• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goudelock, Dixon'dan çok çok iyi oyuncu, bence Fener çok iyi bir transfer yapmış sayılmaz.

Bu butcelerle her sene kadronun buyuk kismini degistirmek zaten en buyuk basarisizlik bi de goudelock i 200 bin dolar verip serbest birakiyorsun gercekten akil almaz. Biz ise kulup ici ihtiras catismalariyla kendi kendimizin en buyuk rakibi oluyoruz maalesef

Ryan Thompson'da eğer 2 numara düşünülüyorsa alınabilir

disiplinsiz tavırları olmuş diyorlar. tbl playofflarında nasıl performans gösterdiği de ortada. savunması da ilk güne oranla daha iyi olsa da yine de fenerbahçe için yetersiz. bence fenerbahçe bundan çok kötü etkilenmeyebilir. merhabalar bu arada.

disiplinsiz tavırları olmuş diyorlar. tbl playofflarında nasıl performans gösterdiği de ortada. savunması da ilk güne oranla daha iyi olsa da yine de fenerbahçe için yetersiz. bence fenerbahçe bundan çok kötü etkilenmeyebilir. merhabalar bu arada.

Madem sene sonu gönderecekti Ülker tüm sezon hücümda neden bu kadar büyük rol verdi oyuncuya sadece silbaştan yapıyor olmak bile olumsuz etkiler Ülkeri

Obradovicin direksiyonu dixona birakip birakmayacagi onlar icin kilit nokta. Eger bjelicanin yerine antici dusunuyorlarsa 4 numarada buyuk eksilme yasarlar 5 numarayada taveresi dusunuyolarmis

Dixon hem takımı oynatan hemde sayı bulan bir oyuncu Gadlak ise sadece sayı yükünü çekiyordu bence ülker iyi transfer yaptı.

Ya renkdaslar birakin ülkeri bakiorum habire onlardan bahsediyosunuz gerek yok onlar tekrar sil bastan kadro yapsinlar biz kendi isimize bakalim.

İsmail Şenol'a göre şu an itibariyle hamle şansımız gözükmüyor. Daha doğrusu listenin üst sıralarındaki, daha kaliteli, EL takımlarıyla transfer savaşı yapacağımız oyuncuların transferi gerçekleşmeyecek. En başından beri belliydi bu durum. Burda öyle hayali kadrolar yazılıyor beklenti öyle bir yükseltiliyor ki.. Korktuğum şu, yaz sonunda burada kimseyi tatmin edecek bir kadro kurulamayacak. Beni her türlü tatmin eder mesela, 7 milyon dolar bütçeli, eski oyuncularına borçlu ve en iyi ihtimalle Eurocup'a katılacak bir takım olarak değerlendiriyorum takımımızı. Herkese tavsiyem, beklentiyi düşürmek ve realist bir açıdan bakabilmek. Eğer yaz sonu beklenti üstü bir kadro kurulursa ne mutlu bize ancak kurulmaz ise en azından hayal kırıklığına uğramayız. Nasıl bir kadro kurulursa kurulsun, biz bu takımı kadrosu için sevmiyor, kadro kalitesine göre desteklemiyoruz...

Bi süre unutun transferi. İsmail Şenol aday adayı birini dahi söylemedi varın siz düşünün vehameti.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbola 6-7 milyon dolar anca ayırıp Sabri gibi takozlara milyonlarca lira verenlere lanet olsun. Galatasaray'ın parasını sömüren her kimse burnundan çıksın.

İsmail Şenol'a göre yakın zamanda transfer zormuş.

Ne diyeyim, allah belanızı versin yönetim kere.

İsmail Şenol'a göre şu an itibariyle hamle şansımız gözükmüyor. Daha doğrusu listenin üst sıralarındaki, daha kaliteli, EL takımlarıyla transfer savaşı yapacağımız oyuncuların transferi gerçekleşmeyecek. En başından beri belliydi bu durum. Burda öyle hayali kadrolar yazılıyor beklenti öyle bir yükseltiliyor ki.. Korktuğum şu, yaz sonunda burada kimseyi tatmin edecek bir kadro kurulamayacak. Beni her türlü tatmin eder mesela, 7 milyon dolar bütçeli, eski oyuncularına borçlu ve en iyi ihtimalle Eurocup'a katılacak bir takım olarak değerlendiriyorum takımımızı. Herkese tavsiyem, beklentiyi düşürmek ve realist bir açıdan bakabilmek. Eğer yaz sonu beklenti üstü bir kadro kurulursa ne mutlu bize ancak kurulmaz ise en azından hayal kırıklığına uğramayız. Nasıl bir kadro kurulursa kurulsun, biz bu takımı kadrosu için sevmiyor, kadro kalitesine göre desteklemiyoruz...

Kardeşim, öyle bıktım ki, parası düzenli ödenen ve elinden geleni yaptığını gördüğüm takım, beni her türlü tatmin eder...Sanırım, çoğu kişi benimle aynı noktada şu anda...

Bu basiretsiz yöneticiler olduğu sürece çok da bir şey beklemeyin bence..sabrinin sözleşmesiyle ilgili taraftarların isyanına verdikleri cevaba bakın ne kadar basiretsiz insanlar olduklarını anlarsınız..Sabriye üstelik pazarlık bile yapılmadan verilen paranın yüksekliği tartışma konusu olmuşken adamlar kamuoyuna hamza hoca kalmasını çok istemişti gibi saçma sapan bir cevap verdiler.taraftar sabri'yi neden takımda tuttunuz demedi ki niye bu kadar büyük paralar verdiniz dedi bre ahmaklar...zaten fenerbahçe,barcelona falan kapıda bekliyordu sabriyi almak için.burada suçlu olan sabri değil yabancı sınırı kalkmışken bu kadar parayı ona veren iş bilmez yöneticilerdir..kimse sabriye kızmasın..aslında sabri burada sadece bir örnek.futbolda her yıl saçma sapan transferlere harcadıkları paraların (burada futboldaki tüm transferlere harcanan paraları kastetmiyorum sadece hajrovic,veysel sarı,tarık çamdal gibi üstüne para verip gönderilen adamlara harcanan paraları kastediyorum) sadece yarısını basketbola harcasalar basketbol takımı çoktan euroleaguede A lisansını da almıştı,iyi bir sponsor da bulmuştu.uzun lafın kısası bu yönetim anlayışı değişmediği sürece ne basketbolda ne de futbolda bir halt olmaz bizden

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en pişkin yöneticileri bu arkadaş. Milyon tane yanlışları var. Hala bir tane yanlışlarını kabul edip düzeltmeye gittiklerini görmedim.

Yahu kaç yaşında adamlarsınız. 10 IQ'nuz yok mu bu takım kadro kuramazsa hiçbir Avrupa Kupasına gidemeyecek bunu idrak edebilecek beyni olan 1 tane insan evladı yok mu şubede?

Allah topunuzun belasını versin, 4. yıldız uğruna ne hale geldi koskoca kulüp. Futbol A takımının kadrosu diğer branşlardaki oyuncu sayısından daha fazla yahu.

Babalarının paralarıymış gibi ona 300 zam ona 500 zam verip duruyorlar. Eleştiriyorsun bu sefer o 4.yıldızı taktırdı eleştiremezsiniz diyen taraftarlar çıkıyor.

Bizden bir arpa boyu yol olmaz. Tarihin en büyük sponsorunu bulduk diye alenen yalan söyleyen bir Galatasaray başkanı. Yahu Galatasaray bu kadar ele ayağa düştü mü ya.

Valla ne olursa olsun direksiyonu emanet edecek biri şart. Amerikalı olmasa da olur. Ancak bir tane skor potansiyeli yüksek dengesiz Amerikalıda şart takıma. 5 numara da çok iyi isim olmalı.

Bence ilk şart dediğim gibi direksiyonu tamamen emanet edebileceğimiz bir PG ve kaliteli bir C.

Başka takımın transferlerini konuşuruz artık bi süre. Brown Efese imzayı atmış dunston da imza atmak üzere 4 5 rotasyonlari kusursuza yakın oluyor. Takımla uyumlu kaliteli de bir guard alirlarsa ligde rahat şampiyon olurlar, avrupada da F4 zor olmaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bu yönetim en fiyasko yönetimlerden biri olacak gbi görünüyor. Hataları olmuştur ama ünal aysali biz daha çok ararız.hataları ayrı ama vizyonu tarzı kesinlikle bu ülkenin çok çok üstündeydi

Olmadı forumdan adam çıkaralım yahu ben 2 numara oynarım ayakkabı boyasıyla boyadınız mı tam bir amerikan işte pota altına da kalıplı bir abimizi alırız mis ne o kadar para saçmaya değer mi sonuçta basketbol branş olarak görülmüyor sadece tanınan futbol.

Başkan tam olarak futboldaki şampiyonluğa yogunlasma sonucunda haybeye başkan olmuştur ben uzun zamandır böyle bi başkan seçimi olduğunu görmemiştim pat diye başkan oldu bi anda tamamen faydalandı ortamdan.. Verdiği vaadleri bırakın yolunda giden şeyleri bile bozucak başkan

Bir kere de şöyle arkamıza yaslanıp rahat bir transfer dönemi geçirelim arkadaş. Listemizde olan kaliteli oyuncuları falan konuşalım. Yok ya haram bize. GS yönetimi yol geçen hanına dönmüş; öyle her önüne gelen başkan, yönetici olursa şubelerin hali de böyle olur. Şaşılacak bir durum yok. Şu vasıfsız hatta mal lise zihniyetinden kurtulmak gerek bir an önce. Liseli misin tamam beynin olup olmaması önemli değil, geç! Böyle olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri