• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odeabank'a ya da Liv Hospital'e sövmenizin nedeni nedir? Camia içinde çok sevilen ağa babalarının cebini akrepler sarmışken, ceplerindekileri geçtim, kulübü soymaya başladıkları zamanda bile Euroleague şampiyonu olan kadın basketbol takımımızın bütçesinin %75'ini karşılaması mı?

Liv Hospital/Medical Park'a sövmemizin nedeni nedir? Yıllardır sana yönetimden fazla bütçe sağlayan, Sahadan çekilerek itibarını zedelediğin sponsorun seninle devam edecek kadar mazozişt olmaması mı?

Sponsor ensesine vur ekmeğini al mantığıyla çalışmaz. Adamlara şube içinde görev verme, şubenin her tarafını liseciler sarsın. Ondan sonra sponsora sen parayı ver kenara çekil de. Üstüne de sponsordan bunu kabul etmesini bekle.

Küfür edip zavallı durumuna düşmek istemiyorum ama bu durumuda hazmedemiyorum bu nasıl bişeydir ya fb nin hiçbi Avrupa başarısı yokken hiçbi Avrupa kupası yokken ki gs bayanlarda hem euroleage hem eurocup kupası var avrupada tanınırlıktan bahsetmiyorum bile keza futboldada böyle iken nasıl oluyorda fb her alanda gs dan 3 kat fazla sponsor parası buluyo yahu hiçmi bi işe yaramaz bu liseli abiler sayın mösyolar bay fransızlar deyip kendi kendilerini övmekten gs paralarını ceplerine indirmekten gs adını kullanarak ticari hayatlarında rant elde etmekten başka yeter ya vallahi yeter bunda en büyük suçun bizlerde olduğunuda belirtiyim hiç bi taraftar tepkisi yok bu canti abilere neden bilinmez???

Cenk sabit fikirli olduğum yegane durumlardan biridir. Para meselelerini geçtim. Cenk hiçbir zaman direnmeyi seçmeyen bir adam. Milli Takıma alınmadığı yıl en çok biz arkasında durduk. Geçen yıl oldukça kötüydü ona rağmen iyi de bir kontrat önerdik. Kendisi daha fazlasını isteyip Efes'e gitti, topu yere vuramadan da kovuldu. Tahminim hoca üstünü çizdi kendisinin. İsabetli de bir karar olmuş

Geçen sene Livin 1 milyon dolarına muhtaç hale düştüğümüzü düşünürsek 3.5 milyon yuro şu şartlarda iyi rakam bence aksine ben hala resmi açıklama gelmediği için tedirginim geçen seneki duruma düşmek de var.

Abiler kardeslerim yanlis anlamayin burda Odeabank'a ya da diger eski sponsorlara laf atmiyorum, hatta gayet mutesekkirim onlara benim canimi sikan bu duruma dusmemiz. Rakiplerimiz iyi kotu(fazla butce konusuna deginmiyorum) ayagi yere basan duzenler kurarken, benim isyanim olusan belirsizlige, vurdumduymazliga. Uzun zamandir takip ediyordum ama yazmiyordum su olayi gorunce dayanamadim. Burada odeabank'a bir sitemim de yok isterse diger takima daha fazla versin ama Galatasaray'a sunulan destek de boyle az kalmasin.

Ne kadar doğru bilemem ama KSK Dyson ve Logan ile ilgileniyormuş bütçeleri artmış olsa bile hala mutevazi bir bütçeleri olmalı biz şapkadan ne çıkarıcaz cidden merak ediyorum

Su forumda keske twitter gibi mute tusu olsa da her girdigimde senin yazilarini okumaktan daha dogrusu ismini gormekten kurtulsam bay herseyi bilen nefretsin nefret.

Üzgünüm yok :)
Ben her şeyi bildiğimi iddaa etmedim. Neyin tribine girdin akşam akşam onu da anlamadım ya hadi hayırlısı bakalım :)
Her sıkıntısı olan bizi bulacaksa işimiz var cidden ya. Tek tek gelin lütfen :(

Biz neden combo olarak Loganı almıyoruz 2 numarada kısa kalır diye mi ?

Koç Milli Takıma gitmeden bu transferleri halletmeliyiz.

Ergin Hocanın iddialı açıklamaları dışında hiçbirşeye güvenmiyorum,sponsor olayında bile hala görüşme halindeyiz lafları var,en faydalısı olacakmış falan,transfere gelince 3 kuruşla 5 köfte hesapları ki bu her zaman ki halimiz,bari sponsor ve bütçemiz net ve resmi olarak belli olsaydı,sponsor olayını uzatmanın anlamı ne ? Sanki yılık 10 milyon € veren sponsor bulacaklarda uzatıyorlar.Bütün bunlar taraftarı psikolojik olarak kötü etkileyen şeyler.Belirsizlik yönetimi beceriksiz gösteriyor,bazı şeyleri tak diye bitireceksin.10 bin kişilik salon yapacaklarmış,ben inanmıyorum,10 bin dedikleri 3 bin olur sonuçta bu adamlar tarihimizin en būyük sponsorunu bulan adamlar değil mi ! Zaten Galatasaray basket şubesinin çok büyümesinden korkanlar yok mu içimizde,bilmiyormuyuz ?

Hani nerde tarihin en büyük sponsorluk anlaşması Çiçek Abbas kılıklı başkan? Sabırsızlıkla bekliyoruz..

Yaa tamam yönetim kötü tamamda biz üzerimize düşeni yapıyormuyuzki?? Kaçkombine satıyoruz fb maçı dışında hangi maçlarda salon doluyo biz taraftar olarak zaten hocayı ve oyuncuları yalnız bırakıyoruz yönetimde bakıyo gelir yok taraftar fb maçı dışında gelmiyo salona gerek yok diyo haklılarmı sonuna kadar haksızlar ama bizde haksızız beyler şapkayı önümüze koyup görmek lazım....

Yaa tamam yönetim kötü tamamda biz üzerimize düşeni yapıyormuyuzki?? Kaçkombine satıyoruz fb maçı dışında hangi maçlarda salon doluyo biz taraftar olarak zaten hocayı ve oyuncuları yalnız bırakıyoruz yönetimde bakıyo gelir yok taraftar fb maçı dışında gelmiyo salona gerek yok diyo haklılarmı sonuna kadar haksızlar ama bizde haksızız beyler şapkayı önümüze koyup görmek lazım....

Kombine ve bilet fiyatları FBden falan çok daha ucuz olduğu halde Marmaraydan sonra İpkçiye ulaşım çok daha kolay olduğu halde dolmuyor dolmayı geçtim 7-8 bin bile fark yaratır

Biz neden combo olarak Loganı almıyoruz 2 numarada kısa kalır diye mi ?

Ergin Ataman Micov'u kadroda tutarken büyük takım oyununa aşina gibi bir nitelendirme yaptı. Bu aslında bir mesaj yani bütçe düştü run&gun takım yapalım asıl düşünce değil bana kalırsa.Ataman sisteminde büyük revizyonlar yapmayacak bence. Yani lider bir guard , şutör kısa, şutu olan uzun gibi kabaca ifade edebileceğim transferler bekliyorum.

Jeter'in alınacağını varsayarsak 2 numaraya da Logan'ı aldığımızda dediğiniz gibi fiziki olarak zayıf kalıyoruz.Erceg giderken savunmada çok fazla defosu olan oyuncu sayısını minimize edeceğiz gibi bir düşünce belirmiş ve Can Topsakal belirtmişti bunu.3 numaraya da Mİcov'u koyduğunuzda kısa savunmasında inanılmaz sıkıntılar çekeriz. Dyson-Logan ikilisinin liderliğindeki Sassari bu yıl Euroleague ve Eurocup'ta sanırım 87 ( istatistiğini çıkarmıştım yaklaşık bu dolaylarda ) sayı yedi. Dyson - Logan istatistik kağıdında güçlü birer skor opsiyonu olarak karşımıza çıkar nerde olurlarsa olsunlar fakat savuma yönünü ve organizasyon durumunu düşünürsek ciddi defoları var. Yine yukarıda belirttiğim ' büyük takım oyununa ' ne kadar bağlı bu iki oyuncu bu da soru işareti.

Forumda isimleri sık geçtiği için konuya değinmek istedim.Karşıyaka gibi takımlar bu oyunculara talip olabilirler ama Ergin Ataman'ın kafasındaki takım iki kısayı yan yana koyup düzen dışı sayı bulma üzerine değil benim gözlemim. Ben Jeter gibi bir kısanın yanına Logan alınacağını düşünmüyorum eğer koç değerlendirmeye alırsa da inanılmaz yanlış tercih olur ve yıl içerisinde sıkıntısını çekeriz.Jeter transferine de fazla bel bağladık umarım sorun çıkmaz.

Ergin Ataman Micov'u kadroda tutarken büyük takım oyununa aşina gibi bir nitelendirme yaptı. Bu aslında bir mesaj yani bütçe düştü run&gun takım yapalım asıl düşünce değil bana kalırsa.Ataman sisteminde büyük revizyonlar yapmayacak bence. Yani lider bir guard , şutör kısa, şutu olan uzun gibi kabaca ifade edebileceğim transferler bekliyorum.

Jeter'in alınacağını varsayarsak 2 numaraya da Logan'ı aldığımızda dediğiniz gibi fiziki olarak zayıf kalıyoruz.Erceg giderken savunmada çok fazla defosu olan oyuncu sayısını minimize edeceğiz gibi bir düşünce belirmiş ve Can Topsakal belirtmişti bunu.3 numaraya da Mİcov'u koyduğunuzda kısa savunmasında inanılmaz sıkıntılar çekeriz. Dyson-Logan ikilisinin liderliğindeki Sassari bu yıl Euroleague ve Eurocup'ta sanırım 87 ( istatistiğini çıkarmıştım yaklaşık bu dolaylarda ) sayı yedi. Dyson - Logan istatistik kağıdında güçlü birer skor opsiyonu olarak karşımıza çıkar nerde olurlarsa olsunlar fakat savuma yönünü ve organizasyon durumunu düşünürsek ciddi defoları var. Yine yukarıda belirttiğim ' büyük takım oyununa ' ne kadar bağlı bu iki oyuncu bu da soru işareti.

Forumda isimleri sık geçtiği için konuya değinmek istedim.Karşıyaka gibi takımlar bu oyunculara talip olabilirler ama Ergin Ataman'ın kafasındaki takım iki kısayı yan yana koyup düzen dışı sayı bulma üzerine değil benim gözlemim. Ben Jeter gibi bir kısanın yanına Logan alınacağını düşünmüyorum eğer koç değerlendirmeye alırsa da inanılmaz yanlış tercih olur ve yıl içerisinde sıkıntısını çekeriz.Jeter transferine de fazla bel bağladık umarım sorun çıkmaz.

Teşekkürler evet imza töreninde de takım oyununa uygun yabancılar alacağız dedi kafasında koş ve vur tarzı bir oyun olmadığını mesajını ben de aldım lakin hocanın bahsettiği tarz oyuncu havuzu dar bizim bütçe aslında fena olmamakla beraber sınırlı daha önemlisi EL takımı değiliz ödeme sicilimiz bozuk o havuzu (o havuzda kimler var ona da çok vakıf değilim gerçi ) hedeflerken genel oyuncu hqvuzu da daralıyor dimyata pirince giderken eldeki burguldan olmayalım diye endişe etmeye başladım.

Ayrıca şu bütçe eldeki yerliler ve piyasadaki alabileceğimiz yerlileri düşününce büyük takım oyunu işini kotarmak için beş yabancı transferinin hemen hepsinin nokta atış olması gerekiyor .Geçen sene transfer karnemiz felaketti gerçi bu sene çok dahq fqzla enerji harcıyor sanırım hoca

Jeterin savunması çok mu defolu bu arada biraz kısa olsa da hızlı hırslı ve atlwtik bir oyuncu değil mi savunma sorunu mental mi ?

Bırakın şu Jeter'i filan alın işte Dominique Jones ve André Dawkins'i iki kupada da şampiyonluk gelsin.

Teşekkürler evet imza töreninde de takım oyununa uygun yabancılar alacağız dedi kafasında koş ve vur tarzı bir oyun olmadığını mesajını ben de aldım lakin hocanın bahsettiği tarz oyuncu havuzu dar bizim bütçe aslında fena olmamakla beraber sınırlı daha önemlisi EL takımı değiliz ödeme sicilimiz bozuk o havuzu (o havuzda kimler var ona da çok vakıf değilim gerçi ) hedeflerken genel oyuncu hqvuzu da daralıyor dimyata pirince giderken eldeki burguldan olmayalım.

Jeterin savunması çok mu defolu bu arada biraz kısa olsa da hızlı hırslı ve atlwtik bir oyuncu değil mi savunma sorunu mental mi ?

Eğer Jeter transferi olursa daha detaylı yazabilirim. Şöyle söyleyeyim Jeter'in Fransa ligi final serisindeki 4 maçının tekrarını izledim adı bizimle anılmaya başladıktan sonra. 25 dakika ortalama sahada kalıp maç başına 10 sayı gönderdi rakip potaya. Son şampiyonluk maçında kırılma dakikalarında arka arkaya attığı sayılarla şampiyonluğu getirdi Limoges'a. Hızlı , birebirde etkili dediğiniz gibi atlet sayılabilecek bir kısa. Fakat savunmada caydırıcılığı yok idare ediyor diyebilirim. Huertel gibi bir defosu yok ama kısa savunmasında Jeter ve Micov'u koyduktan sonra yanına koyacağımız kısanın ve 5 numaranın bana kalırsa ortalama üzeri savunması olması gerekir. Savunma konusunda geçtiğimiz yıl çektiğimiz sıkıntılardan ders alıyor olmamız gerek.

Euroleague takımı değiliz Eurocup takımıyız . Oyuncu havuzu dediğiniz gibi çok dar ve bu yıl işimiz gerçekten zor. Eğer uygun fiyatlara iyi oyuncular sıkıştırıp Euroleague seviyesinde bir takım oluşturabilirsek Ataman hedefine ulaşır. Aksi durumda kalite olarak aşağılarda kalıp "haddini bilmeden oynayan" bir takım oluşturma ihtimali de var.Kritik 15-20 gün içerisindeyiz , bekleyip göreceğiz hamleleri.

Hala diyorum Washington ü alalım jeter olmuyorsa. Eurocup ve ligde cok katkı yapar bütçede uygun . Pivot icin fishcher icin ne beklioz acaba . Bizimkiler cok beceriksiz bütün büyük klüpler simdi adam alırlar biz daha adam belirleyemioz. Oly gibi takımlar neden Temmuz'u beklemiyor transfer icin onlar isi bilmior da iz mi biliox arkadas . Ağustos sonunda adam alacaz bu gidişte kamp falan yalan olacak adamlar 3 ay tatil yapacak gelecek sonra maric gibi hayatından bezmis sekilde birseyler umut edecez

Eğer Jeter transferi olursa daha detaylı yazabilirim. Şöyle söyleyeyim Jeter'in Fransa ligi final serisindeki 4 maçının tekrarını izledim adı bizimle anılmaya başladıktan sonra. 25 dakika ortalama sahada kalıp maç başına 10 sayı gönderdi rakip potaya. Son şampiyonluk maçında kırılma dakikalarında arka arkaya attığı sayılarla şampiyonluğu getirdi Limoges'a. Hızlı , birebirde etkili dediğiniz gibi atlet sayılabilecek bir kısa. Fakat savunmada caydırıcılığı yok idare ediyor diyebilirim. Huertel gibi bir defosu yok ama kısa savunmasında Jeter ve Micov'u koyduktan sonra yanına koyacağımız kısanın ve 5 numaranın bana kalırsa ortalama üzeri savunması olması gerekir. Savunma konusunda geçtiğimiz yıl çektiğimiz sıkıntılardan ders alıyor olmamız gerek.

Euroleague takımı değiliz Eurocup takımıyız . Oyuncu havuzu dediğiniz gibi çok dar ve bu yıl işimiz gerçekten zor. Eğer uygun fiyatlara iyi oyuncular sıkıştırıp Euroleague seviyesinde bir takım oluşturabilirsek Ataman hedefine ulaşır. Aksi durumda kalite olarak aşağılarda kalıp "haddini bilmeden oynayan" bir takım oluşturma ihtimali de var.Kritik 15-20 gün içerisindeyiz , bekleyip göreceğiz hamleleri.

Aynen risk alıyoruz tutmazsa haddimizi bilmeden iş yapmış olacağız .Açıkcası Sinanın geçen seneki performansını ve hocanın Sinan hakkındaki mesajlarını göz önünde bulundurunca Jeter ve Micovun yanındaki kısanın Sinan olacağını düşünüyorum zaten tek kalbur üstü yerlimiz Sinan olacak gibi... bütçeyi yabancılara dağıtırken de en düşük pay ikinci kısaya verilebilir esas oğlan olacak pg zaten önemli elde yerli uzun sadece Ege var Dusanı alsak bile pek umut veren bir oyuncu değik uzun rotasyunu gelecek üç yabancıya kalacak temelde o üçü de sağlam olmalı

Yav şu Jeter'ı açıklayaydık da rahat bi nefes alsaydık. Gerçi Şafak'la Micov bile açıklanmadı daha sponsoru mu bekliyoruz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri