• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Markoishvili'yi burada farklı formayla izlemek Sancho haberi kadar yaralayıcı olur.Bunlar da Heurtel'den kurtulabilip abartmıyorum Zizis'i getirseler ligi domine ederler,EL'de de şampiyonluk şansları olur.

Ömer yine konuşmuş .Emirin daha iki yıllık anlaşması varmış .Neye güvenip Dixona iki yıllık kontrat yaptılar acaba ! Belli ki başka oyuncuları da yollamak istiyorlar ama çıkış parası vermek istemedıklerı için sanki oyuncular sürelerden memnun değil bağlamında lanse etmeye çalışıyorlar olayı.Fenerden çıkacak oyuncular için durum epey karışık yani özellikle Emir 2 yıllık 2 milyon euroyu neden bıraksın Daçka dahil başka h
çnir takım da yanına yaklaşmaz normal şartlarda bu rakamın (Daçkanın transferlerine bakınca çok pahalı bir oyuncu almadılar Farmar hariç) Ferite mi güveniyorlar acaba sırf fenere kıyak olsun diye satın alır mı 3 milyonluk kontratı ?

Emir'e 1,6 milyon euro ödüyormuş FB Ülker. Biraz zor yollarlar, muhtemelen 7. yabancı falan olarak kalır kadroda ya da Dixon'dan vazgeçerler.

Barcelonadan bir yıllığına Todorovici kiralasak aslında iyi bi hamle olur hem genc hem 4-5 oynayabilir hemde Barcelona hala uzun transferi yapmaya calışıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vezenkov'u almis Barcelona 3 yillik. NBA cikisi kapalidir muhtemelen harika transfer. Hani olmaz ya Doellman dusse keske buralara. :(

Şimdi bu NBA de kontrat kovalayanlar hangi tarihten sonra kontrat bulamamış oluyor tam olarak boşa çıkmış oluyorlar

Play-off'ta Abdi İpekçi'deki maçlarda Galatasaray formasıyla devleşmemesi gibi bir olasılık yoktu bana kalırsa.Optimist düzlemde ''sağlık olsun Serhat gelir'' yorumu gelebilir fakat bütünü kestirememekle birlikte Cenk isterse 3 sezon ara versin play-off'ta bize vereceği katkı Serhat'ı katlardı.Çok saçma oldu.

Cenk Akyol Beşiktaş Integral Forex ile anlaşmış.
Şaka gibi.
Neden kaçırdık ki ?

Valla Cenk gelmesin bize ben çok mutluyum şahsen adam piyasada yok geliyo Galatasaraya yıldızı parlıyo hemen efese kaçıyo yine sönük bi sezon yine Gs geliyo yine parlıyo hemen efese kaçıyo pardonda burası senin parlama yerin olmasın git bjk orda ne yapıyosan yap Serhat gelirse ben fitim gayet yerinde transfer olur artı cenk 2 ayda bir sakatlanıyo riske gerek yok :-) Ergin hocaya güvenim tam bekleyip görelim.

Cenk gittiğine, Emir in de yüksek kontratı göz önüne alındığında hocanın bahsettiği iki yerli Duşan ve Serhat olucak gibi. Aslında Ersin ve Mehmet Yağmur da iş yapardı bizde. Artık ligde ve Avrupa da nerede olacağımız alacağımız 5 yabancı ile belli olucak...

İyi olmuş bence.Galatasarayı daha kaç kere sıçrama tahtası olarak kullandırmamız gerekiyordu Cenk beye

İkinci bahsi geçen konu şu emir ersin gs daçka bu denklemde oyuncular birer kulübe geçicek ya emir daçkaya giderse ersin boşa çıkıyo büyük ihtimalle gs alıcak ergin hocanın bahsettiği bi tecrübeli bi genç alıcaz derken tecrübeliden kasıt ersin dağlı galiba şafaktan çok umutluyum ben sinan Allah sakatlık vermesin en iyisi zaten Göksenin savunmada katkı verir bu sene şutuda gelişti biraz hala iyi olmamakla birlikte yoktan iyidir kerem gitti ege eldeki tek uzun diğeride Duşan olucak galiba oda yerinde hamle bence

Yada hesapta olmayan şey bjk batak derken cenki aldıklarına göre parayı bulmuşlar ersini devşirme diye bize yazıyoruz ama bjk giderse şaşırmam tabi ilk hamle daçka emire salça olmazsa :-)

Cenk Akyol'un Galatasaray'ı sıçrama tahtası olarak kullandığı fikrine de katılmıyorum. Bize geldiği ilk sezon (2007-08) zaten kiralıktı, kontratı bitince Efes'e döndü. İkinci gelişinde ise çok iyi bir 2 sezon geçirmişken, biz kendisine indirim teklif ettik. O da indirimi kabyul etmeyip, Efes'e geri döndü. Beklediği kontratı önerseydik, bizde kalacaktı.

Hal böyleyken oyuncuya kızma hakkımız yok bence...

Transferde hala bir hareketlenme yok. Sponsor bile açıklanmadı. Acaba bir sorun mu var sponsor konusunda?

peki başkan nasıl böyle bişeyi kabul etmiş onu sormak lazım ilk önce..tamamen 3. sınıf takım muamelesi göryoruz..

Abi ilk duydugumda Odeabank'a sovmustum ama adamlar bunu profesyonel kaygilarla yapiyorlar, asil cibanin basi dediginiz gibi Galatasaray'a bunu reva goren hasmetli buyuklerimiz(!) Tarihimizin en buyuk sponsorluk sozlesmesi, yersek tabi.

Abi ilk duydugumda Odeabank'a sovmustum ama adamlar bunu profesyonel kaygilarla yapiyorlar, asil cibanin basi dediginiz gibi Galatasaray'a bunu reva goren hasmetli buyuklerimiz(!) Tarihimizin en buyuk sponsorluk sozlesmesi, yersek tabi.

mevcut yönetime ve başkana zere güvenmiyorum..üstelik başkan tam bi yalancı tamamen kendi reklamı için başkan oldu yoksa GS umrunda değil bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri