• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter - Safak
????? - Sinan - Goksenin
Micov - ?????
????? - ????? - Ege
????? - ?????

Jeter yerine Darius Washington ı alsalar daha iyiydi ama neyse hayırlı olsun

Jeter mevcut seçenekler arasında net en iyisiydi. Şu 2 numaraya Seth Curry'i falan deneyelim yada onun tarzında net iyi atıcıya.

Jeter ne kadar alacak acaba? Soyle bi 700'e falan imzalamissak net iyi transfer.

Pooh Jeter'in Amerika milli takımına karsi oynadigi macın ikinci yarisina ait bir video buldum . Asist özelligi üst seviye olan, takımı cok iyi yonlendirebilen ve gerektiginde de ceza şutlarını yuksek isabet oraniyla sokan bir görüntü verdi bana . .oyun tarzini merak edenlerin izlemesi gereken bir video ; https://www.youtube.com/watch?v=GRPWaEdvTHE

https://mobile.twitter.com/eyupyildizz/status/614381245225639936

Eyüp Yıldız'ın bu aralar duyumları tutuyor. Jeter'ı da o söylemişti. Yine bazı isimle yazmış. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Lasme, Serhat, Emir, Dusan, Holman disinda digerleri makul degil. Ya imza attilar ya kontratlari kapali.

Makul olanlarda surekli burada konustugumuz adamlar. Lasme & Holman'i cok istiyorum, Lasme 4'te oynuyor mis gibi.

Diger yerlilerden Serhat yada Emir'den biri + Dusan yapariz.

Mesela;

Jeter - Safak
Combo - Sinan - Goksenin
Micov - Serhat/Emir
Orelikas - Lasme - Ege
Holman - Dusan

Ben Lasme'yi isterim ama kontratı pahalı olur. Onun yerine yarı fiyatına H. Warrick oynar. Benzer tipte oyuncular bence. Iyi katkı vereceğini de düşünüyorum.

Bir de Holman'ın post oyunu var mı? Varsa sadece bitiriyor mu yoksa Dışarıya şutörlere de asist yapabiliyor mu?

Jayson Granger efes'de

Fersu Yahyabeyoğlu'na göre Efes Marjanovic'i almaya çalışıyormuş.

Jeter - Safak
Combo - Sinan - Goksenin
Micov - Serhat
Harangody - Warrick - Ege
Samuels - Dusan

Boyle bir rotasyonda fena olmaz gibi. Warrick 400/500'e oynar. Harangody 600/700 civari. Samuels 1.

Emir zaten imkansız da, Serhat'ta alacağı paradan vazgeçmezse olmaz o iş. Fenerbahçe onu kadroda tutmaz ama Serhat 700-800 bin euroluk maaşında kesintiye gitmezse gideceği kulüpten alacağı maaşı Fenerbahçe tamamlar. Böyle bir durumda bize vermeleri imkansız olur haliyle.

Eyüp Yıldızın saydığı isimler arasında uzun rotasyonunda hocanın 1. tercihi Batista olur herhalde sırtı dönük oyunu olduğundan ötürü

Batista Cin'e gidiyor arkadaslar. Samuels olabilir, yasi genc.

Hakim Warrick'i ciddi anlamda dusunmek lazim yasi 32 ama adam Konya'da yagdi esti bu sezon. Oda 4 numara oynayabilir.

Emir'i almamız demek aslında 2. bi PG almamıza gerek kalmaz demek. Khalif Wyatt, Seth Curry tarzında bi 2 numara ile daha da güzel olur. Bu arada Eyüp Yıldız'a göre Young bizi istemiyormuş.

farmar/mike james-jeter-şafak
sinan-göksenin-walsh
micov-cenk/serhat
erceg-petway-ege
young-duşan

farmar eğer alırsak gerektiğinde 2 oynar.walsh 7.yabancı olarak yaşlıda olsa kadroda rotasyona sakatlık vs. olduğunda girebilir ve skorer kimliğiyle bizi rahatlatabilir.
göksenin bu yıl doğuşta iyiydi bence süre bulmalı.cenk serhat ergin hocanın tanıdığı isimler micov u dinlendirebileceklerini düşünüyorum.erceg i ben pek sevmesemde yeri geldi bizi adeta ipten aldı hemde ergin hoca erceg i seviyor gibi geliyor bana. petway i ben kişisel olarak beğeniyorum gerekirse 5 numarayada alternatif olur hemde patric le gerçekten bol bol alley-oop izletirler bizlere :) patric nba de kalamaz gibi geliyor bana mutlaka denemeliyiz sonuna kadar peşini bırakmamalıyız.duşan ise hem türk olması hem uzun boyu hemde ergin hoca faktörüyle bizde bir patlama yapabilir adamın boyu 2.20 den uzun bence ne olursa olsun denenmeli :)

bu kadronun maliyeti tam ne kadar olur ? kurulabilirmi böyle bir kadro? bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim iyi günler...

Keşke Emir gelse kariyer sezonunu yaşar 1 m euroyu kabul edecekse alınabilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla burda yaza yaza aldırıyoruz adamları şimdi gene bastıralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri