• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Warrick' i Konya'da iki defa canlı izleme imkanı buldum . Hücum opsiyonları fazla olan bi oyuncu oyun görüşü de iyi kendisi geldikten sonra düşme Adayı olan torku Konya bi ara ciddi ciddi play off düşünmeye başlamıştı. Açıkçası gelirse mutlu olurum.

FB Emirden çıkmak istiyorsa mevcut kontratın bir kısmını mecbur karşılayacak yani 1 milyon Euroya falan çok çok büyük olasılık alınır da o kadar para verilir mi şu bütçe ile Daçkanın bile en fazla oralara çıkacağını düşünüyorum transferin gözdesi Dixonun bile yıllığı bir milyon Euronun biraz üzerinde zaten.Emirin transferinde FB ile Emir arasındaki süreç de önemli belirleyici olacak .Oradan iyi bir çıkış ücreti koparırsa Dixona önerdiğimiz idda edilen rakamlara da gelebilir belki

Jeter 25 - Combo 10 - Safak 5

Combo 15 - Sinan 15 - Goksenin 10

Micov 25 - Preldzic 15

Harangody 15 - Warrick 10 - Ege 10 - Preldzic 5

Samuels 25 - Warrick 10 - Dusan 5

Jeter 800 / Combo 800 / Safak 200 / Sinan 700 / Goksenin 300 / Micov 650 / Preldzic 1 / Harangody 600 / Warrick 500 / Ege 50 / Samuels 1 / Dusan 200

Son 2 şampiyonada " bi adam daha ne kadar sırtlayabilir takımı helal olsun" dediğim Jeter şimdi bizim için oynayacak demek.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jeter alındıysa güzel transfer. Christmas'ı yazdık şimdi İsmail de yazmış. Umarım kıymete binmiştir. Ayrıca Robert Upshaw da alınabilir. Yalnız Christmas oyuna küsebilen bir oyuncu. Bunu atlamamak gerek. Sonra '' hani Young gibiydi lan '' olmasın :D
Robert Upshaw ise kesinlikle Young'a daha yakın. Çok iyi bir çember savunmacısı fakat mental problemleri olduğu biliniyor. Lakers için yaz liginde oynayacak. Tariq Black varken bence aynı tip uzun almazlar ve Avrupa'ya düşer gibi. Ayrıca Joseph Young aşağılardan seçildi. Fakat Larry Bird onu tutacaktır diye düşünüyorum. Çok özel bir skorer ve eğer bir süpriz yaşanır da Indiana onu kadrodan keserse üstüne direk atlanası bir 2 numara.
Jeter - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Emir
Erceg - Christmas
Young - Dusan

Şunu kurabilirsek acaip tatlı olur. 6. yabancıyı yaşlı pass first özellikli ucuz 1 numaradan kullanabiliriz. Erceg şu kadroda çok ciddi fark yaratır.

Gecevicius u bende 2 3 ay once yazmistim senin gibi dusunuyorum.Cok etkili stu olan pozisyonlari zorlamayan,akillica hucum eden bir oyuncu.Kesinlikle dusunulmesi lazim.

Jeter her yerde yazıldı.
Doğru haberdir inşAllah.
Çok iyi isim.
Ama bence 1-2 oynayabilen skorer bir isme daha ihtiyacımız var.
Mesela Logan çok iyi olurdu.

Emir'i almak demek artı 1 yabancı demek.
Gelirse kariyerinin en iyi sezonunu geçirir Ergin Hoca ile.
Ben gelmesini isterim şahsen.

5 numaraya Dusan müthiş olur yerli açısından.
Ah birde Hersek gelse süper olur.

Jeter-Logan-Doğuş
Sinan-Emir-Göksenin
Micov-X(Marko)
X-Hersek-Ege
X-Dusan

Jeter her yerde yazıldı.
Doğru haberdir inşAllah.
Çok iyi isim.
Ama bence 1-2 oynayabilen skorer bir isme daha ihtiyacımız var.
Mesela Logan çok iyi olurdu.

Emir'i almak demek artı 1 yabancı demek.
Gelirse kariyerinin en iyi sezonunu geçirir Ergin Hoca ile.
Ben gelmesini isterim şahsen.

5 numaraya Dusan müthiş olur yerli açısından.
Ah birde Hersek gelse süper olur.

Jeter-Logan-Doğuş
Sinan-Emir-Göksenin
Micov-X(Marko)
X-Hersek-Ege
X-Dusan

X1 = Orelikas/Harangody ( Ikiside hem 3 hem 4 oynar )
X2 = Warrick ( 4/5 )
X3 = Samuels yada Lasme. Olmadi Holman.

Bu arada kimse Carter'ı düşünmüyor yav :) Ben nedense kalmasını istiyorum bu adamın. Şutu vasat falan ama atletizmi ve penetrelerini, bloklarını ve smaçlarını izlemeye doyamadım ben. Ayrıca Manny Harris'i transfer etsek baya memnun olurum. Hem maaşı az olur, hem ligi biliyor hem de başarıya aç diyebiliriz.

Jeter - Şafak
Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Harris - Serhat
J. Brooks - Ege
Holman - Duşan

Micov'u 4'te de kullanabiliriz şöyle bi rotasyonda. Mesela geçen sene Efes ve Olympiakos maçlarında 4 oynamıştı.

---------------------------

Bu arada Efes de fena bir kadro kurdu. Ivkovic kadro planlamasında Obradovic'in yaptığı hataları yapmıyor. (özellikle 1 ve 3 numaralarda) Hele denildiği gibi Krstic'i yollayıp Marjanovic'i alırlarsa pota altında Avrupa'nın en sağlam rotasyonu olur.

Heurtel - Granger - Doğuş
Diebler - Furkan
Perperoglou - Cedi - Birkan
Saric - D. Brown
Dunston - Marjanovic - Emircan

Vay vay vay.

Jeter alındıysa güzel transfer. Christmas'ı yazdık şimdi İsmail de yazmış. Umarım kıymete binmiştir. Ayrıca Robert Upshaw da alınabilir. Yalnız Christmas oyuna küsebilen bir oyuncu. Bunu atlamamak gerek. Sonra '' hani Young gibiydi lan '' olmasın :D
Robert Upshaw ise kesinlikle Young'a daha yakın. Çok iyi bir çember savunmacısı fakat mental problemleri olduğu biliniyor. Lakers için yaz liginde oynayacak. Tariq Black varken bence aynı tip uzun almazlar ve Avrupa'ya düşer gibi. Ayrıca Joseph Young aşağılardan seçildi. Fakat Larry Bird onu tutacaktır diye düşünüyorum. Çok özel bir skorer ve eğer bir süpriz yaşanır da Indiana onu kadrodan keserse üstüne direk atlanası bir 2 numara.
Jeter - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Emir
Erceg - Christmas
Young - Dusan

Şunu kurabilirsek acaip tatlı olur. 6. yabancıyı yaşlı pass first özellikli ucuz 1 numaradan kullanabiliriz. Erceg şu kadroda çok ciddi fark yaratır.

Rakeem gelirse çok ıyi hamle olur.
Rakeem ve Young ikilisi yerine Rakeem(Young)-Batista(Bryant) ikilisi çok daha iyi olur.

Bu arada kimse Carter'ı düşünmüyor yav :) Ben nedense kalmasını istiyorum bu adamın. Şutu vasat falan ama atletizmi ve penetrelerini, bloklarını ve smaçlarını izlemeye doyamadım ben.

Jeter - Şafak
Micov - Harris - Serhat
J. Brooks - Ege
Holman - Duşan

Micov'u 4'te de kullanabiliriz şöyle bi rotasyonda. Mesela geçen sene Efes ve Olympiakos maçlarında 4 oynamıştı.

Bana göre kadro planlaması gayet mantıklı.. Böyle olmalı.. 4-5 oynama özelliğiyle Ersinide rotasyona dahil edebilirsek çok iyi olur..Bazı oyuncuların alternatifi olabilir mesela Holmen/Samuels/R.Christmas yada J.Brooks/Warrick gibi.. Birde Şafak biraz soru işareti Jeterin yanında oyun kurucu pozisyonu çok önemli bildiğimiz gibi.. Umarım beklenen katkıyı verir.

Bu arada kimse Carter'ı düşünmüyor yav :) Ben nedense kalmasını istiyorum bu adamın. Şutu vasat falan ama atletizmi ve penetrelerini, bloklarını ve smaçlarını izlemeye doyamadım ben. Ayrıca Manny Harris'i transfer etsek baya memnun olurum. Hem maaşı az olur, hem ligi biliyor hem de başarıya aç diyebiliriz.

Jeter - Şafak
Micov - Harris - Serhat
J. Brooks - Ege
Holman - Duşan

---------------------------

Bu arada Efes de fena bir kadro kurdu. Ivkovic kadro planlamasında Obradovic'in yaptığı hataları yapmıyor. (özellikle 1 ve 3 numaralarda) Hele denildiği gibi Krstic'i yollayıp Marjanovic'i alırlarsa pota altında Avrupa'nın en sağlam rotasyonu olur.

Heurtel - Granger - Doğuş
Diebler - Furkan
Perperoglou - Cedi - Birkan
Saric - D. Brown
Dunston - Marjanovic - Emircan

Vay vay vay.

8 yabancı olmuş.
Avrupa'da iyi işler yaparlar.
Ligte iyi yerli sıkıntısı çekerler.

Ben hala Dieblerin zorlanmasi gerektigini dusunuyorm Efes 2.3.opsiyon olarak dusunuyor agirdan aliyor herhdalde yoksa coktan almislardi.
E.Preldzic-Jon Diebler - Micov - Sinan - Göksenin kisa rotasyonu cok iyi olur.

Yalniz Safak olayini anlayabilmis degilim, 2.gard degildir umarim 3.gard olarak dusunuluyordur cok gereksiz bir hamle gibi...

Net söylüyorum, Jeter; Sloukas'tan da Dixon'dan da iyi. Muhtemelen de daha ucuz. Ergin hoca farkı

Şafak yerine Ender kalsaydı 2 numaraya Toolson'u isterdim.Ancak şu durumda alacağımız 2 numara 5-10 dakika oyun kurucu olarak oynayabilmeli

Ben hala Dieblerin zorlanmasi gerektigini dusunuyorm Efes 2.3.opsiyon olarak dusunuyor agirdan aliyor herhdalde yoksa coktan almislardi.
E.Preldzic-Jon Diebler - Micov - Sinan - Göksenin kisa rotasyonu cok iyi olur.

Yalniz Safak olayini anlayabilmis degilim, 2.gard degildir umarim 3.gard olarak dusunuluyordur cok gereksiz bir hamle gibi...

Şafak eğer iyi bir tane combo guard alınacaksa 2. Guard olarak kalabilir. Guard pozisyonunda daha çok Jeter e Comboya veririz. 6. yabancıyı da 4-5 oynayan orta mesafe şutu olan bir isim olarak tercih edersek daha iyi olur bence.

Rakeem gelirse çok ıyi hamle olur.
Rakeem ve Young ikilisi yerine Rakeem(Young)-Batista(Bryant) ikilisi çok daha iyi olur.
Rakeem - Bryant ikilisi hücumda birbirlerini tutar. Ultra saçma bir rotasyon olur. Ayrıca Rakeem + Pat yaparsan Erceg'i maximum kullanırsın. Erceg şu kadronun en kaliteli skoreri bence.

Şimdi sıra markosvili de oda geldi mi iyi olur . Ama bütçe yetecek mi 6 m dolar biraz az gibi geliyor bana lasme Manu gbi isimler düşünülüyorsa .

Aslında Efes'in şu kadrosuna Arroyo gibi biri gider. Fener kendisine sayı atan her oyuncuyu almaya devam ediyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emir'in gelmesi demek 2.guard almaya gerek yok demek aslında.

Emir gelecekse ben gideyim,biz gidelim;daha ötesinde Gsbasket gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri