• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banvit Courtney Fortson'u da alıyormuş istatistikleri kadar iyi bir oyuncu mu ?

Ergin hoca 4ve5 pozisyona sert oyuncular alırsa skorer kısalarla seneye takım şampiyon olur.efes ve FBü sadece pahalı ama bence yanlış kimya Takım'lar kuruyor.

50 bin euro buy-out bu oyuncu için hiç birşey değil bence..İmkan olsaydı Cinciarini ve Polonara ikilisini birlikte almak çok tatlı olurdu :)

Forum Cinciariniyi beğenmez. Fena oyuncu değildir bana kalırsa, çok merak ediyosan kaç aldığını öğrenebilirim

Bizim forum güzel ancak kendince iyi olduğunu düşünüp oyuncu önerenlere, kendi hesabına göre maaş yazanlara "bu oyuncu mu yaaa ne saçmalıyorsun sen" ya da "bu kadar para verilir mi kafayı mı yedin" tarzında cevap vermek, "benim basketbol bilgim seninkini katlar yeaa" diye ego tatmini yapmak yerine, usûlünce konuşulup anlaşılsa çok daha güzel olacak. Sonuçta hepimizin ortak sevdası Galatasaray ve hepimiz takımımızın iyiliğini istiyoruz. Oyuncu ismi ya da maaşı için birbirimizi kırmaya gerek yok. Sonuçta burda kimse basketbol âlimi değil.

İyi forumlar herkese. Koça güveniyoruz:)

Jeter-Logan-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-James White
Yabancı-Ersin-Ege
Lasme-Duşan

Özellikle James White hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Diğerleri burada üç aşağı beş yukarı konuşuluyor zaten. 4 numara çok öneml ama piyasa dar. Bakalım istediğimiz tarzda birini bulabilecek miyiz.

Kerem Gönlüm karşıyaka'yla anlaşmak üzereymiş diye haberler var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jeter işi zora girebilir, Çin'den teklif almış ve kulüp onu karşılayamıyor. Top Jeter'da artık.

Pargo'da fena olmaz ama ona da Çin'den teklif varmış. Ayrıca Laboral, Valencia, Panathinaikos gibi delici guard arayan her takım sulanır. Kısacası bize düşmez.

Kerem kalsa da gitse de çok şey değişmez keza ben Ege'nin oynayıp gelişmesi taraftarıyım ama Ataman uğraşmaz böyle şeylerle girenden katkı bekler.

Kadro artık oturdu gibi zaten, seneye yarı sahada daha tempolu oynarız.

1 ve 4 numara tercihleri hayati.

X ( Delici ) - Şafak
X- Sinan Güler - Göksenin
Micov - ( Atletik Skorer )
X - Ege
Fundemantal Center ( Golubovic ) - Undersized atletik back up.

1 ve 4 numara da cömert davranmak zorundayız, piyasa dar çünkü.

Skorer için en mantıklı hamle Manny Harris. İsolation güçümüz artar.

Ergin Hoca klasiği bir Fundemental center :) Piyasada bize göre Golubovic'den iyisi YOK.

Undersized back up'da belki Gani Lawal olabilir. Keşke Eric Buckner'ı alsaydık.

Bir de allah aşkına şu kadrolara Langford yazmayın. Yazıyorsun sonra doğru paralara gelir diye saçma bir algı oluşuyor. Sorun şu zaten senin o doğru paraları verecek bütçen yok.

5-6M euro bütçe var 1/4'ünü Langford'a verebilir miyiz ? Veremeyiz. Geçmiş olsun. Hayallerle gerçekler ayrı ayrı yaşar.

5 numara için geçtiğimiz yıl Euroleague ve Eurocup'da iyi performans gösteren Miro Bilan'da düşünülebilir. Cedevita'daki performansından sonra bir yerlere gider diye düşünüyordum ama kaldı orada. Atletik, uçanı kaçanı yakalayan bir oyuncu değil ama zeki ve fundamentali yüksek bir tarzı var. Kesinlikle bulunduğu takıma olumlu katkı yapacak cinsten bir oyuncu. Tabi izlediğim birkaç maçı ve istatistikleri üzerinden vardığım kanılar bunlar.

5 numara için geçtiğimiz yıl Euroleague ve Eurocup'da iyi performans gösteren Miro Bilan'da düşünülebilir. Cedevita'daki performansından sonra bir yerlere gider diye düşünüyordum ama kaldı orada. Atletik, uçanı kaçanı yakalayan bir oyuncu değil ama zeki ve fundamentali yüksek bir tarzı var. Kesinlikle bulunduğu takıma olumlu katkı yapacak cinsten bir oyuncu. Tabi izlediğim birkaç maçı ve istatistikleri üzerinden vardığım kanılar bunlar.

Miro Bilan çok beğendiğim bir oyuncu ama Cedevita ile yine uzattı diye biliyorum kontratını.

Şubeleri ayırıp, Aysal'ı ve eşini şubenin başına getiren bir sosyal medya trollüne inanıp hocaya sallamak da muazzam olaymış yalnız.

Bana diyorsan eğer Kazım'ın o dediğini bilmiyorum. Ayrıca Ergin Ataman Allah mı ? Onu eleştiremeyecek miyiz ? Aysal'a denilmeyen kalmazken Ted-Aliağa-Trabzon-Eskişehir-Telekom-İBB yenilgileri için ses çıkmıyor kimseden Ataman'a.

Herkese sallarken Ataman'ı es geçmeyin para mevzuları tamam ama her deplasmanda mücadele etmeden maçı ilk periyotta vermek zorlu deplasmanlarda fark yemek adetimiz oldu. Objektifsek herkese karşı olalım.

Tremmel Darden veto edildiyse yani gerçekse yazık derim.

Segio Llull'a Houston 23.8 m dolar teklif yapmış 5m euroda bonservis parası ödeyeceklermiş Real Madride. 1 oyuncuyla neredeyse bizim bütçemizi kazandılar :)

Darden i isteyen arkadaslar bi rotasyon yapsinlar ki destekli olsun. 34 yasindaki dardenin su pozisyonda isi yok. Akil var mantik var, belli ki baska bi oyuncu var aklinda yada baske pozisyondan yana kullanmak istiyor yabanci hakkini. Ne diye iki yabanci 3 numarayla oynayacagiz ki? Micov zaten 25 dakika uzeri aliyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Khalif Wyatt düşünülebilir. İsrail'de Hapoel Eliat ile son yılların en büyük sürprizini yapıp yarı finallerde Maccabi'yi 2-0'dan gelip 3-2 elediler. Skorer, topa yön verebilen, ortalama üstü şutu olan, her şekilde sayıya gitmeyi başarabilen komple bir oyuncu Wyatt. Yaşı da 24. Eğer Oly gibi olmak istiyorsak bu tip oyunculara her sene rotasyonda şans vermeliyiz. Bütün takımı böyle oyunculardan kuramayız ancak arada 1-2 tane isim deneyip başarıyı arayabiliriz. İki numara için, Wyatt, Feldeine, Jenkins hem topa yön verebilen hemde skor atabilen oyuncular düşünülebilirler.

Darden i isteyen arkadaslar bi rotasyon yapsinlar ki destekli olsun. 34 yasindaki dardenin su pozisyonda isi yok. Akil var mantik var, belli ki baska bi oyuncu var aklinda yada baske pozisyondan yana kullanmak istiyor yabanci hakkini. Ne diye iki yabanci 3 numarayla oynayacagiz ki? Micov zaten 25 dakika uzeri aliyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Doğrusu bende Darden'i isteyenlerdendim Oly'deki performansına bakarak ama dediğin gibi 34 yaşındaysa hiç bulaşmamak daha mantıklı,Mehmet Beygirci'nin önerdiği Khalif Wyatt'ı Ergin hoca acaba takip ediyor veya istiyormu ? böyle adamlar isimsiz olarak gittikleri takımlarına iyi katkı verebiliyorlar düşünülmeli.

Pg:Jeter(Pullen )-Engin-Şafak
Sg:Sinan-DeMarcus Nelson(Dyson)-Göksenin
Sf : Micov - Broekhoff
Pf:Brooks-Ege
C:Haddadi(Golubovic)-Elonu (Stepheson, G.Lawal)

Şu kadro icin ne kadar bütçe gerekli

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alabileceğimiz oyuncuların bi kısmı en azından iki pozisyonu oynayabiliyor olması lazım bence.

benim tercihim:

Mike James - şafak
nedovic - sinan - göksenin
micov - hem sg hem sf oynayabilecek amerikalı skorer
x - dudley - ege
lasme - izzet

lasme muhtemelen efes'te kalmazsa yunanistan yapar. atletik pota savunucusu ikili oyun bitiren yine o tarz bi uzun olabilir. bence en mantıklısı young'ı beklemek. riskli ama alınabilir bi risk. eğer iki yabancı uzun pozisyonu için tercih edilecekse ikinci uzun mejri veya begic olsun isterim. özellikle begic.

Keremin İstanbulu bırakıp Izmire gidiceğine ihtimal vermiyorum

Ataman 6 milyon dolarlık bütçemiz var çok iyi yabancılarla görüşüyoruz Sinan,Ege,Şafak,Gökseninin yanına biri deneyimli iki yerli daha alıcağız demiş .Kerem gidici yani deneyimli yerli kim acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri