• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cska aliyor cunku onlarin bu sekilde deneme atisi yapicak butcesi ve kadro derinligi var. gecen sene 1 milyon euro maas alan marko butun yil bench isitti. Zaten kaliteli yerli sikintisi varken bu kisitli butcede yabanci oyuncularda cok riske girmeden birbirini tamamliyacak oyuncular almak lazim. Ornegin zaten savunmasi sikintili olan jetter bizim pg miz olucaksa, 2 numaraya savunmasi ve topa baskisi ust seviyede bi adam bulmak gerek, skor atmasindan ziyade bu ozellik daha onemli. O yuzden dj strawberry i zorladik. Higgins skorer ama savunmasi cok dusuk bir oyuncu tipki trabzonda ki hardy gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cenk Akyol Daçka olursa kokskoca bir yuh çekerim açıkçası

Cenk Akyol NTV mikrofonunu yere atarak Şahenk grubuna bir tepki koymuştu.Şimdi gidip onların takımda mı oynayacak koşa koşa?
Hadi onu geçtim yahu Mahmuti-Cenk kavgalarını bilmeyen yok yıllar evvelden kalan.Hatta Cenk Mahmuti beni köreltiyor dediği için kadro dışı bırakılıp Galatasaray'a kiralanmıştı yıllar evvel.3-4 sene evvel de Mahmuti Galatasaray koçuyken taraftar zirvesinde bir soru gelmişti Cenk seneye boşta düşünür müsünüz diye.Soruya Cenk'in tamamiyle vasıfsız bir oyuncu olduğunu,bugüne kadar bulunduğu hiçbir takıma bir şey katmadığını ve katamayacağını söylemişti(1 sezon sonra Galatasaray şampiyonluğunda önemli rol oynadı).

Şimdi her bir taraf tükürdüğünü mü yalayacak.Geçmişten koça ve kulübe uyuz olan bir oyuncu,oyuncuya gıcık olan bir koç,oyuncuya gıcık olup bir de Fuat Akdağ ve Murat Kosova aracılığıyla oyuncu aleyhine kara propaganda yaptıran bir kulüp bir araya gelecek ha

Öyle bir transfer gerçekleşirse 3 tarafa da saygım kalmaz olayın öznesi olan(Gerçi Doğuş gurubu ve Mahmuti'ye zaten saygım yok da).Bu kadar kolay mı kanlı bıçaklı durumdan bir araya gelmek yani

Şu an alınması ne kadar doğru ben de emin değilim ama sizin gibi teknik sebeplerle istememekten ziyade "Biz Antepten oyuncu mu alıyoruz,çapımız mı düştü,vizyonsuz şube,koç ne yapıyor" diye yorumlar gelirdi onu kast ettim.

Bu arada 6 yabancıyı doğru seçersek ve uyumu yakalarsak ligdeki şansımızı ciddi görüyorum çünkü Fener ve Efes anlaşılan 8 9 yabancı ile seneye başlayacak bu onların ligdeki durumunu uyumunu elbet etkileyecektir.Sakatlıktan uzak da dururuz inşallah.

Fortson zu Banvit

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maxi Kleber Barcelona'ya gitmis. Varsa tanidiginiz 2.00 metre ustu arkadasiniz, esiniz, dostunuz yollasin cvsini almasalar bile kesin bi durup acaba diye gecirirler akillarindan.

Maxi Kleber Barcelona'ya gitmis. Varsa tanidiginiz 2.00 metre ustu arkadasiniz, esiniz, dostunuz yollasin cvsini almasalar bile kesin bi durup acaba diye gecirirler akillarindan.

Bayern'e gitti.

Pargo gibi bi kalite Çin e gitti. Fener Semih gönderip Barış Hersek almış . Obra'nın yapmaya çalıştığını anlayan beri gelsin.

Bayern Benzingden vazgeçip Kleberi aldı ki bence muazzam bir transfer yaptılıar.[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]jamel mccleanle de ilgililer çok yerinde transfer hamleleri yapıyorlar.[/FONT]
Pargo Çin yolcusu yazık oldu gerçekten..
Valencia San emeterio ile ilgiliymiş piyasaya hücum başladı şimdiden :)

Semih'i beğenen biri değilim ama Semih => Barış değişikliği nedir allah aşkına? Barış'ı istiyordum, ama bizim takım için dahi bençten gelecek bir oyuncu olarak görüyordum.

Pargo gibi bi kalite Çin e gitti. Fener Semih gönderip Barış Hersek almış . Obra'nın yapmaya çalıştığını anlayan beri gelsin.

Oğuz/Zoric gittikten sonra kadroda tutmak istemiş Semih'i ama Semih istememiş, Nba varmış kafasında..3 yabancı transfer daha yapacaklarmış..
Pargo gibilerinin yolu hep Çin'e düşüyor zaten :)

Mardy Collins-Maxi Kleber
Demiştim biri gitti, bakalım Mardy Collins nasıl olur bizim için.

Bir kadro daha yapmak isterim

Jeter-Şafak
Mardy Collins-Sinan
Micov-İzzet
Medley-Atletik Amerikalı-Ege
Holmen-Dusan

Birde geçen sezon Eskişehir Basket te oynayan Amerikalı 4 numara vardı, şutör özellikleri olan iyi bir oyuncuydu hatırladığım kadarıyla.

Beyler hiç acele gerek yok piyasa yüksek kaliteli adamlar bir transfer olsun biz çer çöp ve soru isaretli adamlar arasından bir secim yaparız malum onlar kontrat teklifi alamayınca fiyatları düşüyor ..,.

Bahsettiğiniz eskisehir oyuncusu Craig Brackins mi

Evet. Nasıl bir oyuncu genel olarak, hırs ve verimlilik açısından.

Şut mekaniği - tekniği çok iyiydi izlediğim kadarıyla.

Su anda yerli 4 numara konusunda ciddi sikinti var, kerem'in 38 yasinda hala kontrat almasi veya baris gibi siradan bir oyuncunun bi anda ulkere gitmesinin nedeni bu.

Bence transferden falan once ilk is Ege ile 5 senelik sozlesme yapmak olmali. Bu yoklukta bu hizla gelismeye devam ederse en gec iki seneye en degerli yerli 4 numara olur bu yoklukta.

Tyler Haws, Obradaio ile imzalamış

New orleans , 4 yıllıgı 20 milyon dolar'a Ajinca ile anlasmis .. Paraya bak.

Sizce Şutör 4 numara için Victor Claver nasıl olur? Ve ortalama ne kadara mal olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri