• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2+1 yıl sözleşmesi vardı devam edecekler büyük ihtimal 50bin euro buy-outu var.
50 bin euro buy-out bu oyuncu için hiç birşey değil bence..İmkan olsaydı Cinciarini ve Polonara ikilisini birlikte almak çok tatlı olurdu :)

1-2 oynayabilecek 2 numara mümkünse undersize kalmayacak oyuncu şeçenekleri kimler olabilir peki ?

Ben çift guardlı sistemde Diot-Jeter olarak düşünüyordum yaklaşık 5-6 aydır kafamdaki şablon bu şekildeydi. Zisis-Bo modeli yakalamak için idealdi bence.

Jeter - Barış Ermiş - Şafak Edge

Marcus williams-Sinan-Göksenin

Vladimir Micov - Birkan Batuk

Trey Thompkins -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Young(Mejri,Lasme,Mbakwe)-Bryant(Lonchar)

Trey Thompkins Real ile anlaşmış sanırsam .

Jeff Brooks(Donta Smith) -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Ben çift guardlı sistemde Diot-Jeter olarak düşünüyordum yaklaşık 5-6 aydır kafamdaki şablon bu şekildeydi. Zisis-Bo modeli yakalamak için idealdi bence.

İdealdi derken Dior bir takımla mı anlaştı

Trey Thompkins Real ile anlaşmış sanırsam .

Jeff Brooks(Donta Smith) -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Marcus Williams'ı 1 numarada düşünemiyorum. 2 numarada artık sahaya atlar döveriz heralde.

İdealdi derken Dior bir takımla mı anlaştı

Ergin Ataman'ın seneye devam etmeyeceğini düşünüyordum. Çünkü Diot pek tarzı değil.

Sofo durumu nasıl bilen varmı hocanın her sene istediği adam bı sne almak kısmet olacak mı bakalım

Kerem Gönlümle klüp opsiyonlu anlaşmamız varmış seneye kalacağı kesin olmayabilir

Çok opsiyonumuz var sanki Darden'ı istemiyorsun Koç. Kimi alacaksın Allah aşkına kimi ya ?

Ataman'ın şu oyuncu tercihleri beni çıldırtıyor.

Galatasaray yönetimi,*Domercant'a 450 bin, Engin Atsür'e de 200 bin dolar ödeme yaptı ve transfer yasağı kalktı. ( 3 Puan )

Bu arada Sassari-Reggio Emilia maçı 2. defa uzatmaya gitti

Çok opsiyonumuz var sanki Darden'ı istemiyorsun Koç. Kimi alacaksın Allah aşkına kimi ya ?

Ataman'ın şu oyuncu tercihleri beni çıldırtıyor.

Darden'in mevcut butce ve yabanci sinirlamasinda Micov kalmisken yeri yok.

Guard yabanci, Micov, Uzun Forvet yabanci, Pivot yabanci. 2 numara alman lazim oda yabanci. Safak 2. guard olmaz oraya yabanci combo lazim, Turk pivotun ve uzun forvetin yok en az 1 yabancida oraya lazim.

34 yasinda ki Darden'e bu sartlarda yer yok.
Euroleague oynasaydik butcemizde 10-12 milyon olsaydi alirdin 7. yabanci Micov'dan kalan sureleri verirdin iyide olurdu, o ayri.

Sende o kolpa ya inandin?! bu arada yillardir takip ettigim bi siteye şimdi yazmak geldi içimden, Basketbola ilgim son yillarda başladi yani öyle sizin kadar anlamam Renktdaşlar, herkeze iyi geceler

Domercant ve Engin'in borçları ödenmiş.
Transfer yasağı kalktı öyleyse.

Beyler Karsan olayı nedir bilen biri aydinlatabilirmi iki sponsorumuzmu olacak

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Karsan olayı nedir bilen biri aydinlatabilirmi iki sponsorumuzmu olacak

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haberin kaynagi Sertac Kivrak, eskiden kulupte calisirdi. Simdi yeniden protokol mudurlugune aliniyormus.

Yinede beklentileri dusuk tutmak lazim, dag fare dogurabilir.

Sassari maçı 3. defa uzatmaya gitti.

Arkadaşlar bu Sassarideki Jerome Dysoon iyi bir şutör gibi şu ana kadar 26 sayı atmış.

Arkadaşlar bu Sassarideki Jerome Dysoon iyi bir şutör gibi şu ana kadar 26 sayı atmış.

Potaya tabiri caize hayvan gibi saldiriyor. Jeter - Dyson iyi olurdu vallahi Sassari'nin butcesini dusununce fazla parada almiyordur.

Jeter, Dyson, Strawberry, Sinan, Micov, Serhat ile enterasan bir rotasyonumuz olurdu. :)

Karsan olayı ciddi mi acaba , bir den çıkmış bir fikir mi bu. İnan Kıraç böyle atılımlar yapmaz genel de başkan indirip yeni başkan atardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri