• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şubede güzel şeyler oluyor. Murat Özyer'in gitmesi bunun en büyük kanıtı. Bir de sağlam bir kimya ile uyumlu bir takım oluşturulursa o zaman bizi güzel günler bekliyor. Takım oluşturma konusunda geçen yılki hatalara inş düşülmez. Neticede eldeki bütçeyi iyi kullanmak gerek.

Lampe yi ergin hoca bir ara çok istemişti
nachbar da bence çok iş yapar

günaydın,
adı geçen oyunculardan Lasme bence bizim ihtiyacımızı karşılaycak oyuncu değil. Hem sizeli değil hemde çok uzun değil. Onun yerine geçen seneki gibi young gibi kumar oynamayı tercih ederim.
Emir ve serhat gelecekse baya düşük paralara gelmeliler öyle 1 milyonlar falan karşılaycakğımız rakamlar değil bence.

Emir çok yönlü bir oyuncu
ergin hoca milli takım da da hep çok iyi kullandı emir i
bence bize gelse çok iş yapar
3 ve 4 numaralara ciddi katkı verir

3 sabahtır çok yönlü 2 numara öneriyorum daha önce ki önerilerim Charles Jenkins ve Khalif Wyatt'tı. Bu sabah ki önerim de Martynas Gecevicius. Çok etkili bir şutör, perdeden çıkıp hareketli ve sabit set şutörü olarak oldukça yüzdeli atıyor. Kendi şutunu da yaratabilen bir isim ancak o zaman yüzdesi biraz daha azalıyor. Harika geçen Rytas yıllarından sonra El şampiyonluğu yaşamasına rağmen bireysel olarak başarısız Oly macerası vardı. Yeniden ana yurdunda iki senedir oldukça başarılı sezonlar geçirdi. %45 civarında üçlük yüzdesi var, topa yön verebilen bir isim o da. Geçen yıl 4 asist ortalaması vardı. Tek kötü yani çok top kaybı yapabiliyor. Biraz topun kıymetini bilmiyor. Bu sene Pocius'ta da çok yaşadık bunu. Litvanyalı olduğu için tempoyu seven bir oyuncu ama bu sene daha tempolu oynayacağımızı varsaydığımız için takıma uyum sağlayabilir. O da Wyatt, Jenkins, Feldeine gibi düşünülmesi gereken oyunculardan biri bence.

Bırakın su emir muhabbetini 1 m € verecez sac bas yolduracak bize ona teklif yapmamız bile saçma . Gard olarak Darius Johnson odom tam bize göre aslında . Ben Patrick young ında nba e gidebileceğini sanmıyorum. Ayrıca markosvili tekrar neden olmasın diyorum cska da süre alamadı

bence emir kesinlikle çok iyi iş yapar ama parayla alakalı bir durum uyarsa alınırsa sevinirim.ayrıca efeste 2-3 numara bolluğu var. bence birkan gelmez cedi ve Furkan zaten gelmez biz okbeni kiralasak 2 seneleğine herne kadar artist bir oyuncuda olsa ergin hoca onu oynatır hem biz hem ülke kazanmış ve çokta ucuza oynar.bence rotasyondada 10-15 dk. cok rahat oynar

bence emir kesinlikle çok iyi iş yapar ama parayla alakalı bir durum uyarsa alınırsa sevinirim.ayrıca efeste 2-3 numara bolluğu var. bence birkan gelmez cedi ve Furkan zaten gelmez biz okbeni kiralasak 2 seneleğine herne kadar artist bir oyuncuda olsa ergin hoca onu oynatır hem biz hem ülke kazanmış ve çokta ucuza oynar.bence rotasyondada 10-15 dk. cok rahat oynar

Ergin hoca Ege'nin varligini, potansiyelini zor kabullendi Okben ile katiyen ugrasmaz hele hele kiralik olunca...

İsmail Şenol ipucu verdi aslında draftta Young gibi şans bulamayacak Christmas avrupada fark yaratır dedi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pooh jeterle anlaşmışız...bence cok guzel haber bizim gibi düsük bütceli takımlar için oldukca iyi bir secim

İsmail Şenol ipucu verdi aslında draftta Young gibi şans bulamayacak Christmas avrupada fark yaratır dedi.

Rakeem Christmas dan bahsediyorsa Young'u aratmaz.

Evet Rakeem Christmas

Fundamental pivot arayislarindan vazgecip pota altina hem Christmas hem Young'a hayir demem ben. En azindan bi standartimiz olur. 4 numaraya Ege'nin yanina sutu olan tecrubeli bi 4 numara.

Christmas + Young'i toplam 800 / 900'e rahat oynatiriz.

jwsbasketbol yazarı anıl yılmaz spordanto ya dayanarak

Harbiden almışız lan adamı ayakta uyuyoruz. Eyvallah Sercan.

jwsbasketbol yazarı anıl yılmaz spordanto ya dayanarak

Teşekkürler çok taze bir habermiş twitter hesaplarına girmişler sitelerinde henüz yok inşallah aksilik olmaz yetenekli bir oyuncu olması bir tarafa ukrayna milli takımındaki genel tavırlarından oldukça karakterli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

Bence alınabilcek en iyi seçimlerden birini yaptık Poh Jeter hayırlı olsun

Biri Furkan'i uyandirsin, bu zafer onun. :D

Pick daha net bir ifade kullanmış iş bitmiş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri