Courtney fortson ismi daha önce önerdiğim isimler arasında vardı.Sanırım Banvit anlaşmak üzere.Bu arkadaşın da Bobby Dixon gibi takımı adına fark yaratacağını düşünüyorum.
Bizim takıma gelince öncelikle Emir ya da Ersin'den birini kadroya katıp devşirme oyuncu hakkını kullanmamız ve yabancı oyuncuları da buna göre belirlememiz gerektiğini düşünüyorum.
2 numaraya alınacak oyuncunun yanı sıra 4-5 oynayacak atletik oyuncunun amerikadan yeni mezunlardan ya da yaz liginden ; 1 ve 5 numaralara da avrupa tecrübesi olan oyuncular arasından alınması taraftarıyım.Bu oyuncuların dışında bir tane de hem 3 hem 4 oynayabilecek Polonara,Ryan Broekhoff gibi atlet bir oyuncu daha alınırsa gayet uçan kaçan bir takım olacağımızı düşünüyorum.
Örnek Kadro
Jeter (Eric Maynor) - Şafak
Joseph Young (Seth Curry) -Sinan- Göksenin
Micov-Emir (Serhat)
Polonara (Broekhoff) - Christian Wood (Jordan Mickey) - Ege
D'or Fischer - Ersin (Dusan)
Bizim takıma gelince öncelikle Emir ya da Ersin'den birini kadroya katıp devşirme oyuncu hakkını kullanmamız ve yabancı oyuncuları da buna göre belirlememiz gerektiğini düşünüyorum.
2 numaraya alınacak oyuncunun yanı sıra 4-5 oynayacak atletik oyuncunun amerikadan yeni mezunlardan ya da yaz liginden ; 1 ve 5 numaralara da avrupa tecrübesi olan oyuncular arasından alınması taraftarıyım.Bu oyuncuların dışında bir tane de hem 3 hem 4 oynayabilecek Polonara,Ryan Broekhoff gibi atlet bir oyuncu daha alınırsa gayet uçan kaçan bir takım olacağımızı düşünüyorum.
Örnek Kadro
Jeter (Eric Maynor) - Şafak
Joseph Young (Seth Curry) -Sinan- Göksenin
Micov-Emir (Serhat)
Polonara (Broekhoff) - Christian Wood (Jordan Mickey) - Ege
D'or Fischer - Ersin (Dusan)