• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıyaka'nın 2,5 milyon euro bütçeyle yaptıklarına bakınca, umudu kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Diğer taraftan, KSK'nın yaptığı oyuncu araştırmasını bizde yapacak kişi var mı sorusunun yanıtı maalesf yok...

Şu forumdan 5 kişi alın şube sorumlularının 10 da 1 fiyatına işe koyun herkes kazansın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülker grubu yıllardır Fener'e deli gibi para akıtıyor Doğuş grubu Tbl den dustukten sonra esamesi okunmayan Darüşşafaka'ya deli gibi para akıtıyor ama bize bakarsak hiç bi yönetici basketbola 5 kuruş para vermiyor Odeabank'ın sahibi Galatasaraylı o da yıllık 3 m veriyor.En zengin Aysal'dı o da kulubu borç batağına soktu.En iyisi kulubu satsinlar yada kapatsinlar en azından taraftar bu kadar cefa çekmez.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Annem 71 yaşında bir gözü %10 diğer gözü 2 metreden parmak sayacak kadar görür. Babam 80 yaşında bir dizine protez yapıldı diğer diz berbat. İkisi de ilkokul mezunu. Benim Galatasaray Basketbol keyfim onları da sardı. Evde izlediğimiz maçlardan heyecanımızdan neredeyse oyuncuları ezbere bilmeye başladılar. Ömründe ilk defa onları Abdi İpekçi'de Galatasaray-Royal Halı maçına götürdüm. Hem daha az seyirci olur sıkıntı yaşamayız diye düşündüğümden hem de sanırım başka zaman fırsat bulamadığımdan. Soğuk bi gündü akşam sis de vardı. Annem Arroyo'ya tezahürat yapıyordu, bir yandan da Ender gönder diye bir tezahüratı vardı. Babam da oğlum o uzun nerde diye Erceg'i soruyordu. Kim ne derse desin kimi beğenip beğenmesek de emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Biz ailecek çok keyif aldık takımımızdan. Gidenlerin yolu açık olsun, yeni gelecekler de bize aynı keyfi yaşatsın...
Burada da paylaşmak istedim. Çok sükseli çok lüks bir kadro değil, keyif veren, mücadelesiyle gurur duyacağımız bir takım istiyorum..

Annem 71 yaşında bir gözü %10 diğer gözü 2 metreden parmak sayacak kadar görür. Babam 80 yaşında bir dizine protez yapıldı diğer diz berbat. İkisi de ilkokul mezunu. Benim Galatasaray Basketbol keyfim onları da sardı. Evde izlediğimiz maçlardan heyecanımızdan neredeyse oyuncuları ezbere bilmeye başladılar. Ömründe ilk defa onları Abdi İpekçi'de Galatasaray-Royal Halı maçına götürdüm. Hem daha az seyirci olur sıkıntı yaşamayız diye düşündüğümden hem de sanırım başka zaman fırsat bulamadığımdan. Soğuk bi gündü akşam sis de vardı. Annem Arroyo'ya tezahürat yapıyordu, bir yandan da Ender gönder diye bir tezahüratı vardı. Babam da oğlum o uzun nerde diye Erceg'i soruyordu. Kim ne derse desin kimi beğenip beğenmesek de emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Biz ailecek çok keyif aldık takımımızdan. Gidenlerin yolu açık olsun, yeni gelecekler de bize aynı keyfi yaşatsın...
Burada da paylaşmak istedim. Çok sükseli çok lüks bir kadro değil, keyif veren, mücadelesiyle gurur duyacağımız bir takım istiyorum..

Uğur kardeşim Allah anne babana hayırlı uzun ömürler versin inşAllah.
Malesef yönetim de anne ve babanda ki istek ve arzu yok.
Asıl sıkıntı zaten tam da burda.

Uğur kardeşim Allah anne babana hayırlı uzun ömürler versin inşAllah.
Malesef yönetim de anne ve babanda ki istek ve arzu yok.
Asıl sıkıntı zaten tam da burda.

Yahu atla deve değil huzur ortamı ve dertsiz borçsuz 6-7 milyon dolar bu takıma yeter. Ergin Ataman o parayla iki katı iş yapar diye düşünüyorum. Ben mi fazla iyimserim Ergin Ataman mı bizi böyle fazla yükledi bilmiyorum. Bırakın adama biraz hareket sahası oluşturun biraz elini rahatlatın. Zaten adamın yapısında karakterinde var o bütçeyle o kadroyla 30-40 milyonluk takımlara kafa tutmak. Aynı kafa yapısı Karşıyaka.. Pınar'ı çeksen uzamaz, atsan atılmaz, var mı var 2-3 milyon dolar. Ama huzur ortamı var inanç var kenetlenme var. Ufuk bazen sinir olduğum ama hırsını inancını takdir ettiğim bi adam. Karşıyaka ve Pınar da köstek olmayıp yardımcı olunca sonucu görüyorsun. Bırakın kadro şöyle iyi böyle iyi demeyi. Sezon başında hepimiz Pınar Karşıyaka'nın ilk 8de kesin olacağını, ilk 4ü zorlayacağını biliyorduk. Şimdi başarılı, daha doğrusu sonuca ulaşmış takımın oyuncularına herkes methiyeler düzüyor. Ola ki Fenerbahçe Ülker'e elenselerdi veya Banvit serisi biraz ters gitseydi ne diyeceklerini görür gibiyim. Sene başında bu kadroyu Ivkovic'e Obradovic'e öner gülmeye tenezzül etmezlerdi. Birçok maçta İsmet Badem söyledi ( bazen yorumları gülmekten kırıyor beni ama ) Karşıyaka'nın kadrosunu Fener'e önersen belki yedek oturamazlar diye... Lafın özü para var huzur var değil, huzur var başarı var...

Karşıyaka'nın 2,5 milyon euro bütçeyle yaptıklarına bakınca, umudu kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Diğer taraftan, KSK'nın yaptığı oyuncu araştırmasını bizde yapacak kişi var mı sorusunun yanıtı maalesf yok...
Hocam yanıldığın nokta şu Ksk bütün bunları 2,5 milyon euro ile yapmadı.Sanırım bu 3.yılları.3 yıldır aynı koç ve temel oyuncu grubu ile devam ettiler..Mesela Diebler-Dixon önceden de bu takımda vardı.Kadroda işe yaramayanları gönderip yerini yararlı olacak adamlarla doldurdular.Bir anda 2,5 harcayıp bu başarı gelmedi.Onları da maliyete eklemen lazım.Öyle 2-3 harcayıp şampiyon olmak yok ama adamlar faydalıyı tuttu-sistemini tuttu-işine yaramayanları tasfiye etti-faydalı oyuncular aldılar..Yani kademe kademe işi götürdüler önce Türkiye kupası sonra şampiyon oldular.Bu 2-3 milyon euro ile de şampiyon olunurmuş vs. bunlar kandırmaca.Sistem-koç-oyuncu uzun süredir var ve 3 yıldır maddi manevi çalıştılar.1 yılda yaptıklarıyla şampiyon olmadılar bu ayrımı ihmal etmemek lazım

Arkadaşlar herkes iyi güzel isimler yazıyor ancak seyircisi olmayan Doğuş Daçka ve 300.000 kişilik bir semt takımı olan Karşıyaka bile şu aşamada bizden çok daha güven veren transferler yaparlar. Galatasaray markasının değerini herkes biliyor fakat bu daha çok futboldaki başarılarla biliniyor. Geçen sene Kızılyıldız maçı oncesi yaşanan üzücü olay, Alba Berlin deplasmanındaki tatsızlıklar yüzünden aldığımız saha kapatma cezalarının yanına bir de ödeme problemleri, terk edip giden basketbolcular eklenince ortaya takdir edersiniz ki hoş bir tablo çıkmadı.

Herkes bu seneyi bir yeniden yapılanma senesi olarak düşünmeli ve Turkiye liginde yarı final, Eurocup'ta da çeyrek/yarı final seviyesinde oynayabilecek bir takım kurup once zedelenen itibar geri kazanılmalı ve finansal denge tekrar sağlanmalı. Geçen yaz Spanoulis'leri kovalıyorduk bunu herkes biliyor ancak basketbolda dün diye bir şey yok. Beklentileri minimum tutup, desteği en üst seviyede sürdürdüğümüz sürece bu takım bizi sevindirmeye devam edecektir. YAzdığınız isimlere saygım sonsuz ancak bu isimlerin %90'ının Galatasaray gelmek için bir sebebi yok. Ne EL'de varız, ne rakiplerden fazla para verebiliyoruz, ne de verdiğimiz kontratı düzenli odeyebileceğimize dair bir garanti var. Samey Geyik'i bile alamadığın bir ortamda Deniz Kılıçlı'nın küçük görülmesi biraz da bizim yanlışımız. Yılın sonunda Ege, Nikolov, Göktürk'ü oynatmak zorunda kaldığımızı unutmayın.

bazı ismi geçen oyuncular okudukça
şaka gibi
iyi ki transferi ergin hoca yapıyor diyorum :D

Benim asıl korkum geçen seneki gibi Ergin Hoca milli takımla iken transferin baştan savma yapılması. İnşallah düşündüğüm gibi olmaz.

Nikolov Yeşil Giresun'la anlaşmış komik gerçekten şu forumda bu kadar Nikolov'un hukuk mücadelesiyle ilgili yazılan mesaja yazık.

Dikkatinizi çekti mi? Erceg hala bir teklif bile alamadı.

Nikolov Yeşil Giresun'la anlaşmış komik gerçekten şu forumda bu kadar Nikolov'un hukuk mücadelesiyle ilgili yazılan mesaja yazık.
Pek bir potansiyeli falan da yok açıkçası bence.Boşa beklemişiz 2-3 sene.Maksimum Giresunda oynar

Dikkatinizi çekti mi? Erceg hala bir teklif bile alamadı.

Abartmasak mı? Adamın menajeri değiliz hiçbirimiz sonuçta.Yarın öbür gün EL'nin en iyi takımlarından biri alırsa bu mesajlar hatırlanır.
Ha hiç sevdiğim bir oyuncu değil benim de şahsen ama teklif almadığını nerden biliyosun ki? Basketbolda defalarca transferi sadece bittiği zaman duyduk yani

Pek bir potansiyeli falan da yok açıkçası bence.Boşa beklemişiz 2-3 sene.Maksimum Giresunda oynar

Potansiyeli var. Ergin Ataman potansiyel çıkarmakla uğraşmaz. Bu çocuk neredeyse hiç bir şey oynamadı yıllarca. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen bin bir engel çıkarıldı. Demek kulüpte bu süre boyunca bu kadar yatırım yaptığı bu çocuk için her hangi bir özel çalışma yapmamış. Kişisel çalıştırıcı verebilirdi.

Bence de, zaten potansiyel olsa öyle kolay gözden çıkarmaz hoca ama mevzu komik kaç senedir sanki bu çocuk oynamaya başlasa playmaker derdimiz kalmayacakmış gibi algı oluştu yarım sezonda bitti.

Potansiyeli var. Ergin Ataman potansiyel çıkarmakla uğraşmaz. Bu çocuk neredeyse hiç bir şey oynamadı yıllarca. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen bin bir engel çıkarıldı. Demek kulüpte bu süre boyunca bu kadar yatırım yaptığı bu çocuk için her hangi bir özel çalışma yapmamış. Kişisel çalıştırıcı verebilirdi.
Ben pek bir şey göremedim potansiyel adına.PG olduğu halde yarısahaya kadar top süremeyen bir adam benim gördüğüm.2-3 ay sonra 19 yaşında olacak bir sporcudan bahsediyoruz.Daha temel fundamentalı yok.Bizi bekledi falan da hayır kurumu da değil Galatasaray sonuçta.Yeterliğiliği yoksa bütçeden boşa 100 bin dolar falan ayırmaya gerek var mı?Futbolda da aynısını yapmadığımız hata zaten.Altyapıdan çıktı diye Aydın ile sözleşme uzatmakla Galatasaray topçusu olmadığı açık olan Nikolov'a yeni kontrat vermek aynı şey bence

Avrupa draft sitelerinde de pek adı geçen bir oyuncu değil zaten Nikolov

Bence de, zaten potansiyel olsa öyle kolay gözden çıkarmaz hoca ama mevzu komik kaç senedir sanki bu çocuk oynamaya başlasa playmaker derdimiz kalmayacakmış gibi algı oluştu yarım sezonda bitti.

Muhammet Demirci de Maradona'ydı,Cafer Can Aksu dünyanın en iyi forvetiydi bla bla
Bir taraftarın gaza gelip oluşturduğu bir algı var bir de gerçekler maalesef

Vidmar ne durumda acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri