Tartışma olur ama emin olun şubedekiler bizim kadar düşünmüyor şubeyi. Kırmaya gerek yok birbirimizi hele hele bu adamlar için 

Ya furkan bence atlanilan yerler var. Bir kere arroyo tabiki kötü oyuncu değil barca macinda sakatlanmasa biz barcayi eleyebilirdik mesela ya da baska bir sürü sey sıralanabilinir. Lakin arroyo her oyuncunun parasi gecikirken ( bu olayi kesinlikle onaylamiyorum. Gs adini kötülemektir ve bunu yapanlar s.gitmelidir) arroyonun parasi tikir tikir yatiyordu ve bir kac kez gecikince takimini yüzüstü birakip gitti. Micov gitmedi, erceg gitmedi. Arroyo gitti. Net bence olay budur...Yahu Arroyo'yu sevmemeni anlarım da kötü oyuncu demeye çalışmayan trollükten başka bir şey değil. Arroyo olmasa geçen yıl TOP8'i rüyanda görürdün.
Ya furkan bence atlanilan yerler var. Bir kere arroyo tabiki kötü oyuncu değil barca macinda sakatlanmasa biz barcayi eleyebilirdik mesela ya da baska bir sürü sey sıralanabilinir. Lakin arroyo her oyuncunun parasi gecikirken ( bu olayi kesinlikle onaylamiyorum. Gs adini kötülemektir ve bunu yapanlar s.gitmelidir) arroyonun parasi tikir tikir yatiyordu ve bir kac kez gecikince takimini yüzüstü birakip gitti. Micov gitmedi, erceg gitmedi. Arroyo gitti. Net bence olay budur...
Micov ve Erceg'in bu kadar küçümsenmesine sinir olmaya başladım ben. Adamlardan üçüncü sınıf balkan basketbolcusu gibi bahsediliyor, inanılır gibi değil. Takım içi ödeme problemlerinin yaşanmadığı ve kadro planlamasının sağlam tutulduğu bir ortamda Micov da Erceg de daha fazla katkı verecektir.
Aslinda ikisinin defosu kapatilabilir. Ergin hoca kos kos basketbol oynatmayacak gibi. O yüzden post oyunu olan bir pivot ister mutlaka ki hep istedi. Bir tane de bekci atlet ikili oyun bitiren pivot alinirsa ercegin savunma defosunu kapatabiliriz.Bence Micov ve Erceg kalite anlamında küçümsenmiyor.Sadece takım mühendisliği açısından ikisinin aynı anda 25 dakika civarı sahada olması takım savunmasının yukarda olmayacağını işaret ediyor.Açıkçası ben bundan dolayı rahatsızım
Şu forumdaki kavga muhabbeti cidden beni uzaklaştırıyor şu güzel forumdan..38 yaşındayım ne kendimden küçüğü küçümsedim ne de 2 yaş büyüğüme abi demeyi ihmal etmedim...Çok ciddiye almayın fikirlerinizi, takımı siz kurmuyorsunuz sonuçta...Herşey unutulur efendiliğiniz baki kalır...
Bence Micov ve Erceg kalite anlamında küçümsenmiyor.Sadece takım mühendisliği açısından ikisinin aynı anda 25 dakika civarı sahada olması takım savunmasının yukarda olmayacağını işaret ediyor.Açıkçası ben bundan dolayı rahatsızım
Thabeet hala şans bulamıyor aklımıza gelse keşke , avrupada fark yaratabilir
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi