• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih'e katılıyorum...
Deniz Kılıçlı uzun rotasyonuna iyi bir takviye olur... Bu çocuk boş adam değil söyleyeyim...
En azından Nalga'nın KSK'a verdiği katkıyı alırız..

Atamanın bu seneki transfer hamlelerini merakla bekliyorum. Efes Brown-Dunston yaparsa boyalı alan kale duvarı olur. Fener bu sene yine güldürecek belli ki. Sloukas Olympiakos'da kaliyormus İsmail Şenol yazdı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık yerli pivot için hamle yapmalıyız fener Duşan ile ilgileniyormuş Sertaç Trabzon'a gidecek büyük ihtimalle böyle giderse Davut Kamer'e kalıcaz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca bence daçka ne kadar harcasa bile yine hüsran yaşayacak

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzzet, Ersin Dağlı ve Emir. Bunlardan en az 1 tanesi iyi olur yerli rotasyonu için.
Emir 3-4
Ersin 3-5
İzzet 3,5-4-5.
Oynarlar ve kalan 6 yabancı da dağılımı uygun yaparsak kafaya oynayan hızlı ve cok değişkenli bir takım olabiliriz.

Haragondy'i göndermiş Valencia. Affetmemek gerek

Qyntel Woods 2 yaş daha genç olsaymış aranan oyuncu olabilirdi hem sinanı hem guardı dinlendirirdik. Gerçi bu sezon ki istatistikleride kötü değilmiş 19.3 sayı ortalama tutturmuş

Lübnanlardan Holman ı alacaksak Massey i de tutup getirelim de ligimiz solak görsün bari :D

Fenerin ilk hedefi Walter Tavaresmiş. Umarım alamazlar..

Herkese selamlar arkadaslar ilk mesajim ama yillardr takipteyim.sponsorluk isi ne olacak belli mi istanbulda yapilan otelin geliri direk basketbola baglansin. Baskette sirketlere muhtac olmadan otuz locali bir salon yaparsak duzenli bir gelrimiz olur.bir suru zengin isadamimiz var neden hicbiri forma sponsru olmuyor bu kisilere ve sirketlere yk dan kimse gitmyordur muhtemelen. Taraftar olarak bu ksilere ve sirketlere sosyal medyadan bir baski yapilamaz mi misal. Oyuncu konusunda da farmar ve radulijca alinsa dger yerler kucuk butcelerle tamamlansa bu surecte ii bir takim kururabilir

Qyntel Woods 2 yaş daha genç olsaymış aranan oyuncu olabilirdi hem sinanı hem guardı dinlendirirdik. Gerçi bu sezon ki istatistikleride kötü değilmiş 19.3 sayı ortalama tutturmuş
Qyntel Woods safiyane yetenek ama herif Nba'den kovuldu hareketlerinden ve disiplinsizliğinden ötürü. Nba'de silik bir oyuncuydu ama kötü şöhreti isminin önündeydi. JailBlazers'ın saygıdeğer ölçüde bir kötü çocuğuydu. Basketbola devam ettiğini şimdi öğrendim. Ben şu sıralar köpek dövüşü filan olmuştur diye düşünüyordum :D

Harangody'i gönderilmiş Valencia'dan alabilirsek iyi olur.

Şu Bobby Brown gelse ne iyi olur ya.

Ayrıca Trey Thompkins'in maaşı ne kadardır acaba ?

Bi ara Dubljevic ismi geciyordu gelirse cok faydali olacagini dusunuyorum. Darussafaka´dan ayrilan Shurna Vidmar dusunulebilir. Farmar butceye cok uygun gorunmuyor. 4 ve 5 numarayi yerli olarak Ege, Kerem ve Dudley uclusuyle gecersek harika olur.

Shurna uzak dursun, biraz sertlik katmak istiyosak Deniz Kılıçlı tam adamıdır herif amerikada bayağı kuvvetlenmiş sınırlı yeteneği olsa da sertlik açısından isterim ben

Young Clippers ile yaz liginde oynayacakmış.

Eyüp Yıldız transfer konuşacağız diyordu. Dinleyen var mı? Varsa bize aktarsa konuşulanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri