• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Patrick Young,Olympiakosa gitmiş,Dunstonun yerini harika doldurdular.Young'un Nba köprüsünü bu kadar erkenden atmış olmasına şaşırdım yalnız ben bekler diyordum yanılmışım ya da Oly'nin teklifi çok cazip gelmiş olabilir.Seneye içimiz burkula burkula izleriz artık :(

Goudelock da Barcelonaya gidiyormuş,Barcelona için çok iyi hamle,iş yapar rahat.
 
Young + Huertas yapmış galiba Oly

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ne olacaktı ki başka ?
Adam geçen sene ki sıkıntıları görünce bir daha bizde kalmak ister mi ?
Yolu açık olsun.
 
Marcus haislip gecen sene eskisehiri tek başına sırtladı istatistiklerine bakabilirsin. Hakim Warrick ise geldikten sonra torku konya play off a oynadı sean williams doping yapmasıydı torku konya play off girer avrupayada giderdi ikiside şutu olan ve atletik nba görmüş oyuncular hatırlarsan arroyo 37 yaşındaydı geçen sene 2 si toplam 600- 700 bin dolara rahat oynar.
 
Ersin konusunu anlayamadım. Geri alacak idiysek geçen sene neden gönderdik. Üstelik devşirmemiz de yokken?
 
Ersin geçen sene bizde kalmak istedi ama bence fiyatta anlaşılamadığından kalınmadı.
 
Patrick Young,Olympiakosa gitmiş,Dunstonun yerini harika doldurdular.Young'un Nba köprüsünü bu kadar erkenden atmış olmasına şaşırdım yalnız ben bekler diyordum yanılmışım ya da Oly'nin teklifi çok cazip gelmiş olabilir.Seneye içimiz burkula burkula izleriz artık :(

Goudelock da Barcelonaya gidiyormuş,Barcelona için çok iyi hamle,iş yapar rahat.

Olynin teklifinin cazipliğinden kasıt maddiyatsa o açıdan özellikle çazip değildir .Dunstona yıllık 700 önermişlerdi 900'e Efese gitti.Mccolluma iki yıllık 1.5 milyon önerdiler (Bizim Jetera 1.7 önerdiğimiz yazıldı ) oyuncu kabuk etmedi demiş Pick.DJi de 700'e aldılar.Yani Spa dışındaki oyuncular için tavanları 700-750 Younga da en fazla bu kadar veriyorlardır.

Bu arada piyasada dönen rakamlara bakınca geçen sene hiç olan bütçenin oldukça büyük bir bütçe olduğunu zaman zaman fakir edebiyatı yaptığımız 6-7 milyonluk bütçenin de gayet iyi olduğunu görüyoruz

Sportando bir Jeter haberi daha girmiş ama yeni hiçbirşey yok bir hafta önceki meseleyi tekrar girmişler GS acayip ilgili ölüyor bitiyor ama oyuncu tamam demedi birbir aynı haber olmasın diye "Milanoda ilgili deniyordu ama o haber yalanlandı" gibi gerekeiz bir ayruntı daha eklemişler.

ez cümle bu adam Limoges ile bizim aramızda kararsız değil bence bizden ve limogesten başka ciddi bir teklif yok sanırım .. daha "iyi" bir takımdan teklif bekliyor ya da daha yüksek bir ücret hedefliyor .

Sportando bilgi kaynağı menejerler olan bir site arada bilgi kaynaklarını hoş tutacak ısmarlama haberler yapması supriz olmaz

-GS Jeter ile anlaştı
-GS Jeteri iki yıllık bir projenin temel direği yapmak istiyor ciddi bir teklif var ama başka teklifler de var (o teklifler nedense isimsiz) oyuncu hala kesin karar vermedi (oyuncu hala boşta teklif yapılabilir)

-Bir hafta sonra aynı haber bir daha sanki piyasaya elinizi çabuk tutun bak hala boşta yapın olm bi teklif gidiyor oyuncu mesajı veriliyor .

-Her haberde adımız geçiyor ve amacına ulaşırda bir yerlere kapa atarsa biz çok uğraştılar aramadılar poizyonuna düşmüş olacağız

Bence artık bir rest çekip çok istiyorsak son kes kısa bir sure verip evet cevabı gelmezse artık ilgilenmiyoruz mesajını vermek daha iyi olabilir kabak tadı verdi iyice
 
Sertaç Şanlı Trabzon ile imzalamış.Bence bizde oldukça iş yapardı.
 
Jeter'e teklif edilen ücret ve sözleşme kendi kariyerinin en iyi kontratı olacak ve halâ bastıran taraf Galatasaray. Bu işte bir yanlışlık var. Jeter bulunmaz hint kumaşı bir oyuncu değil.

Young bence Avrupa'da potansiyelini parlatabileceği en iyi takıma gitmiş. Dunston'dan daha faydalı olur OLY'de.
 
Jamel McLean serbest kalmış

Young sebebiyle hüzünlüyüm..
 
Young eğer ikili oyun savunmasını ilerletirse iki sene sonra milyon dolarlık bi kontrat ile Efes'e gelir.
Yazık oldu gerçekten, mayıs başı istesek kalıcaktı ama klüp yaklaşık bi beş senedir o kadar kötü yönetiliyor ki bu durum tüm şubelere sirayet ediyor.



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Young eğer ikili oyun savunmasını ilerletirse iki sene sonra milyon dolarlık bi kontrat ile Efes'e gelir.
Yazık oldu gerçekten, mayıs başı istesek kalıcaktı ama klüp yaklaşık bi beş senedir o kadar kötü yönetiliyor ki bu durum tüm şubelere sirayet ediyor.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Normal bir kulüpte olması gereken Aralık ayında gelip, takımın en önemli oyuncusu olmayı başaran bir adama Ocak ayında sözleşme vermektir.
Oyuncudan anlayan kulüpte olması gereken, sene başında ahı gitmiş, vahı da peşinden gelen adamların yerine keşfedilmesi.

Oyuncudan anlamıyoruz, keşke normal bir kulüp olabilseydik.
 
Young'a üzüldüm ama kalmasını beklemiyordum tabi ki.Yolu açık olsun,müthiş katkıları oldu.Çok da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
 
D-league ve yaz liginden bize uyabilecek oyuncular:

Vander Blue(combo): Acayip delici,başarılı şutör,saha görüşü iyi zaten sadece istatistiklere bakıp kafadan yazılabilecek oyuncu ama bu istatistiklerden çok fazlası. Takımı bir kişi üstüne yaptığımız yılları hatırlattı bana(fitch,malik gibi). özetle combo gibi combo. nba'de sözleşme kapmak adına bir sene Çin veya Avrupa deneyebilir.1.96 boyu var. savunma tırt tabi :) (d-league'de 23.3 sayı,5.4 rib,5.2 asist şut yüzdeleride oldukça iyi)

Seth Curry:Malumunuz.

Bryce Cotton(PG ye yakın combo):İstatistikler biraz balon d-league için o yüzden hiç girmiyorum o konuya ama bu çocuk atlet ve çok iyi vücut kontrolü var Jamont Gordon'ı özeleyenler için gelsin :) (Risk budur). (Utah'la imzalamış ama yinede bu yazı burada dursun)

Jarrid Famous(C-PF): Çember çevresinde iyi bitirici,savunması ortalama, iyi ribaundçu, ayakları ağır ve zorunda kalmadıkça post oyunu oynamıyor. Alınacak 4 numaraya göre 5 numarada değerlendirilebilir. pf de oynayabiliyor ama tavsiye etmiyoruz.(şu an filipinlerde oynuyor.)

Arinze Onuaku (C): Mini-Sofo 2.06m 125kg kilosuna göre ayakları çok hızlı arkasında kendinde zayıf birini bulursa post'ta vay haline taraftarı oyuna katacak bir uzun inşallah kulupte onuaku'nun farkında birisi vardır.

Willie Reed(C): Daha ince Patric Young.

Ognjen Kuzmic(C): Nba'de sözleşme bulamazsa Avrupa'da iş yapması garanti ama seni bize yar ederler mi?

Tony Bishop(PF):Biraz Kenny Gabriel'i andırıyor bileği daha temiz ama şutu olduğu zaman bile içeriyi zorlamak istiyor. Şu an porto riko liginde.

Darington Hobson(PF-SF): Sağlam bir C bulursak avrupa tecrübeside olan Hobson skorer kimliğiyle faydalı olabilir.

Daha önce Avrupa piyasasıyla beraber bahsettiğim oyuncularla bir karma takım kuracaksam eğer:

Jeter(Gecevicius)-Şafak-Blue(Seth)
Sinan-Göksenin
Micov-Serhat(Cenk)
Travis(Orelik)-Ersin-Ege
Ford(Onuaku)-Duşan

Hodge(Blue)-Şafak-Carter
Sinan-Göksenin-Culpepper
Micov-Serhat(Cenk)
Hobson(Bishop)-Ersin-Ege
Kuzmic(Famous)-Duşan
 
Willie Reed iş yapar bence, Young kadar güçlü olmasa da pota altını oynadığı zaman domine edebilecek bi oyuncu bence. Zaten en baştan beri Seth Curry yazıp duruyorum, keşke getirebilsek, gelse bize.
 
C rotasyonunu Elonu-Christmas-Duşan olarak yapsak keşke

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Elonu-Christmas 2 sinden 1 tanesi hem 4 hemde 5 oynayabilmeli bence.
Bir tane de tam 4 alinmali yanlarina ege ve izzet ile super olur.
 
Abiler merhaba,

Kara haberi tez duyurayım, hem de merhaba diyeyim istedim. Efes Diebler ve Marko paşa ile görüşmeleri ilerletmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst