyorum.

yerli konteanjenanından KİNSEY olsa ya da DİXON olsa çok daha kolay bir rotasyon kuralabilir..
1-dixon -bo mccalebb-şafak
2-sinan-carter-nikolov
3-micov-marko-göksenin
4-lampe-kerem-ege
5-lasme-mark zırbes

Mejia için Tofaş ile anlaştı haberleri var. Hatta Trabzon'da teklif yapmış ama Orhun Ene faktörüyle Tofaş'a gidiyormuş. 2.lige gitmesi garip. Tofaş baya bütçe ayırdı sanırım. Daçka'nın yolundan gidecekler herhalde.

ya da;
1-aaron jackson-bo-şafak
2-sinan -kinsey-nikolov
3-micov-carter(marko)-göksenin
4-lampe-kerem-ege
5-lasme-zırbes

Yine aynı şekilde Hackett da 2 milyon Euro kazanıyordu piyasası düştü ama ne kadar düştü ben 1 milyon üzerinde kontrat alabileceğini düşünüyorum.

Hackett 2 milyon değil 800.000 euro kazanıyor yıllık ve 1 yıllık daha sözleşmsesi var ancak Milano'nun çıkabileceği konuşuluyor sözleşmeden.

J. Anderson'ı 800 bin dolara falan alamazsınız. Adam vitrin yapmak için bu sene 200 ibn dolara oynadı ama artık sağlam bir piyasası var hem EL hem de NBA ihtimali var. Eurocupya oynayan bir takım da 1,2-1,5 m civarı bir para verecekki aklını çelebilsin. Bu senen kısa piyasasının en gözde adamlarında birisi EL takımına bile 1 milyondna aşağı imza atmaz. Eurocupta mücadele edeceğimizin bilincinde olup ücret paylaşımı yapalım. Geçen sene bu kadar alıyordu üzerinden değil serbest piyasa bu bir adam geçen sene aldığıyla değil bu sene kendisine önerileceklere göre fiyatını koyar.

James Andreson'a 1 Milyonun üzerinde, Hackett'a da 1 Milyonun üzerinde kontrat verecek takım tek kelmiyle "SALAKTIR"...
Avrupa'da Fenerbahçe gibi bir enayi çıkmadıktan sonra 1 Milyonun üzerinde kontratı anca rüyalarında görürler...
NBA'e gitseler onlara 1 Milyonun üzerinde verecek takım yine bulamazlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri