• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eldeki kadro (Yüksek İhtimal):

Jeter(?)-Şafak
Sinan-Göksenin-Carter(?)
Micov
Ege

3 yabancı hakkımız var pg-pf-c olarak kullanıp, bir türk sf(cenk-serhat-emir), bir türk c (duşan), bir türk pf (ersin-izzet-barış) olarak varsayarsak.

PG: Temiz şutu olan skora direk katkı verebilecek biri olmalı diye düşünüyorum. Önerilerim(sözleşme durumlarını bilmiyorum) :
Martynas Gecevicius: 10 sayı,3 rib,4 ast %44 2 sayı %37 3 sayı ortalamaları var eurocup ta 20-25 dk güzel katkı verebilir.
Scott Machado: 15 sayı, 7.7 ast % 42 2 sayı % 31 3 sayı ortalamaları vtb liginde.
Walter Hodge: 16.3 sayı, 6.4 ast %41 2 sayı % 46 3 sayı ortalamaları. bize cuk oturur gibime geliyor.

Carter olmazsa(ki göksenin sinan ikilisi yanına carter biraz abes) Randy Culpepper ismi skorer açığımızı kapatabilir ayrıca.(vtb ligi sayı kralı).
Lofton ha keza sg pozisyonu için düşünülebilir.

PF : Şutor bir uzun gereksinimimiz yadsınamaz bir gerçek
Romeo Travis: Şu an filipinlerde oynuyor koparmamız zor olmaz gibime geliyor.
Gediminas Orelik: İlgilendiğimiz zaten söyleniyor mantıksız değil eurocup seviyesi için yeterli saha görüşü iyi bir uzun.
Ryan Pearson:3 numaradada kullanabileceğimiz pozisyonu için kısa fakat skorer bir oyuncu sözleşmesi bitmiş görünüyor.

C : Hem hucumda içeriyi zorlayacak savunma zaafı minimum olacak bir pivot işimizi görür.
Sharrod Ford: 2.06 boyu dışında bir eksiğide 25 dk üstü zor görmesi 33 yaşında. Duşan'la yedekleyebilir miyiz bilemiyorum.(Carter durumuna göre abd den genç bi uzun kaparız belki yanına).
Ali Traore: Boyalı alanda hücum ve savunmada işimizi görür.
Alen Omic: 2.17 boyuyla rakiplere avantajı söz konusu ancak canlı izleme fırsatı buldum basketbol zekası biraz zayıf.
Mirza Begic: Takımın as pivotu olabilir mi soru işareti kariyerli pis işleri yapmaktan çekinmeyen gerekirse yumruk yiyen (pops ve armstrong'tan) uzun.

Hodge-Şafak-Carter
Sinan-Göksenin-Culpepper
Micov-Serhat
Travis(Orelik)-Ersin-Ege
Ford-Duşan

Kadrosu bütçemize uyabilir. Mclean,thompkins,samuels,randle,samuels gibi isimleri euroleague dışına çekecek kadar para harcayacağımıza inanmıyorum.

Efes'in oluşturduğu rotasyon muazzam fakat Heurtel'in saha içi liderliği demek geçtiğimiz yıl Perperoglou'nun acı çekerek oynadığı basketbolun önümüzdeki sezon Dunston'a sirayet etmesi demek.Heurtel'in yerine Avrupalı zihniyete sahip ortalama bir oyun kurucu bulsalar herkes için tehditkar olurlar.Fakat sözleşme itibariyle öyle bir şanslarının olduğunu sanmıyorum.

Galatasaray SK
✔ â€￾@GalatasaraySK
Ergin Ataman: Sonunda istediğimiz oyuncuları alacağız. Konuştuğumuz birçok isim var ancak bu isimleri sizler ile paylaşamayız.

Yurtdışında piyasayı yeterince takip edemiyorsan kendi ligine bakacaksın. Courtney Fortson ve Walter Hodge gibi oyuncular G Amerika da gayet iyi işler yapmış oyunculardı mesela, burada iyi işler yapmaları çok da sürpriz değil. Kendilerini burada da kanıtlayınca büyük bütçeli takımlar işin içine giriyor.

Cory Higgins i bir çok kez yazmıştım ama zaten CSKA nın radarındaymış. Bizim ligde hala adı bizimle çıkan oyunculardan çok daha iyi oyuncular var. Josh Carter, RT Guinn, Jure Balazic, Andre Smith, Hakim Warrick, Michael Roll gibi...Ligimizin dışında da ucuza getirilecek oldukça iyi oyuncular var, misal Laquinton Ross. Yaşlı filan ama bütçeyi dengeli kullanacağınız bir pozisyon olarak altıncı yabancı olabilecek Spencer Nelson gibi oyuncular da var üstelik Avrupa piyasasında.

Fransa da Dionte Christmas var, Nobel Boungo Colo var, en azından yoklasak fena mı olur bu tip oyuncuları?

Ergin Hoca bence Micov ve Erceg gibi oyuncularla çalışmak yerine dominant ve fizikli Amerikalıları denemeli. Ayrıca EL de oynamayacağımız ve bütçe düşürdüğümüz bu sezon inadına EL tecrübeli oyuncularla ilgileniyor oluşumuzu garip buluyorum eğer ismi geçenler doğruysa. Piyasada daha iyi ve ucuzları varken sırf tecrübe farkına para veren ancak CSKA filan vardı ki onun da yavaş yavaş bu durumu geride bıraktığı görülüyor.

Lig Tv yok önümüzdeki sezon Ntvspor Lig maçlarını vericek.

3.5Euro sadece Odebank

Ntvspor
İDDAA
Saha içi reklam

Bu 3 kalemdende en az 1m euro gelmesi lazım aşşagı yukarı bence.

Harun Erdenay dün yeni sponsorlarla takımların gelirlerini önemli ölçüde arttıracaklarını söyledi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk Akyol nasıl olurdu sizce

Lig Tv yok önümüzdeki sezon Ntvspor Lig maçlarını vericek.

3.5Euro sadece Odebank

Ntvspor
İDDAA
Saha içi reklam

Bu 3 kalemdende en az 1m euro gelmesi lazım aşşagı yukarı bence.

NTV mi aldı yayın TBL'nin yayın haklarını? Kesin bilgi mi bu?

Eyüp yıldız tarihin en büyük sponsorluk sorusunu yapıştırmış başkana , başkan da bikaç güne aciklayacagiz iyi bir getirisi olacak demiş. Merak ettim ne kadar büyük bir sponsor

Basketbol yayın hakkı ntvsporda, 2 3 ay önce açıkladı bunu NTVSpor

Evet öyleydi Teşekkürler hatırlatma için

Bizle Feneri Digi verir, Bjk ve Efes'i Ntvspor verir.

Bizle Feneri Digi verir, Bjk ve Efes'i Ntvspor verir.

Nontv kendi iki takımının maçlarına abanır bence. Daçka zaten onların, Ferit Şahenk aynı zamanda fb için de başkanlık için düşünülen isimlerden. Yani Daçka gibi fb de onların takımı sayılır...

Eurocup trt nin değil miydi ?

U 19 Dünya Şampiyonası'nda Mili Takımımız İran'ı 73-63 mağlup ederek son 8 takım arasına kaldı.
Çeyrek finalde rakip Avustralya-Sırbistan maçının galibi olacak ki muhtemelen bu da Sırbistan.

Cenk söyletileri var yine tamam kötü oyuncu değil de yahu biz Cenk Akyol'u formuna kavuşturma ve Engin Atsür'ü tedavi etme kurumu muyuz?

Bu arada takım gibi takım..

Arroyo-Ender
Gordon-Sinan-Göksenin
Marko-Cenk
Ersin-Erceg-Macvan
N'dong-Furkan ..... :(

Digiturk tek başına haftada en az 4 maç yayınlıyordu. Ntv Spor ile birlikte ben daha fazla maç yayınlanmasını bekliyorum. Yine hafta 4-5 maç yayınlayıp bırakırlarsa, bu lige çok büyük saygısızlık olur.

Digitürk kendi başına 4 5 maç verir yine NtvSporda 2 maç verir işte.Geçen sene Digitürk 4 Aspor 1 maç veriyordu ya da böyle benzer bir şey olur.Gelirler artacak o kısmı güzel ancak ligin yayıncı kuruluşlarından biriyle ligdeki takımlardan birinin organik bağının olması rezillik.

Corey Higginsi biz alsak forum beğenmezdi muhtemelen.İşte Cska alıyor ama takıma/isme/şöhretine bakmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri