• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışma olur ama emin olun şubedekiler bizim kadar düşünmüyor şubeyi. Kırmaya gerek yok birbirimizi hele hele bu adamlar için :)

Micov ve Erceg in kalması bence olumlu. Micov da tartışacak bir şey olmadığını düşünüyorum zaten. Erceg ise tartışılır ama Ergin Ataman ın sisteminde olmazsa olmazı. Şutuna güveneceği 4 numara. Savunma sıkıntılı ama onuda bir şekilde takım olarak aşacak formüller bulunacaktır.(umarım )

Yahu Arroyo'yu sevmemeni anlarım da kötü oyuncu demeye çalışmayan trollükten başka bir şey değil. Arroyo olmasa geçen yıl TOP8'i rüyanda görürdün.
Ya furkan bence atlanilan yerler var. Bir kere arroyo tabiki kötü oyuncu değil barca macinda sakatlanmasa biz barcayi eleyebilirdik mesela ya da baska bir sürü sey sıralanabilinir. Lakin arroyo her oyuncunun parasi gecikirken ( bu olayi kesinlikle onaylamiyorum. Gs adini kötülemektir ve bunu yapanlar s.gitmelidir) arroyonun parasi tikir tikir yatiyordu ve bir kac kez gecikince takimini yüzüstü birakip gitti. Micov gitmedi, erceg gitmedi. Arroyo gitti. Net bence olay budur...

Micov ve Erceg'in bu kadar küçümsenmesine sinir olmaya başladım ben. Adamlardan üçüncü sınıf balkan basketbolcusu gibi bahsediliyor, inanılır gibi değil. Takım içi ödeme problemlerinin yaşanmadığı ve kadro planlamasının sağlam tutulduğu bir ortamda Micov da Erceg de daha fazla katkı verecektir.

Arkadaşlar soru sormustum ama cevaplayan olmadi :( cok kaale alinmadim :)
Radulijca noldu bilgisi olan var mi? Nasil olur sizce young gelmeden baya konustugumuz istedigimiz bir oyuncu idi.
Carlon Brown nasil olur bir de fikirlerinizi merak ediyorum :D

Erceg'le Micov euroleague seviyesinde iyi oyuncular yalnız koş koş oynayamayacakları da bir gerçek. Bu durumda özellikle 1 numara transferi çok önemli. Keşke Arroyo'yla böyle şeyler yaşanmasaydı 25 dakika oynayabilse kadronun geri kalan kısmını oluşturmak çok kolay olacaktı. Umarım benzer özelliklerde bir oyuncu alabiliriz (tabii ki öylesini alamayız).

Ya furkan bence atlanilan yerler var. Bir kere arroyo tabiki kötü oyuncu değil barca macinda sakatlanmasa biz barcayi eleyebilirdik mesela ya da baska bir sürü sey sıralanabilinir. Lakin arroyo her oyuncunun parasi gecikirken ( bu olayi kesinlikle onaylamiyorum. Gs adini kötülemektir ve bunu yapanlar s.gitmelidir) arroyonun parasi tikir tikir yatiyordu ve bir kac kez gecikince takimini yüzüstü birakip gitti. Micov gitmedi, erceg gitmedi. Arroyo gitti. Net bence olay budur...

Sene başında bütün oyuncuların geçmiş seneden alacakları varken, alacağı olmayan tek oyuncunun Arroyo olduğunu Ergin hoca söyledi.Hatta gerek erkek gerekse kadın takımında söz verilen şampiyonluk primini alan tek oyuncu da Arroyo'ydu.

Sene içinde ödeme zorluklarından dolayı, bir ara bütün oyuncular kontratlarını feshetme hakkına sahipken sadece Arroyo'nun kontratını feshetme hakkı yoktu.Çünkü sadece onun parası ödeniyordu.Bunu da Ergin hoca açıkladı.Bir insana daha ne kadar imtiyaz verilir ?Adam her sene takımın en ayrıcalıklı oyucusu konumunda

Kaldı ki bizden aldığı paranın yarısını bile dünyanın hiç bir yerinde alamaz.Bunu da zaten şu an bulunduğu konumdan görebiliyoruz.Kendisinden daha sonra takıma kalan Micov, bugün ücretini düşürerek takımda kalıyor.Kaldı ki Micov, geçen sene ki takımın Avrupa'da en çok piyasası olan oyuncusu.Transfer sezonu açılır açılmaz sportando da Barca ve Kazan'ın teklifleri olduğu yazıyordu.

1- Jeter(türk olacaksa Dixon) - Hackett - Şafak
2- Kyle Kuric (Carlon Brown) - Sinan
3- Micov - Serhat Çetin(simmons)
4- Erceg - Samet Geyik - K.G
5-Radulijca(mejiri)yada J.Bryant - T.Mbakwe

Micov ve Erceg'in bu kadar küçümsenmesine sinir olmaya başladım ben. Adamlardan üçüncü sınıf balkan basketbolcusu gibi bahsediliyor, inanılır gibi değil. Takım içi ödeme problemlerinin yaşanmadığı ve kadro planlamasının sağlam tutulduğu bir ortamda Micov da Erceg de daha fazla katkı verecektir.

Bence Micov ve Erceg kalite anlamında küçümsenmiyor.Sadece takım mühendisliği açısından ikisinin aynı anda 25 dakika civarı sahada olması takım savunmasının yukarda olmayacağını işaret ediyor.Açıkçası ben bundan dolayı rahatsızım

Arroyo'yu konuşmaktan bile hicap duyarım. Burak haklı Arroyo'ya bizim verdiğimiz paranın aynısını geçtm %25 azını verecek olan çıkmaz. Burada vergisiz 1.5 M $ para kazanıyordu sonuçta. Ama aldığı para helali hoş olsun hepsini hakketmiştir ondan yana bir lafım yok. Benim için sıkıntı, Hadi GS'ı geç, arkadaşlarını yarı yolda bırakması oldu! Öyle adamlaırn bir daha GS forması görmemesi için çalışmayacaksa GS yönetimleri ne iş yapar?

Erceg için hala da diyorum GS'ın yıldızıdır. Seneye ona göre kuracağız takımı büyük ihtimalle ki mantıklısı da bu. Yalnız takıma kesinlikle 1 saf şutör 1 penetre eden ayapı hızlı combo kesin lazım. Dİxon konuşuluyor o da olursa tadından yenmez.

EL GS'ı bu sene almayabilir. Almazsa seneye kendi yalvarır GS gelsin diye. Bu sene bizi EL'e almazlarsa EuroCup'a da gitmeyelim bence! Soksunlar kupalarını! Bu sezon sadece lige odaklanalım. Zaten EL'de oynamayınca iyi oyuncuları alamayacağız o da ayrı konu

Bence Micov ve Erceg kalite anlamında küçümsenmiyor.Sadece takım mühendisliği açısından ikisinin aynı anda 25 dakika civarı sahada olması takım savunmasının yukarda olmayacağını işaret ediyor.Açıkçası ben bundan dolayı rahatsızım
Aslinda ikisinin defosu kapatilabilir. Ergin hoca kos kos basketbol oynatmayacak gibi. O yüzden post oyunu olan bir pivot ister mutlaka ki hep istedi. Bir tane de bekci atlet ikili oyun bitiren pivot alinirsa ercegin savunma defosunu kapatabiliriz.
Önerim: T.Mbakwe ve J.Bryant
Geriye 2 yabanci hakki kaliyor. Aslinda dixonu türk olarak alip elimizi rahatlatabiliriz. (Tabi önce dixonun türk olma kosullarinin olusmasi lazim) bu iki yabanci hakki icinse ilk tercih Hackett olmali bence...

Şu forumdaki kavga muhabbeti cidden beni uzaklaştırıyor şu güzel forumdan..38 yaşındayım ne kendimden küçüğü küçümsedim ne de 2 yaş büyüğüme abi demeyi ihmal etmedim...Çok ciddiye almayın fikirlerinizi, takımı siz kurmuyorsunuz sonuçta...Herşey unutulur efendiliğiniz baki kalır...

Şu forumdaki kavga muhabbeti cidden beni uzaklaştırıyor şu güzel forumdan..38 yaşındayım ne kendimden küçüğü küçümsedim ne de 2 yaş büyüğüme abi demeyi ihmal etmedim...Çok ciddiye almayın fikirlerinizi, takımı siz kurmuyorsunuz sonuçta...Herşey unutulur efendiliğiniz baki kalır...

:)) Bu foruma ilk girdiğim günü hatırlıyorum. Grup halinde saldırmışlardı bana ahahahaha. Benim de internet tecrübem yok. Hayatımda girdiğim ilk forumdu burası. Günde 500 mesaj yazıyordum uzun uzun ahahaha O kavga ettiğim kardeşlerimin hepsiyle tanıştım sonra. Hepsi de güzel temiz insanlar. Ama işte insna kendini kontrol edemeyebiliyor bazen. İyi yırttık o dönemleri:))

Şöyle bir şey de olabilir.

M. Williams - Şafak
D. Logan - Sinan - Göksenin
Micov - Carter
Erceg - J. Brooks - Ege
Lasme - Kerem

Hem atletik hem şutör adamları içinde barındıran, Erceg ve Micov'a gereğinden fazla yük yüklemeyeceğimiz bir kadro oldu.

pota altına young yeniden gelse keşke yanına da zirbes olsa gecen sene mariç ten beklediğimizi fazlasıyla verirdi...

Erceg konusunda haklısın fakat Micov'un savunmada bir defekt olduğunu düşünmüyorum. Bilakis, takım savunmasını da birebir savunmayı da yukarı çeken bir isim Micov

Erceg konusunda da, hücumda şut atan bir uzunun varlığının yarattığı spacing modern basketbol için son derece önemli. Kadro mühendisliğini Erceg'in ilk 5 çıkmasına göre yaparsan, yani pota altına atletik, ayakları hızlı bir uzun alırsan ve Micov'un da yarıdm savunmasını düşünürsen hiç fena değildir Erceg'in kadroda olması.

Thabeet hala şans bulamıyor aklımıza gelse keşke , avrupada fark yaratabilir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Thabeet hala şans bulamıyor aklımıza gelse keşke , avrupada fark yaratabilir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lafı ağzımdan aldın...

Bende bugün tam onu yazacaktım... Avrupa'yı dağıtır Thabeet...

Biz alalım diye değil ana Marjanovic ve Tavares'i almak isteyen var mı? Merak ettiğimden soruyorum.

Marjanovice teklif yok gerçekten enteresan yani usulca mı yaklaşsak ne yapsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri