• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet ve Dusan fena hamleler olmaz özellikle Samet . Ama broekhof u ben de kamuoyunun aksine o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banvit Simmons ve Maxim Mutaf haric butun takımı yenileyecek.Simmons alınamaz.Micov'a yedek olarak Broekhoff cok super olur benchten gelip takıma hem savunmada hem hücuma enerji katar.Lafayette-Carter-Broekhoff-KG-Atletik Pivot.Bence oyunun iki tarafınıda iyi oynayabilecek bir benchimiz olur.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız ben şu furkan arkadaşın millet ile tartışmasından bıktım yahu insan da biraz saygı olur ya kimse mi uyar mıyor bu arkadaşı. Tamam kendi doğruların olabilir bunu savunman en doğal hakkın ama karşında ki kisiye saygısız şekilde hitap etmek ve küçük aşağılayıcı görmekte nedir. Üslubun beni rahatsiz ediyor ve her konuda senin tartışmanı görmek istemiyorum.

Estağfurullah benim kimseyi küçük görmek gibi bir derdim yok. Kendisi sürekli ergen kelimesini kullandıkça kendisine anladığı dilden konuşuyorum her neyse.

Jeter (Dentmon) (700k) - Barış (400k)
Logan (700k) - Sinan (750k)
Micov (640k)
Brooks (700k) - Kerem (500k) - Ege
Lasme (Mbakwe) (900k) - Loncar (500k)

Ortalama 5.790.000 $ yapıyor. Ücretlerde hata payı olabilir ancak 7 milyonluk bir bütçe tarz bir kadroya yeter gibi

Beyler bu Karşıyaka 2012 deki Ergin hocamın takımına benzemiyor mu rol paylaşımı olarak?

Dixon - Arroyo
Dj Strawberry - Hawkins
Gabriel - Bonsu
Diebler - Serhat
Barış - Barış :)
Soner - Mehmet Yagmur
Ersin - Cemal ( eh işte ) :)

Kim haklı kim haksız okumaya bile üşeniyorum ama sürekli aynı kişilerin tartışması baya can sıkıcı oldu forumda. Forumda başlık sahipleri için çekiliş falan yapıldı da ben mi kaçırdım acaba? Sürekli kim ne yazsa karşısına kendi düşüncesini yazan tipler var. Yahu kendi düşünceni yaz tabi ama her yazdığını da başkasına cevap olarak yazarsan ohooo.

Ercegdense atletik Amerikalı veyahut Güney Amerikalıları tercih ederim. Karşıyaka'nın düşük ücret kazanan ve KSK'ye imza atmadan sadece vasat üstü olan oyuncuları basketbolun Amerikalıların oyunu olduğunu gösteriyor.

Basketbol şubesinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusuna, erkek şubesi tarihinin en büyük 2 başarısından birini yaşatan takımın en önemli oyuncusu olan Carlos Arroyo'nun basketbolunu kötüleyecek adam izlemesin bu sporu kardeşim. Herkesin fikrine saygım var ama Carlos'a savunma üzerinden eleştiri yapan adama saygım yok.

Arroyo'ya savunması üzerinden vurmak çok saçma da hala niye arroyo'yu tartışıyoruz onu anlamadım. sezon ortasındaki ayrılık olmasaydı da yeni sezonda devam etmezdik arroyo ile. euroleague-gs seviyesindeki son senesiydi bence. belki 7. yabancı olarak-süresini kısıtlayarak EuroLeague'de zaman zaman faydalanabilirdik ama işte bütçemiz de ortada.

Öte yandan micov-erceg ile devam edeceğimizi düşün

FB Serhat Çetin'i elden çıkartmak istiyormuş. Keşke alabilsek... Bu sene fazla forma şansı bulamadı, ama geçen sezon Tofaş'ta çok verimli bir sezon geçirmişti.

..düşünürsek alacağımız pivot kesinlikle atletik çember savunucusu ikili oyun bitiren biri olmalı. dunston efes ile anlaşmışken lasme ideal duruyor.(önceki mesaj için özür, mobilden yazıyorum)

Şikeciler İsmet Badem'in deyimiyle "gadalak"ın opsiyonunu kullanmamış. Nba istiyormuş galiba.

Bence bize iki tane uzun lazım.Ve bunlardan biri Paul Davis olsaydı keşke.Davis çok net katkı verirdi adam da sertlik,mücadele ne ararsan var..

Lasme bize çok katkı sağlar ancak fiyat konusunda şüphelerim var yani ona vereceğimiz parayla karşıya gibi araştırıp iyi oyunculara alabilir hem de daha ucuza.

Arroyo'nun dönmesini şahsen ben de istemem. Evet gayet iyi oyuncu ona lafım yok, kalitesi ortada ama bırakıp gitmesi pek olmadı. Furkan ile durumları aynı değil bence. Furkan çıkış opsiyonunu kullandı ve sanırım kulübe para kazandırarak, eğer oyuncunun ayrılmasını istemiyorsan opsiyon koymazsın madde eklersin sözleşmeye vs. ama Arroyo alacaklarını gerekçe göstererek resmen sezon ortasında kaçtı gitti takım kaptanıyken. Ayrıca şu an gerçekten Arroyo 1.5 milyon dolar/euro kontratı göremez bu konu tartışılmamalı bile bence.

fener forumlarında konuşuyorlar
adrew gitmiş
oguz dackaya
semih NBA
nemanyada gitti

ama boby i alıyorlarmış

Sezonu Varese'de tamamlayan Eric Maynor'un Nba'e dönme durumu var mıdır?Kazandığı yıllık ücreti nedir ne değildir bilmiyorum ama bize gelirse çok iyi transfer olur

Erceg 1 milyondan aşağı almaz.
Bunun içinde takımda tutmaya gerek yok.
1 milyona taş gibi bir 4 numara ve birde guard bulunur.
Erceg takımda kalmaz umarım.

Samet ve Dusan'dan ben Dusan'i tercih ederim.

Micov varken Broekhoff olmaz sanki.
Oraya daha atletik biri lazım bence.

Basketbol şubesinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusuna, erkek şubesi tarihinin en büyük 2 başarısından birini yaşatan takımın en önemli oyuncusu olan Carlos Arroyo'nun basketbolunu kötüleyecek adam izlemesin bu sporu kardeşim. Herkesin fikrine saygım var ama Carlos'a savunma üzerinden eleştiri yapan adama saygım yok.

Sen kimsin bana basketbolu izleme diyeceksin ! Sen altına pislerken ben basketbol seyrediyordum

Anlamanda kıtlık mı var? Diyorum ki Arroyo bizden aldığı ücreti dünyanın hiç bir yerinde alamaz .Çünkü yaşının da etkisiyle bu ücret karşılığı bir oyun ortaya koyamıyor.Kaldı ki adam bizden ayrıldıktan sonra Euroleague takımlarından bizden aldığının yarısı kadar bile bir teklif almadı.Yani benim söylediğim göreceli bir önerme değil.İspatlanmış bir durum.Adam şu an Porto Riko'da oynuyor.

Peki hücum özellikleri hala yukarda olan Arroyo'nun, yaşı dolayısıyla büyük bir savunma handikapı yok da bonservisi elinde olmasına rağmen niye şu an CSKA'da, Barca'da, Real'de , Maccabi'de, Armani'de, Unics'de değil ?Ya da savunması mükemmel de hücumu kötüleşti, o yüzden mi kontrat alamıyor ? Ya da bütün bu Euroleague takımları mal da bir sen mi akıllısın?

Weems csk dan ayrılmış ve ülkerin bu nedenle gou dan çıkış yaptığı söyleniyor.

Bizde hala Micov ve Erceg ile uğraşalım ne yazıkki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri